Sziasztok
Múlt héten meglátogattam Dóra(25)-t, előtte való nap hívtam, biztos volt hogy megyek így már nézte is is hogy mikor jó neki aznap, megegyeztünk egy időpoontban és már írt is a noteszébe, a megbeszélt időpontban fogadott is. Ő van a képeken, intelligens lány. Nagyonszép mellei vannak, fantasztikus bimbókkal, muszáj elidőzni rajtuk, ahogy puncijánál is, azonkívül nagyon jó a szorítása is, nem is bírtam túl sokáig. *rai átlagosak, sajnos a natur franciáért plusszba kell f*z*tni, de így sem olyan vészes és nagyon jól csinálja, de ha valakit nem zavar gumiban akkor pláne megéri. Szemből csináltuk és az aktus után, majd távozáskor puszi uán is átkarolt ami nagyon jól esett. Szerintem az egyik legjobb szolgáltató Nyíregyen. Jó kedvvel jóttem el tőle, úgy hogy az a "na ez megérte" érzés még egy jó darabig végigkísért, pedig előtte ronggyá áztam.
Ha valakinek a kinézeten túl a minőség és a megbízhatóság is számít, akkor csak ajánlani tudom, nála mind a 3 megvan, ami manapság sajnos nem túl gyakori.
Nekem Lindán kívül ő lett a másik nagy kedvencem!