Üdvözlet. Valaki nem tudja a Lara 42 mikor lesz megint elérhető? Úgy volt a héten elérhető lesz. Előre is köszi a választ.
Üdvözlet. Valaki nem tudja a Lara 42 mikor lesz megint elérhető? Úgy volt a héten elérhető lesz. Előre is köszi a választ.
Akkor írom másképpen igen tisztelt Szerkesztőség, hátha így minden rendben lesz... Tisztelt MT-k: Gina (40) újratöltve...
Irigylem is azokat akik eljutottak hozzá! Nekem sajna nem sikerült eddig :(
Most ezt komolyan kérdezed?!?!?
Ilyen nehéz lenne dekódolni?!?!
Pedig tényleg nem rébuszokban írt royal01... ha nem egyértelemű: megnézed a nemjólányokat és beírod a keresőbe: Gina...
Glóriánál járt már valaki? Esetleg tudtok hasonló korosztályt (milf)?
Tegnap újra meglátogattam Lindát! Mint mindig, most is nagyon jól éreztem magam vele! Korrekt, szép, csinos, aranyos NŐ ! Mondtam neki tegnap is ,imàdok vele lenni!! Mint EMBERT is nagyra tartom! Tegnap kaptam tőle még egy kis " bonus" ráadàst is :) köszönöm Linda! :) ;)
Sziasztok . Tudnátok infóval szolgálni Diankárol és Lillárol??? Előre is köszi.
Szia!
Köszönöm az infókat. Dia azt hiszem 20 éves és az Etel közben volt Beatrixxel együtt. Korrekt, jó szolgáltatást nyújtott, aztán egyszer csak eltűnt.
Petrával már beszéltem pár hete azt mondta a Jósavárosban van, úgyhogy egyre gondolunk. Zsuzsa is a Jósában volt, aztán pár hete átköltözött az állomás környékére, már többször beszéltem vele, de eddig mindig visszatartott, hogy évek óta hirdet és még konkrétan senki nem írt róla beszámolót.
Hali!Senki nem járt még niki-nél?Tetszetös kis csaj pedig!Fellhivtam a hangja ari kedves.Privátba is irhatna valaki!Esetleg Niki is ha olvasa!:-)
A f@sznak károgsz itt, felhívtad, kedves volt, mi rákért nem mentél el hozzá? Vagy te vagy Julius Ceasar, hogy előkóstolót akarsz? Elmész, kipróbálod, írod a beszámolót, ne várd már nyitott szájjal a sült galambot!
Sziasztok! Szöszi(38)-ről van-e infótok?
Köszi a választ!
Adrienn (23)-ről van-e infótok?
Köszi a választ!
Kis csávo azért van a forum,hogy meg ellözük az esetleges kellemetlenségeket ami nem alaptalan ebbe a városba sajna saját börömön is tapasztalva!És lásd gyanum nem volt alaptalan mer küldtek véleményt de nem pozitivat!Hát ezért károgi!!!
Hát ez a roxy is kerülendö kategoria.Nem friss a tapasztalat de fellismerem!Teloba tündérke mindadig még a p*nzt át nem veszi!Utána meg zéro teljesitmény ja és nála a fél ora kb 3 perc!:-)
roxy kerülendö!
Megbízható és korrekt. Csinos és kedves.csak ajánlani tudom
A héten megyek a Városotokba ! Tudnátok ajánlani egy megbizható formás ,széparcu hölgyet Köszönöm előre is,jöhet privátba is !
sziasztok, én 18 éves vagyok, még szűz és el akarom veszteni, kit ajánlanátok nyiregyen???
Danielláró, vagy a megbízható jó lányokról ,írnátok privátban, tudom hogy nagyon jó, hétvégén mennék Nyííregyre
Üdv kedves fórumozók
A korábbi beszámolókat folytatnám, ugyanis újabb szolgáltatókat sikerült megismernem, miközben még a régieket sem hanyagoltam el.
Laura nem 20-as, hanem egy régebben itt is hirdető hölgy, még mindig etalon a fr*nciában. Igaz a kor már kezd látszani a testén, de még mindig kívánatos, s kedves. Amikor elkezdi levenni a fűrdőköpenyét, kezd nagyon szűk lenni az alsóm.
A visszaemlékezést követőn akkor megosztanám a tapasztalatokat.
Anett, 30+, és az agancsos jószágos utcán rendel, több más hölggyel. Kedveskedő hang, korrekt tájékoztatás. A ház teljesen rendben van, tiszta, rendezett, nagyon jól megközelíthető, s ahhoz képest csendes is, hogy milyen forgalom van azon az utcán. A hölgy képei teljes mértékben fedik a valóságot, tehát nincs retus, meg photoshop.
Az akció már egy kicsit másabb. A kedvesség szinte már sok. Mindent kipróbál, hogy mivel kedveskedhet. Táncika, majd hogynem talajtorna, meg ilyesmi, de ha elmondod neki, hogy te teljesen más irányt szeretnél venni akkor az lesz. Ez pozitív.
A teste formás, van minden. Nem 18, de nem is 60+. A 30-as éveiben járó, magára odafigyelő nő teste. Finom. A fr*nciája nem rossz, de a Lauráé.... Aztán jön a kölcsönös fr*ncia. Finom oda lenn
az illata is kellemes, finoman passzentos amikor bemerészkedik valakié. A csöppnyi színészkedés itt is előjött, igyekszik szerintem felnőtt filmből vett megjegyzésekkel fűteni a hangulatot, de mivel engem zavart, s megbeszéltük a dolgokat, utána már csak a kellemes sikoalyok, nyögdécselések és más finom hangok hallhatók.
Az akció után, egy kis kedveskedés még a részéről, amitől fülig ért a szám, s a pihenés, beszélgetés. Lehet vele.
Ajánlott azoknak akik az érett nőket szeretik.
A másik sz*lg*ltató, Zsuzsa néven van fenn az oldalon, 30 feletti kategória ő is. A telefonban elég távolságtartónak tűnik, de ez érthető is, azonban emellett nagyon korrekt a tájékoztatás, s kedves csilingelő a hang. A lakás rendben van, a belvros egyik kis utcájában található.
A hölgy viszont. A képek melyeken meglehet tekinteni a lapon, egy, csúnyán fogok fogalmazni, elnézést Zsuzsa. Egy átlagos, jó adottságú, középkorú nőt sejtet. A való ehhez képest, mint egy kalapács ütés. Már az ajtónyitást is miniruciban hajtja végre, körömcipőben, feltűzött hajjal. Szép arc, gyönyörű nyak, finom kezek, formás lábak. Majd amikor leveszi a ruháját, és fehérneműben feltárul a teljes alak, leesik az állad. A kor egyedül a kebleken látszik, máshol mint egy hamvas 18+!!!!!!! Nem az úszógumis 20-as kategória. Semmi pocak, feszes mindenhol, a popsi olyan mintha két tökéletes labda lenne. Oda fele úgy voltam vele, hogy a korábbi napokban szerzett intim sérülést egy finom puha 40-essel gyógyítgatom majd, de a látványtól, rádöbbentem, hogy én nem érdemlem meg ezt a nőt olyan tökéletes, s azonnal stand by üzemmód. :(
Ő kedvesen elhelyezkedett az ágyon, s csöppnyi beszélgetés után a lényegre tért. Egész jól csinálja. Majd kértem, hogy én is. Nagyon finomak az alsó ajkai, érdemes oda lenn csókolni. Nagyjából magamhoz tértem, aztán újra stand by. Égtem mint a Reichstag. Erre olyan fr*ncia órába kezdett, hogy ledobtam a gépszíjat. Kedves, figyelmes, intelligens, gyönyörű.
Rendkívűl ajánlom mindenkinek. Még én is visszamegyek hozzá, mert még nem érzem befejezettnek az aktust.
További kellemes együtlétet mindenkinek.