Hirtelen, egyszerűen most szombati kalandjaim:
Kezdtem telefonon először Adry (24)-nél.Korrekt tájékoztató, határozottan intelligensnek tűnik, sajnos NFVSZ-t nem vállal, így nem próbáltam ki. Akinek elég a kézi levezetés, telefonos beszélgetés alapján merem ajánlani.
Utána hívtam Adrienn (24)-et. Sajna ő sem vállal NFVSZ-t, de a telefonos érdeklődés határozottan pozitív volt, csak a kereslet-kínálat nem passzolt.
Ezután Roxy (25)-el birkóztam, két tracsipacsi sem után sikerült időpontot egyeztetni, ami abszolút nem rajta múlt! Nagyon szimpi, ha sikerül összehozni, felkeresem, Anikó (26)-tal rendel az Évisz közelében. Anikót ismerve (remélem) szart nem fogad maga mellé, szóval megelőlegezem, hogy érdemes kipróbálni.
Következő hívás: Lina (24) Már rég szemezek vele, gondoltam most végre.. Teljesen flottul lebeszéltünk mindent, extrákkal együtt (csók + NFVSZ = ***moderálva***). Az egy dolog, hogy első instrukcióként a tűzoltóságot kaptam, hogy majd onnan egyeztetünk, de onnan még +1 lámpa volt, mire a közelbe kerültem. Na mindegy, kinyílt az ajtó, és dobtam egy hátast, valami csodaszép, csinos, fiatal menyecske nyitott ajtót. Aztán amikor a részletekre tértünk, kiderült, hogy ő Mona és kb semmit nem vállal abból, amit Linaval megbeszéltünk.. Lina meg nincs otthon.. Valahogy egymás teefonját kezelték..
Ekkora balfasszágot, ez valami hihetetlen! Életemben először fordult elő, hogy megköszöntem az együttműködést, és kihátráltam.
Na cseppet felindulva újra nekiestem a vl-nek, eljutottam Gina (27)-ig. Telefonban totál kedves, ajánlata passzolt az igényemhez, mondom, 15 perc és ott vagyok. És ott voltam.. És paff lettem.. Kb első látásra kvázi szerelmes lettem. (Illetve csak a másodikra, elsőre meg kellett küzdenem egy 40 centis harci terrierrel. :D ) A fenn lévő képek egy ezreléket nem adnak vissza belőle! Gyönyörű, hosszú haj, csodaszép arc, fantasztikusan csinos, egy igazi 30-as bombázó, aki után biztosan megfordulsz az utcán! Álomszép mellek (nem óriási, kifejezetten kézbe valók), csodás francia, cserfes, és maximálisan 'ügyfélközpontú'. Lehet, hogy az előzmények miatt nem igazán voltam a toppon, de ez nem rajta múlt, hogy nem volt heppiend. Viszont 1000%, hogy bepótoljuk! :)