Ez a fórum már rég nem a tapasztalatcseréről szól sajnos mert a hirdetok is itt probaljak egymást lejàratni.És épp ezért vicc már ez az egész.
Ez a fórum már rég nem a tapasztalatcseréről szól sajnos mert a hirdetok is itt probaljak egymást lejàratni.És épp ezért vicc már ez az egész.
Most az egyszer igazat szóltál! Nézz csak ide ki a főkolompos!
gumibogyó - (8 hozzászólás) írta Augusztus 13, 12:38
01
***Kérjük az Önreklám mellőzését*** (Anett 33)
M*lytorkos kevés van a városban. A jók utazok. Nelly25 és Maya volt ijen. Most Anett33 nyerő nállam. Csak nehéz hozzá bejelentkezni. Szereti a jó erotikát.
Vicces ez az Anett nem? ;)
Keres rá csak nyugodtan a többi írására.
Szoktam nézni az írásokat csak már kicsit elegem van mert én ott találtam meg azt a helyet ahol nyugodtan ellehetek és nem kell aggodni semmiért nem tudom ezen mit nem lehet egyeseknek megerteni.eddig akarmit írtam fel mindig csak fikazast irtak ra mint a gróf higy én az Anett vagyok.ezt neki is el kellene fogadnia hogy nem vagyunk egyformák es mindenkinek más a véleménye. Nekem tenyleg jó ott és szeretek odajarni de ez a szapulas már kicsit uncsi és ezért Rég nem a tapasztalatcsererol szól ez a forum.Vagy azt várja nemelyik ember hogy ugy legyen felirva az élménybeszámoló hogy igy megb...sztam meg meg....szop....am.En tényleg csak az élmény miatt jarok oda meg a megbízhatóság végett. Ez csak tapasztalat miatt van felirva nem tetszhet mindenkinek az a hely vagy az ottani lányok de ez csak ízlés kérdése.koszonom hogy irtad ki a fokolompos azt szeretném tudni én is ki lehet az a felhasználó.
Te, hát oda írta mellé a szerkesztőség. A megbízható Anetted az. Nem tudod értelmezni a leírtakat?
Hát az lehet. Van itt egy jó pár hirdető aki ezt csinálja csak már nem lehet kiszurni őket innen. Engem már nem zavar itt semmi.en tőlem az irogat ide aki akar.nekem seveled se vele nincs semmi bajom.
Schumi írásával semmi baj. Anett remek sz*lg*lt*tó. A Gróf egy *ntelt, magát mindenáron macsónak láttató ***moderálva***.
Tisztelt Hirdetőink / Látogatóink!
Ez a Nyíregyházi fórum! Kérjük, hogy a csevegésben folytassák ezt az eszmecserét!
Azt senki nem mondta,hogy az Anett nem jó szolgáltató. Sőt véleményem szerint tuti,hogy jó,mert tényleg írt már róla olyan is jót,akiben bízok. Ettől függetlenül lehet,hogy reklámozza kicsit magát vagy esetleg valaki ír neki egy kis reklámot,mondjuk egy barátnő. ;) Alapvetően ezzel sincs baj,ha jó és korrekt szolgáltatást nyújt.
Bár mondjuk így jobban belegondolva egy igazán jó szolgáltatónak nemigazán van szükségel önreklámra sztem. Lásd anno Gina39. Ő sem reklámozta vagy reklámoztatta magát és mégis mindenki tudta,hogy egy élő legenda.. :) Ugye srácok? ;)
Ezzel így nem is lenne baj. Csak ha megnézed a többi irományát is, akkor látod, hogy rosszindulatúan huzkodja le a többi koleginát. Ez már egyenesen gusztustalan . Szép szép, meg jó, de csak kukacos az az alma. Korrektségére és jellemére eléggé rámutat.
Én csak azt nem értem hogy minek kell az írásaimat megtamadni valakinek mindig.Ha az Anetthoz járok akkor kiről irjak véleményt más hirdetőről? ?Barkit meg lehet itt támadni akkor az írásai miatt akkor higy vitát robbantsunk ki.én ezek után is megirom a véleményem ha elmegyek oda mert erről szól a fórum nem pedig arról hogy egymás írásait fikazzuk.Inkább tényleg tapasztalatcsere miatt kellene használni a fórumot.
Inkább arról beszéljetek már,hogy Laura 22 milyen az ágyban. Testre NEM rossz. :))
Sziasztok!
Járt már valaki Orsikaa19-nél? Milyen szolgáltató?
Előre is köszi a segítséget!
Nem tudom nem voltam nála. De a liza 19 az jó.tobbit privátban ha érdekel
Korekt szolgáltatás jó *r. és már lakáson is fogad. igény esetén a húgával egyutt!
A húgával együtt? Csak barátnők nem?
Végülis igen,Gyöngyszem. :)
Nem csak te Gróf! ;)
hello all. egy gyors info kellene Kyra 19, és Orsikaa 19. valaki ossza meg velem tapasztalatát minél előbb. előre is köszi.
Na ma meglatogattam LINDA 25 nevü leanyzót, kellemes aranyos csaj, igaz első talink volt jó komunikativ vidám személy......
Srácok ez a lány szereti a munkalyát, nem tul akar lenni a vendégen ezt bizton állithatom........
Lényeg a lényeg csak egy *ráliára léptem be hozzá,nagyon finoman csinalja és ami fontos nem veri, mert azt ugyebar magunknak is tudnánk......DDDDD
***moderálva*** normál kereteken belül van, ugyhogy igen korreket sz*lg*lt*tó, azt kapod amiért mensz......