Igaz. :))
Igaz. :))
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy van olyan nyíregyi csaj, aki lehet óvszer nélkül szexelni?
Előre is köszönöm a választ!
Már vagy 4 éve voltam Kitti 38 nál akkor még Debrecenbe rendelt .Szavak nincsennek borzasztó jó szolgáltató minden amit ell lehet éri csak erőd legyen véghezvinni .Türelmes vidám és nagyon ott van a figyelme az ügyfélre koncentrál.
Szia/ Sziasztok!
Bár az elég régen volt mikor te voltál, én tegnap. Ötülök, hogy azóta tartja a színovanalat. :)
Hazamegyek megkell latogatnom megint
Sziasztok. Tudtok-e ajánlani valakit legénybúcsúra? Egy művésznőre lenne szükség. Aki hírdet így, már nem vállalja. Légyszi segítsetek, szorít az idő. Jövő héten szombaton lenne. Köszi...
Várjuk az élménybeszámolót :)
Hello :) ma beszéltem a Vivien 23 mal, kellemes hangja volt a teloba! Miután megérdeklődtem mi, mennyi, merre kellene mennem, megbeszéltük egy időpontot ,hogy megyek hozzà! Arra kért ,hogy előtte 20 percel hivjam még fel, hogy tuti megyek és elkészüljön ő is addigra! Na az igazság az ,hogy én nem 20 percel előtte hívtam hanem 10 percel és akkor màr nem vete fel a telefont ! Ez az én hibàm, mert lehet hogy nem hivtam és azt hitte ,hogy nem megyek és lehet màs vendég hivta közbe és őtet fogadta ! Sajnàlom, mert ott voltam az utcába amit megadott előzöleg ! Közbe betàjoltam magam mint a postagalamb és rájöttem hogy az Izabell- Latika - Rami 22 kégli, itt van 205 méterre tőllem :) na gyorsan tàrcsázàs és a bübàjos hangu telefon központos hölgyel màr meg is beszéltem ,hogy a következő hölgy a Rami 22 lenne :) amikor bementem őszintén mondom nem is a Ramira koncentràltam hanem kértem egy pohàr vizet mert majdnem kimultam szomjan ! Utànna eggyeztetés , perk*làs és iràny a zuhanyzàs ! Vissza térve látom én ,hogy ez a Rami 22 nagyon csinibaba ! Amikor levette a bugyit magáról,fennt akadt a szemem mint a sülthalnak !!!!! Ilyen szép szemérem-ajkakat még nem nagyon làttam ebben az évbe !! :) nagyon szép p*ncija van, ha tehetném kifesteném belülröl és beleköltöznék ,hogy mindig benne legyek :) nem vagyok gyorstüzelő ,de 35- perc alatt kiütött teljesen ! Még rendesen szégyeltem magam :(((( azért nem megyek soha félóràra mert nekem kevés,de most kifogott rajtam :(( kérdezten tőle van még időm? Azt mondja 20 perc, na akkor még jobban restelltem a dolgot !! Mondom egy kis masszázst kérhetek még? Mondta persze ! Na igy azt igénybe vettem :) fr*ncia jó, kölcsönös fr*nciára finom halk visszajelzéseket adott, aktus jó :) de...de... Rami dràga még megyek hozzád, és REVANSOT veszek mert ezt a gyors menetet nem hagyom annyiba :) :)
Ez engem is érdekelne. (Hogy messzire elkerülhessem.)
Ki az a h*lye aki idegent bevállal még az utcas*rki r**ik is gumival obiznak
Vagy két hónapja felhívok egy hírdető csajt! ( szàdékosan nem irom a nevét ! :D ) kérdezem a paramétereket,erre csak egyszer ràkérdez tőlem, Te magyar vagy ?? Hm... mondom PERSZE ! Biztos ? Mondom igen nyugi van màr ! Na azt mondja ha jössz ugy is kiderül mert lecsekkolak először!! :) azt mondja ha itt leszek hivjam fel és kijön elém a lépcsőhàzba ! Na ugy is tett, hivtam kijött elém egy màsik csajjal megàllt vagy 10 méterre tőlem, mint két FBI ügynök, és nézegetek,méregettek, tetőtöl- talpig, mint ha malac vàsàron lennénk, jó nem jó ? Na ? kérdezték egymàstól ,aztàn az eggyik intett a màsiknak ,hogy jó,jöhet ! Igy bebocsàtàst nyertem a lakàsba !! Ott aztàn a vilàgosba mégegyszer megnéztek nem -e Argentin szàrmazàsú vagyok és megnyugodtak teljesen ! A sz*lg*lt*tàs amit kaptam nàluk, viszont zökkenőmentesen zajlott :) :)
Mint az Amerikába jöttem-be... Amikor kiveszik a lakást.
-Mi a fr*ncot akartok???
-Kiadó lakást keresünk.
-Jol van, ne húzzuk az időt, van p**zetek?
(előveszi a köteg ***moderálva***)
-Fáááradjanak be Uraim!
:D
Na gondoltam irok valami hasznosat is. Volt egy hirdető, úgy hirdetett, hogy érettebbek hivását várja. Egyből magamra vettem, de egy itt hirdető csaj közölte, hogy nem vagyok érett. ...:)) Pedig igen, na mindegy. Kérdezem a hölgytől hogy mit jelent az hogy érettebb? Azt monjda olyan 35-től... hmm mondom neki én nem vagyok annyi, de nemhiszem hogy érettebb leszek mert eltelik pár év... na kérdezem hogy már ha igy válogat akkor mi m*nnyi, mondja, mondom ohh az tökéletes sztem nem is ***moderálva***. 5 mp szünet.. azt mondja : na jooooo öööö normálisnak tünsz nem baj ha nem vagy annyi, gyere. :)) De uátnna lelépett rá 2 napra ugyh. nem sikerült bejutnom! :))
Staffi! Kíváncsi lettem Rami22 általad megénekelt csodaszép p*ncijára. :) Jövőhéten sztem felkeresem,kíváncsi vagyok az ízlésedre ilyen téren. :D
Mostmár én is kezdek, főleg hogy kifestené és bele is költözne... :D Az már azért nem semmi :D De a lényeg a tájékozódás.. betájolta magát mint a postagalamb. Amugy tőlem kérdezi, hogy merre van az az utca, amikor már ott volt a közelben. Mondom neki hol van, azt az utcát nem ismerni staffi? Pedig én vagyok az aki képes eltévedni a városban :)))
Gbed! Írtam az egyik képed mellé kommentet. Tudod a bicajos. :)))) Már vagy kétszer láttam én is itt Nyíregyen olyan 35 fokban idén nyáron és ugyanígy volt felöltözve,azt hittem kandikamera. :)))
Ne bántsd szegényt, lehet valami komoly ***moderálva*** van. *gy... az már biztos ... :))) Lehet télen maradt a gyerek. Nem figyelmeztette senki, hogy 37 fok van. :D Tudod mint amikor Anyu anyu, megyek ki cseresznyét szedni. De hát tél van kisifiam. Tudom anyu... sapka,sál .
Találó!
Ma a Daniellánál voltam este !! Tudom nem hirdet most de ott voltam!! És hamár ott voltam megint elkápráztatott teljesen , hogy mit kell tenni azért a mátyásokért egy nőnek , amit oda adsz ,hogy ne érezd magad becsapva, és mindent megkapj amire vágytál !! Jelen pillanatba ha mindent egybe veszünk ,nincs nála jobb szolgáltató itt Nyiregyen !! A törzsvendégei tudják miről beszélek! :) Olyat alakított ma megint ez a lány ,hogy gyorsan lekötöttem egy időpontot a jövő hétre is !!! És most lehet nyomni a valótlan ,helytelen köcsög like-kat :) :)
Kellemes magömlést kívànok minden fórumozó kollégának a hétvégére !! Húzzatok bele :)
Az én kedvencem sajnos nem melózik hétvégén,ugyhogy marad a böjt!:((((((