Sziasztok makktársak!
Tudnátok nekem olcsóbb nőt ajánlani, vagy megmondani hol találok, Kisvárda, Vásárosnamény, Nyíregyháza háromszögben olcsó nőt! 30-50 között érdekelne!
Sziasztok makktársak!
Tudnátok nekem olcsóbb nőt ajánlani, vagy megmondani hol találok, Kisvárda, Vásárosnamény, Nyíregyháza háromszögben olcsó nőt! 30-50 között érdekelne!
Tisztelt Látogatók!
Kérjük, ne itt folytassák a csevegést, mivel ez a Nyíregyházi fórum!
A csevegétre találtuk ki a Csevegés fórumot!!!
Köszönjük!
Jó ez a fotoshop valamire,főleg ebben a kórban..:) lehet fiatal, öreg, vékony ,vastag,erre találták ki..:)
Üdv mindenkinek! A napokban sikerült bejutnom Latika szexbarlangjába. Röviden: a csaj és az élmény is fullos! Telefonos egyeztetés során korrekt, kedves tájékoztatás, még aznap este tudott fogadni, aminek nagyon örültem mert láttam, hogy idén csak dec. 21-ig elérhető. Location a jól megszokott Fecó krt., baszoba a célnak megfelelő. Gyors zuhany után kényelembe helyeztem magam, majd ő is betoppant a szobába. Uraim! Latika teste ott van a szeren, olyan a fomája hogy elvesztem a fejem. Ahogy a Kartel szólt anno: "nagy csöcs, kicsi derék, és nagy segg, ez jön be öcsi, ez az amit szeretek. Nem érdekelnek a manökenek, nekem lapos r*bancok nem kellenek. És elegem van a divatlapokból, csontokkal én nem lakom jól." A natur fr. kellemes, tudja mi kell a vendégnek. Action is 10/10! *r-érték arány: 10/10! Egy szónak is száz a vége: Latika az egyik, ha nem a legjobb party a mostani kínálatból. 2015, gyere!! :))
Sziasztok! Dorina (41)-ről van valakinek infója?
Megköszönöm aki válaszol! Privátban is!
Én soha nem értettem és nem is fogom,hogy mi a búbánatért írja le valaki,hogy voltam egy csajnál és menjetek ti is!!!Menjen mindenki oda és próbálja ki!!Utána megyek megint én is,de utána ismét ti.Adjátok tovább akinek csak tudjátok!Nem számít ki az,csak menjen és d....gja meg.Nem baj,hogy én is arra a lyukra járok.
Sziasztok!
Fanni 19-ről valaki valamit? Voltatok már nála? Mert a képeken nagyon jól néz ki! :)
Köszi az infót! :)
Akkor segítek Keil egy kicsit! Ennek az az értelme,hogyha egy adott leányzóról sokan felírják a falra,hogy jó szolgáltató,esetleg ki is fejtjük,hogy miért találjuk annak,ebben az esetben a kedves fórumolvasó kap egyfajta támpontot arról,hogy hova,mely csajokhoz érdemes elmenni. Latikáról folyamatosan jó beszámolók érkeznek ez azt mutatja,hogy nincs vele probléma,nem p*nzkidobás a meglátogatása. És semmi baj nincs azzal sem,hogy hetente vagy kéthetente jön róla egy újabb pozitív beszámoló,mert így tudjuk,hogy nem égett még minidg ki és továbbra is bátran látogatható. ;) Persze vannak olyanok is,akik egy jó csajról,aki jó szolgáltató direkt nem írnak fel a falra,mert így azt hiszik,hogy csak az övék marad vagy attól félnek hogy nem kapnak majd időpontot a későbbiekben. Ez irigy hozzáállás,de alapvetően szerintem hülyeség is,mert úgyis lesznek "nemirigyek",akik majd beszámolót írnak a hölgyről. Remélem kedves Keil,hogy sikerült érthető választ adnom neked,hogy mi értelme van ajánlani egy jó szolgáltatót. Ha nem vagy irigy ember,akkor érteni fogod mostmár. ;)
Hát, kevés olyan kurva van akit csak te dugsz egyedül!
Aha...még jó,hogy egyről beszélünk. Mennyi?30!Mi 30?Mi mennyi?
Diós bejgli,halászlé,
csillagszóróparádé,
család,öröm,szeretet,
ilyen békés ünnepet
kívánok én most Nektek!
Puszi:Kriszta:)
Köszönjük Kriszta,drága. Neked is kellemes ünnepeket.
Üdv.
Valaki járt mostanság Heni 20-nál? Valami véleményt tud valaki mondani róla?
Minden kedves vendégemnek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!
Puszi Dóri. :)
Köszönjük Kriszti!! Nekedis Kellemes és békés ünnepeket Kivánunk!!
Valaki szoljon mar az Ivettnek aki el tudja erni,hogy a szam amit megadott a hirdeteseben nem el....
Sziasztok
Valaki tudna nekem ajánlani egy oylan csajt aki nem csak mondja, hanem valóban mélytorkot vállal?
Előre köszönöm
Sziasztok!
Ha valaki elküldené nekem Ivett(28) számát privátban azt megköszönném, szeretném felkeresni, de a szám amivel hirdet nem működik..
Illetve ha valaki ismer csinos, fiatal, itt nem hirdető korrekt szőke nyíregyházi lányzót és adna elérhetőséget azért is hálás lennék :-) . (Sziszy 22 - tetszene, de nem volt valami szimpatikus a telefonban)
Köszönet.
Ez az Ivett hirtelen milyen felkapott lett... :-)
Nekem is kell Ivett száma