:) igen, így van oda egyszerűbb a bejutàs ! :)
:) igen, így van oda egyszerűbb a bejutàs ! :)
A fr*nciája tényleg remek. Szerintem téged sem szednek le így mindennap:) Az a fránya külső meg csak beletartozik az összképbe. De néhanapján háttérbe rakható ha így tud minket megtisztelni.
Így van. :)
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Sziasztok!
Klaudia21 -nél jártam.Aki a Kert utcán rendel.
Egyet értek az előttem szólókkal.A lakás nagyon szép és tiszta.
Klaudia valóban nagyon fiatal,széparcú és igyekvő.Érezhető a rutintalanság rajta,de talán épp ettől olyan barátnős a feeling nála.
Jól látom, hogy a korábban Heni néven hirdető és jó véleményeket kapó hirdető, Zita lett?
Kedves Kuglóf
Igen Zita néven hirdetek Győrben és környékén mivel itt igy ismernek.Nyiregyházán és Debrecenbe Heniként ismertek meg a vendégek ezért ott ezt a nevet használom a visszajárós vendégek miatt is.
HÚ! Na ezt nevezik öngólnak! :D Gratulálok Klaudia! :)))
Köszönöm a tájékoztatást! Mikor leszel újra Nyíregyen? :)
Igazán nincs mit.Nem tudom pontosan de hamarosan elérhető leszek :)
Sziasztok!
Kit tudnátok ajánlani,kihez érdemes menni masszázsra?
Újra itt van a Gina Diamond :) :) szuper :)
Gondolom titkos, de mint régi ügyfél talán megtudhatnám, hogy Gina Diamond, szóval hogy honnan tudjátok, hogy újra itt van, esetleg számot privátban?!
Van egy oldal,ami a nagyon ***moderálva*** leányzókról kapta a nevét és ott láthatod a nagy titkot. ;)
Engem most Loren 24 izgat rendesen. Elég friss hirdető, nem tudom jövőhéten be merjem-e vállalni...
Elég kezdő vagyok és nem valami határozott fellépésű, félek így vélemény nélkül meglátogatni, de meglátom még.
Ahogy Zsoloka is írja, Dórcika a Jósában van, a képeken ő van, szolgáltatása kiváló. Mondjuk a mosolya nem olyan szép.
Hát bocs, hogy én nem tehetem meg anyagilag, hogy csak úgy találomra próbálgassam a szolgáltatókat, és nem szeretnék lehúzásba belefutni, mert régebben olvastam cifra dolgokat és bizalmatlan vagyok, erre írtam a fellépést, ha ilyen helyzet állna elő én leblokkolnék szerintem.
Szóval nekem fontosak a vélemények, mert eddig csak azok alapján látogattam meg többeket.
Ezért van ez a fórum kitalálva amugy :) le írni a tapasztalatokat, akàr negatív akàr pozitív az :) ha olvasod a fórumot rendszeresen,akkor néha megtakaríthatsz magadnak egy kis bosszúsàgok és némi kest :) más kérdés,hogy néha olyan lànyokról kérdezgetnek akiről pàr hozzàszólàssal koràbban màr le írtàk a tapasztalatokat, csak vissza kellene olvasni egy kicsit néha !!
Mondjuk ùgy nehéz névre keresni ha (pár hölgy) állandò jelleggel akár napi rendszerességgel a nevét változtatja.Mert még mindig nem tudja eldönteni mi is a neve. Nahmindegy :)
Ez is igaz :) néha csak úgy naponta cserélődnek a nevek egy pàr lànynàl :) a szolgàltatàs mínősêge meg sehol semmi :)
Na egy kis info a vágyrajárók széles csoportjának.
- Zara .ajánlott profi .Tiszta igényes bájos . egyedi cicik .nem szilikon. kedves és odadaó.Nem kéred ,teszi a dolgát ,simulva kényeztet,cickói bizsergetik tested ép ahol ér közben és profi módon izgat velük. van oka rá hisz csodásak. Bőre selymes teste igényesen tiszta. azt adja amit vársz.Kérés nélkül felül a csikóra.Aztán ő kéri támadd hátulról. majd befejezed klasszikus módon. Nekem bejött 10/10/10
-Loren egy hellyen Zarával.Ferencesek. Kedves szép Profi szájérzék,mintha tanulta volna . Lehengerel ,ha tudom csak arra nevezek,de többi is százas .Egyedi lovag. stilus kellemes és irányitja,majd kedvedre tolhatod merre csak akarod. végig odafigyel rád és emiatt jön a feelng. cici kicsi de izgató.ajánlott. 10/9/9
-Na egytévedés is akad. nem is akármiyen.rettenet
Tanja ,de nekem mától ez a név bevésődött a tudatomba. profi fotók barátnő feeling .IGÉRGETÉS ÉS KAMU. semmi nem igaz pusztulat a hely Deaák. f rendel. kb R.om.a telep, Hideg és koszos. A nő riadt szemek buliból ébredt ápolatlan és nem igazán illaos inkább b...ds .de már ha itt vagyok megpróbálom. VESZTEMRE. Gumi elő ráhuzva ahogy esett. Mondom van itt egy kis teteje az had érezze ARRA NEM KELL SAPKA . Mondja tényleg. és védőruha le sapka levéve ruha vissza.KB undormány . nincs még egy másik? na kezdés gumiba csak de már a helyet látva örüktem is neki. franc. kb 15 maodperc felszólitás gyere !!!Na megyek de helyem nem leltem a garázsba mert akkora hogy kamionparkoló is lehetne. De a szájszaga meg mégnagyobb. Feküdjek rá ne érezzem? MIt tegyek. nem birtam de mielőtt menekülöre fogtam volna már lőtte is 3 perc után"CVÁJ minut" ebben a kiejtésben. Mondon siestsz jobban mint én????Na csa, és megkönnyebbülve tele puttonnyal levéve mármint zsebből leléptem. Szóval vigyáazzatok. csapda. aki ezt kedveli az nem e fajból való...