Na akkor Zaráról... :) Többet nem írok róla,mert nehogy az legyen,hogy a tesóm vagy az uncsim is reklámozom. :) De! Te is tudod Staffi,hogy az SOS franciában sok lánynál tényleg nincs benne semmi plussz! Azért annyi az annyi,mert ott csak egy kis gyors franciska van. Ennyi. Ebben a kategóriában sok lány nem szereti,nem engedi,ha cicit markolászunk,puncit bizgerélünk. Ez már egyszer régen téma volt itt,nem is mennék bele jobban,csak arra akartam rávilágítani,hogy ez nem olyan ritka jelenség. Én személy szerint reméltem,hogy visszatér még Nyíregyre,csak pont,amikor visszajött,hát kicsit rottyra kerültem gazdaságilag. :) Augusztusban volt nyaralás,vesztesen elsült pokerparti,számítógépcsere stb. így bevallom férfiasan az elmúlt másfél, 2 hétben össze kellett húznom a nadrágszíjat kicsit és sajnos most egy 8-as,10-es sem fért volna bele nekem erre a célra. De lassan csak lesz valahogy és akkor megyek hozzá. Hitelbe már csak nem megyek reszelni,meg gyanítom a világon nincs olyan hirdető,akinél van ilyen opciós lehetőség. :DDD