Hali!
A Liza22-t tesztelte már valaki? Egy ilyen gyöngyszemhez még Debrecenből is érdemes lenne átugrani :)
Hali!
A Liza22-t tesztelte már valaki? Egy ilyen gyöngyszemhez még Debrecenből is érdemes lenne átugrani :)
Hmm...... most ezt így àt gondolva, elég érdekes egy dolog az biztos :)
Szia!
Izlések és pofonok... Lehet, én ajánlanám*** moderálva ***, de te a vékony lányokat kedveled.
Staffi a jò màrkajelzést utánozzák meg hamisitják, nem cserélgetik :)) Valoszinü okkal teszik. :)
Sziasztok! Legénybúcsúra keresek lányt ill. lányokat táncra és a vőlegény szórakoztatására. Tudtok valalkit javasolni aki esetleg átjön Debrecenbe is ? Előre is köszönöm a segítséget!
Sziasztok!
Na végre van egy csini vékony magas lány.
Loren-ra gondolok,nagyon bejön, asszem rárepülök vasárnap,pedig Kriszta28-ra is rá vagyok indulva,kár hogy nem r*nd*l hétvégén.
Császtok!
Meglátogattam Dalma23-at. Ti ne tegyétek! Masszázst hírdet, de véletlenül sincs köze a témához. Lepukkant épületben r*nd*l, aminek láttán már észbe kellett volna kapnom, de sajnos nem tettem. Egy koszos lepedővel leterített ágy van a szoba közepén. Dalma a fotókon látható ruhában várt, ami finoman szólva is kopott és elhasznált. Zuhanyzást nem ajánlott és nem is kért a masszázs előtt, de azért utánna bejutottam a zuhanyzóba, ahol igénytelen, piszkos kép fogadott. Dalma egy szép arcu indián lány, kicsi cicikkel, nagyon inaktív és szótlan. Nem ajánlott a csaj!
Lara (20) se sokkal vastagabb. :) Remelem a kepek valosak (?)
Meglátjuk!:))
meglátogatam Dorcika 30 ,a lakás célnak megfelel A figyelmesége nagyon jó, alkat nekem bejövös , gyönyörü csipö , borotvált lényeg ., Negativum csak gumiban hajlando francia , részemröl ezért nem 10 a skálán, amugy könnyen irányithato mindent meg tesz hogy jol érezd magad cicik , nem nagyok , és nincs csók, nállam a hancur miatt igen lényeges ...üdv...
Most én vagyok hülye és rossz memóriájú de a friss hirdető Lara 20 több képe is emlékeztet valaki szobályára akit én nagyon kedvelek.
Emiatt és mert nagyon vonzó testi adottságokkal rendelkezik számomra a napokban megpróbálom meglátogatni.:)
Hm..... Talàn a Latika szobàjàra ? :)
Bárcsak ő tért volna vissza! De nem rá gondoltam, pm.ben megírtam.
Bianka18 - ról valakinek valami vélemény??? S.O.S
Natykánál, Lizánál vagy Kendynél járt már vki?
privátba is jöhet pozitív/negatív
kösz szépen!
:D A Latika ágya... A csaj személyi kultuszt hagyott maga után ugylátom :))
:) nem véletlen :) sok pasi kedvence volt a Latika :)
:) Valós korból kb minimum 10tagadva nekem felejtős.
Sose értettem,ha valaki fotózkodik miért nem mossa meg a talpát!? (amúgy sem káros a tiszta talp,de ha már kép készül,hát kifejezetten előnyös) :)
Ha normálisan leírom akkor kimoderálják. Ezért röviden.
Lara 20 Nem ajánlott!
Össz kép : 10/2