👏👏👏👏👏👏💋
👏👏👏👏👏👏💋
Ez kemény volt, az Anikóról való vélemény!Én csütörtökön voltam nála,de én se éreztem vagy láttam semmit,pedig még sminkelni se hagytam szegényt! :)
Nekem Anikòval nem volt semmilyen negativ tapasztalatom! Illatos virágszál. Kis cuki! Voltam nála már párszor.. A hasát a hèten megnézem, de nem emlékszem hogy csikos lenne vagy milyen! Nekem a cicikkel sincs semmi bajom.
Nekem lenne is meg nem is !!! :( :) :)
Sziasztok!
Régóta használom az oldalt, még a Whitelady-s korszaktól kezdve. Nem hittem volna, h egyszer én is írok viszont sok-sok kellemetlenségtől óvtak meg az írásaitok és így úgy gondoltam én is megosztom veletek a tapasztalataim amik nem kevesek :)
Üdv. Girlhunter
Gyerekek, szidjátok itt fuvarost, de tulajdonképpen én speciel semmit nem tudok cáfolni senkivel kapcsolatban, amit írt, (pedig minden emlegetett hölgyeményt meglátogattam már) max annyi van, hogy engem nem vagy nem zavart, ami őt igen, vagy csak nem írtam le.
Dorina 33: Nekem az előzőekkel szemben rendkívül negatív tapasztalatom van a hozzáállásáról. Már a telefonban kelletlen volt, kérdeztem isi, hogy fáradt vagy rossz a kedve, mert akkor mehetek máskor is. Erre, á nem... Amikor ajtót nyitott, még szívesen maradtam volna - bomba csini, titkárnős szemüvegben, magassarkú cipőben, egy felcsusszant miniruhában (vagy topban), punci kivillantva. Benn már a cicik is kinn, ők sajnos kicsit gravitáltak, de nem vészesen. Arca kicsit lárva, az alapból lefelé görbülő ajkak kicsit morcosnak tűnővé teszik, de ha hajlandó mosolyogni, az sokat javít az összképen. Szóval eddig OK, gondoltam ez jó lesz. De a szobában már csak azt és úgy lett volna hajlandó csinálni, ahogy ő diktálta volna, ahogy ő szokta. Én állva akartam kezdeni, átölelve, a tükör előtt kicsomagolva ("azt meg minek, így is látsz", nem hagyott volna semmit, csak feküdjek az ágyra és majd ő hozzálát. Én szeretek aktív lenni, szenvedélyes, akár gyengéden, akár vadul -de szenvedélyesen, belemerülve. Odáig fajult a feszkó, hogy bele sem kezdtünk, mert aki ennyire nem vendégcentrilus, ennyire mechanikus és nem fantáziadús, azzal nekem jó nem lehet - ott hagytam.
Most ezzel nem tàmadtam (támadtuk ) csak nemes egyszerűséggel én nem tapasztaltam ezeket a negatív dolgokat a hírdetőknél, se Anikónàl se a Latikànàl ! A Dorinàval eggyetértek vele , akit emlitett màsik két lànyt ahoz meg nem voltam soha igy nincs is róluk véleményem !
wjdks-nek miért moderáljátok, hogy?? "Üdv Latika!"
Én se akartam támadni,sőt nem is támadom!Most jöttem meg nem rég Latikátol,mert már őrült kiváncsi voltam rá,hogy még is milyen lehet?Mindenki fenemód örült neki,hogy vissza tért!Hát mit mondjak,most már meg tudom érteni az örömüket!Hát ez 10/6 akkor nem ér a nevem!Nem tudom,hogy mit művelhettél amiért így alul értékeled,de szerintem ez megvan a 10/110 is!Egyszerüen fantasztikus a leányzó!Nem akartam,de ezek után a Zarát is be vizsgálom,ha csak fele ilyen jó nagy baj vele sem lehet!
Mindjàrt téged is fognak Tomi :)
Van külömbség :) ;)
Tudjàtok van amikor a tv csatorna főműsor időbe ad egy sorozatot nap mint nap,és először jó nézettsége van ,de aztán egyszer csak elkezd esni a nézettség és elgondolkozik a tv-csatorna, hogy mi lehet a baj ? De sokàig nem gondolkodhat mert a konkurens màsik tv- csatorna előnybe kerülhet !! Na ,akkor jön az hogy vissza tesz a főmüsor időbe egy olyan adást ami régebben nagy síkerrel futott, mert probàlja menteni a menthetőt ! Na ez a nagy sikerrel futó adàs vissza hozzatala a müsoridőbe most a Latika !!! Az előbbi hozzàszólàs alapjàn ugy látszik újra siker lesz a sorozat :)
Köszi a részletes beszámolót fuvaros! Tanja 19 is törölve a látogatandó hölgyek listájáról....
Rami 22- ről többen jelezték nekem ,hogy megbízhatatlan, nem tartja be az ígéreteit. Nekem ennyi elég hogy messze elkerüljem.
Köszönöm mindenkinek,aki felszólalt érdekemben! :) Igaz a 3/4-ét kitörölték,de tényleg kösz! ;)
Fuvaros! Sztem te egy másik Latikánál voltál. :) Biztos,hogy erről az oldalról nézted ki? :D Én sem támadni akarlak,de neki neve van már a városban és nem hiszem,hogy 10/6-os franciákkal meg 10/6-os aktusokkal el tudta volna érni. Ha mégis így érezted,akkor ott valami prücök lehetett közetetek,amin nem tudott átlépni még István királyunk segítségével sem. :D
Sziasztok barátaim. Teljesen uj vagyok itt. Tudnátok ajánlani valakit kihez mnjek nyiregyházán??? Köszi
A részvétel a fontos :)) Milyen szar bulik vannak ilyenkor itt a varosban. Sehol senki . Nah mindegy. Biztos mki elfoglalt!