Igen Tomi05,ezek valóban kellenének. :)) Meg korrekt,elnéző szomszédok,akik elfogadják,hogy nagyobb a nyüzsi,mint a Wall Streeten. :D
Igen Tomi05,ezek valóban kellenének. :)) Meg korrekt,elnéző szomszédok,akik elfogadják,hogy nagyobb a nyüzsi,mint a Wall Streeten. :D
Muszáj mennem a fekete démonhoz (Dòra 25), volt pár nőm életem során de ennek a csajnak olyan a stìlusa hogy kész vagyok tőle! :D (az arca is szép, és csinos is) Bár ez nálam csak kisebb hányadban szempont. Voltam pár kezelésén, volt olyan hogy a lépcsőn alig bìrtam lemenni ùgy lerendezett!:))) Nekem ő a no.1 és sztem az is marad ;)
A Jessica20-ról való beszámolód érdekes nem tom te mit kaptál tőle:)
Nem olyan rossz csaj de nagyon túlértékelted.Nem rég jártam nála én teljesen mást tapasztaltam. Igaz nem találkoztam st**gókkal meg sötétített autókkal vagy csak lejjebb parkoltak:D Nem egy jó terület . Abban igazad van hogy nem oda való és ezzel a véleményemet is elmondtam róla. Közepes p!
Hát hírdetöként hozzászólásokat írni az sem valami nagy szereplés. Minden esetre oda kell figyelni a dolgokra. Nehogy valaki esetleg meg legyen lopikálva vagy filmsztár legyen. Mindennapos használatban lévö telefonszámrol sem igazán érdemes hívni a számnélkül nem fogadlak lányokat. Okostelefonok átka hogy facebookos alkalmazásba teszámod alapján rádkeresnek és már is tudják ki vagy. Mert ugye a szabolcsi v**jak abbol csinálnak BMW-t amiböl tudnak.
Nem tudok dönteni Csenge és Dorina33 között! Tippet, vélemény tudtok adni?
Olyan nehezen tudom elhinni,hogy Szandra24-nél még nem volt senki.. Előbb vagy utóbb ráveszem magam és meglátogatom úgymond vakon,aztán majd megírom a story-t. Szóval a "megtartomcsakmagamnakanőt"-öknek üzenem,hogy a "titok" már nem sokáig "titok". :)
Hajrá wjdks!
Ròla kérdeztek tőlem privátba egy páran, de nincs infòm. Kis egyetemista lány "elvileg", bár én kiesek tőle mert érettebb pasik hìvását várja, ròlam ez nem mondhatò el :D
Majd bebüfögöd,hogy 70 éves vagy és úgy kell majd dolgoznia,mint egy vadiúj Bosch porszívónak,lehet erre vágyik. :) Amúgy épp ma gondolkoztam azon,hogy egyre több fiatal csajt,celebet látok a neten vagy újságokban,hogy ilyen maldív-szigeteki meg tökömtudja milyen szigeteki nyaralásokról posztol a közösségi oldalán képeket,melyeken a télapó kinézetű párjukkal ölelik egymást a homokos tengerparton. Pl. Palácsik+Vajna meg ma is láttam egyet,de nem ugrik be a neve,a csaj volt vagy 25 a pasi meg vagy 65. :) Vegyük azt,hogy brutál naív vagyok és azt mondom,bárcsak lennék vagy 70 éves és néznék úgy ki,mint a Mikulás és akkor ilyen 25 éves bombázók keresnék a kegyeimet és ölelnének a tengerparton. :) Vagy esetleg valami "más" áll a dolgok hátterében!? :D
Jah a Palácsikot mondjuk nem tartom bombázónak. :)
Nem kell arra várni, hogy a "sült galamb" a szádba repüljön!
Üdv! Új vagyok az oldalon. Tudna nekem valaki friss infót adni a titkoslakásról? Megvan még, meg érdekelne merre van.
Eléggé diszkrétek?
Sziasztok! Szeretném megosztani veletek az élményemet! :) Tegnap este meglátogattam Lívia(22) hölgyet! Telefonos egyeztetés során fél órára maradtam! A hölgy nagyon csodálatos bájos teremtés,fotói valósak. Vele eltöltött időnek minden percét/pillanatát élveztem! 8 óra fősuli után, este folyamán fáradtan érkeztem hozzá,melyet könnyedén orvosolt,a masszázsától új erőkre kaptam, pillanatok alatt felfrissültem! :) Remélem hamarosan találkozok még a bájos hölggyel. Örülök, hogy megismerhettem! Kiemelten ajánlott kategóriába tartozik! Összegezve: a hölgy a tökéletes külsője mellett, olyan belső tulajdonságokkal rendelkezik, hogy szinte már is hiányzik! A hölgynek nagyon bájos mosolya van! Lívia(22) volt a 5. hölgy akit meglátogattam, de az ő színvonalas magatartása példaértékű! Lívián kívül hasonló pozitív élményem van Dóra(25), Dorina(33) illetve Lénáról. Rangsorolni nem tudom külső alapján a hölgyeket, de Líviát különösen ajánlom aki éppen szeretné meglátogatni! :) További szép napot kívánok mindenkinek! :)
*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését! (Lili) ***
Helló,de a Lívia(22) biztos nem 59 kg...Az adatlapján az van de ez nem igaz ,többel több.. képeken is látszik meg élőbe is,na de kinek a papp kinek a papné :) izlések és pofonok :)
Sziasztok!
Naszòval !
Fő a változatosság.. Ezért,
Ismét Dòra (25)-nél kötöttem ki :D Már ìrtam ròla aki kìváncsi rá használja a keresőt. De nem is ezért ìrtam, mondom a lényeget!
Fogyott kb 5kg-t a legutòbbi találkozò òta, csinibb lett, és popsira edz, az is kerekebb lett neki, szòval jòirányba halad.
Ìgy még formàsabb popsi tárult elém doggyba, extázisba esve hagytam el a lakást :D
Ui:
.
Jòlenne ha lenne több beszámolò...
Üdv. Valaki Kriszta(28)-al felvette már a kapcsolatot? nekem nem veszi fel a telót....
***Kérjük az Önreklám mellőzését!***Kriszta28
Kedves Habbyd!:)
Köszönöm érdeklődésed, sajnos általában hétvégén nem vagyok elérhető ha akkor szerettél volna találkozni velem:(.Ez az információ az adatlapomon is megtalálható:)Valamint hétköznapokon is csak 16ig vagyok elérhető.További szép napot Neked és Mindenkinek!:)Hisz süt a nap nehogy szomorú légy ....:)))
Bocsánat nem tudtam hogy ez önreklámnak számít!Elnézést!?(
Szia Virgoncvili!
Neked az összes beszámolòd ugyanaz a szöveg, csak a nevek vannak kicserélve. Kicsit furcsa :)
Kriszta: süt a nap a város mégis kihalt, a haverom figyelmeztett hogy biztos dolgoznak és jò lenne ha én is keresnék magamnak 1 normális munkát :D határozottan elutasìtottam az ötletét.
Amugy a fòrum is kihalt akinek van ùj élménye ne tartsa meg magának hanem ìrja meg. Nem fogja senki megharapni.
Max vmelyik csaj :))
Szia! Igen ! A meglátogatott hölgyekről csak pozitív élményeim vannak. :) Azért is írtam,h rangsorolni nem tudom őket,de kiemelten ajánlom az általam meglátogatott hölgyeket! :)További szép napot kívánok!
Vazzeg tényleg. :D
https://videkilany.hu/forum/kereses?nicknev=Virgoncvili&keyword=&hatokor=ezatopic&search=Keres%C3%A9s&forum_id=1&topic_id=3
Mintha classic bullshit generatorból jönne a szöveg. :)
Amúgy én annyira nem érzek benne gázt, kb stimmel, amit ír. :)