Hali
Jázmin 32 képei "voltak" Debrecenben is , de hogy a hölgy a képről nem az 100... azért óvatosan.
Hali
Jázmin 32 képei "voltak" Debrecenben is , de hogy a hölgy a képről nem az 100... azért óvatosan.
Sziszy 22
Ha a 10 a max. akkor,
arc 8, korrektség 8, test 6, lakás 2, kedvesség 2, feeling 0
Sziasztok juksógorok.....DDDDDDDDD
Ma egy két nyiregyi hirdető, napiszar.com ott megszégyenitő mutatványokra is képes.....DDDDDDDD
AKKOR KEZDEM.....
GLÓRIA 37 rudugró, megbeszélt időpont 20 perc ott vagyok , ok gyere a válasz, becsattogok a városba kemény blájszal erre baszik felvenni a fél órán át....
Kedves glória ha dolga akadt idő közben semmi baj, megtisztelne akár kit is egy üzivel akció lefujva......
Mivel egy 740 es bmw vel nem olcsó mulatság kolbászolni a városban......nem ajálott kategori
Maya 40 versenyzőnk kb 20 szor beszéltem már vele, addig nagyon lelkes mig nem közlöm vele hogy ST MARTINT akarok belőle faragni, akkor már fogadni se tud, ez van reggel délben este hétköznal és hétvégén.
Kedves maya ha nem szeret szaxizni kérem tüntesse fel, ne pazaroljuk a egymás idejét....nem ajálott kategori
HENI 20 ha valakinek sikerült megpipáztatni szoljon, mikor mondom mi a szitu kinyomja a telefont, sőt minden barátomnak, szerintem kamu a csaj.....Nem ajánlott kategori
DORINA 26 az elmegyógy intézeti utca végén vagyok, toldi miklós nem egy két percre van, mondom kb 20 perc, ok a válasz, átcsattogok a városon nagy ködben és még keresem a helyet mert benésztem a gangesz jobb bal oldalát, hivom erre akkor kászálódik ki a kádból várjak.......
Várt a zacskóm inditottam, huztam egy D csötészta, legalább lefürödt lefekvéshez........DDDDDDDD
volt fél óra elkészülni bát egy pipát akartam csak......nem ajálott kategori
LAURA 24 na srácok ez egy külön sztori, már elkeseredésemben felhivom mindegy alapon....
Volt egy melója utána fogad, hát nincs mit tenni jó az mondom képei nem tetszenek!!!!!!!!
Felmegyek srácok kinyit ajtót, egy igazi szexbomba a képei köszönő viddzonyban sincsennek a látvánnyal!!!!!!!!!
Jelzem husos csaj de jól ál neki, rá adásul magas is arca meg szép.....
Ahhhhh mondom jani most király vagy, lehányom a ruhamat zsupsz a sezlonyra bizakodóan......
Rámtelepül és finoman bekérdez szinte izgatóan hogy szeretném?
Irányics te kezgyük az elején, pfffffffff jött a francia ahhhhhhhhhhh mamám mint ha tudná mit akarok olvas az ingereimbe szó szetint......
Jó nyálasan veri és szopja nem gyorsan ugy ahogy kel, nyiregyen még egy csaj tudja ezt!!!!!!!!!
Hát amiért ilyen jó vagy, most én jövök suni illatos és finom fel sem akartam onnan jönni de a kábellal nem birtam......
Semmi extra póz hagyományos, ez bizony barátnős fillinges szeretkezés volt, végét meg persze spricc az arcba......
Nincs kidobás , nincs uhhhh már tulvagyok rajta, marasztalva voltam rendesen.......
Csajos 1 hete van itt, és nem is megy sehova , nagy kedvenc lesz az biztos........
NAGYON NAGYON AJÁLOTT GATEGORI!!!!!!!
Te, akármit szívsz, adjál belőle, mert ebből a hozzászólásból látszilk, hogy mocskos jó a cucc. :D
Glória 37 -hez terveztem menni de ezek után kihagyom! Nem szeretem a begbízhatatlan nőket rossz tapasztalataim vannak róluk minden téren.
Köszönjük a tartalmas és nem utolsó sórban humoros hozzászólásodat! Őszintén szolva jókat nevettem a megjegyzéseiden. :)))
Anett 34-sem vesztegeti az idejét. Először gumibogyó majd schumi81 most meg Magasgyula néven próbálja reklámozni saját magát. :DDDDDD
További jó önreklámozást Anett!! :DDD
Sziasztok. Lia 31 ről valaki tud valami infót? voltatok nála.
Véleményeket várok. Köszönöm
Tisztelet!Már egy ideje sejtem,mára biztossá vált számomra, a legtöbb hozzászólás Ön reklám,vagy ép ellenkezőleg a kolléga nő lejáratása.Lányok,felhívnám a figyelmeteket a ti munka körötökre.Szolgáltatók vagytok amit kínáltok az a testetek, és szexuális szolgáltatás. Ez az alap ,ha van eszetek ehhez még raktok pár dolgot pl :kommunikáció,kedvesség,megbízhatóság,illat, és sorolhatnám reggelig.A férfiak többsége nincs megelégedve azzal amit ad,és amit kap mint ellen szolgáltatás.Nincs meg az *r és szolgáltatás egyensúlya. A szakmát amit ti űztök, ezt is tanulni kell,pl Japánban egy gésa több évig tanulja mire van szüksége egy férfinak. A Ti felfogásotok elveszem a pnzét és cserében semmit nem nyújtok,ha igen az egyenlő a nullával. Amelyik férfi meg szól hogy nem ezt ígérted akkor jön a veszekedés és fenyegetőzés. Ezek után csodálkoztok,hogy nincs forgalmatok.Onnan tudom hogy kevés a munkátok mert nekem panaszkodtok,hogy forgalom = zéro. Gondolom ebből éltek meg,és ha nem akartok közhasznú munkára jelentkezni(ott is nyújtani kell valamit) vagy segélyért sorban állni akkor gondolkozzatok el a fent lekirakottakon.Ez az én véleményem ,akinek nem inge ne vegye magára.
Helló. Én rendszeres látogatója vagyok a hölgynek. Aki szereti a kicsit molettebb csajszikat, akkor nem lesz csalódása. Odaadó nagyon. De mindenki maga tudja eldönteni neki mi a jó. Szóval,normális hely, normális tarifa. Laura24? Még mindig nem volt nála senki?
Kis csávó! Laura 24-ről most írt RHW beszámolót olvasd el!
Szia barátom.minek írtál nekem akkor itt privatban annyi levelet kérdésekkel lányokról ha most itt fikazol hogy én vagyok az Anett34.pont ezert nem irok már ide fel mert itt már nem nagyon tapasztalatcsererol van szo.egyszer és mindenkorra fogadd el te is nem az Anett vagyok.Azt meg tudjad hogy neki nem nagyon kell önreklám.
Szia Anett. Csak azért írtam privátban neked mert kíváncsi voltam a reakciókra, hogy mit lépsz.
:DD
RHZW1! Most akkor kiről is írtál Laura 24 vagy 26-ról??? Mert nem mindegy :))
Világifiú észrevételével maximálisan egyetértek!!
Ha lenne egy csepp eszetek ,sz@rásig lenne munkátok mint pl. annak a négy öt nőnek akit úgy jobban ismerek. Az ő hozzáállásukkal és kedvességükkel semmi gond nincs.
Való igaz ,hogy némely szolgáltató @rai az egekben vannak és amit nyujtanak az egy nagy semmi. Ezek ne is várják hogy tolongani fognak az ajtónál a kuncsaftok. Én pl. messze elkerülöm azokat is akik extra fel*rat kérnek olyan dolgokért, amik másoknál alap.
Ja, a képeket és nevüket hetente cserélgető hölgyeményekről még nem is szoltam....
Csak úgy kíváncsi vagyok, hogy az itt fellelt fényképek alapján vajon elhiszi-e valaki, hogy Aleska (27) 60kg és 'Normál' testalkatú?
A jövő hétre ki van szemelve Nórika (20) és Fanni (19).. Ha valakinek van infoja, ne habozzon!. :)
Javallom figylemedbe Regina (25) és Csiila (33) hölgyeket. Mindkettőről írtam mér szépeket.
Fanni képei nekem is ígéretesnek tünnek ,csak az a 47 kg zavar egy kicsit. Jobban szeretem a 170 magas és kb. 60 kg súlyú hölgyeket :))
:):):) maradj akkor ebben az álomban.
Fannika, Nati? Valaki tesztrepül? :)