Én is értem,amit írsz,így nem is akarok vitatkozni veled! Így a magam nevében mondom,hogy nekem még nem fordult elő soha az életben olyan,hogy egy lánynak rám kellett szólnia,hogy na vége mostmár menned kell innen kifele. Nekem hála az égnek nem volt még ilyen sem,hogy f***tek fél órát és húsz perc után ki akar tenni. Vagy én csinálok valamit normálisan vagy nagyon "szerencsésen" választok leányzót. Szerintem mindkettő. Sőt volt már olyan is nekem,hogy fél órára mentem,de volt egy kis beszélgetés az action előtt és után is,így az időt egyértelműen túlléptem. (ez egyszer fordult elő) Sztem kb 50 percet voltam a lakásban. A végén azt mondtam a hölgynek,hogy jól elszaladt az idő,ha úgy érzi f***tek rá vmennyit. Erre a hölgy válasza valami ilyesmi volt,idézem: "ÁÁ dehogyis,nem kell f***tned plusszban,hisz csak beszélgettünk itt a végén 20 percet,ott is én csacsogtam többnyire,nem fogadom el,de aranyos vagy hogy felajánlottad." És mosolygott. Visszaraktam a zsebembe a p*nzt és eljöttem. Nos nekem ilyenek inkább az emlékeim,így érthető,hogy nem állítok fel a szoba sarkába minden egyes látogatásomkor egy atomórát. :)) Persze nem vagyok hülye,ismerem a "timepressing" fogalmát,csak én még nem találkoztam vele.