Üdv MINDENKINEK!
Mégegyszer és utoljára elmondom,hogy NEM,nem igaz hogy nős,gyerekes embereket nem f....ok!!!!!!
Aki megérti megérti,aki nem,azt csak sajnálni tudom!!!
Üdv MINDENKINEK!
Mégegyszer és utoljára elmondom,hogy NEM,nem igaz hogy nős,gyerekes embereket nem f....ok!!!!!!
Aki megérti megérti,aki nem,azt csak sajnálni tudom!!!
Ezt melyik *** moderálva ***-ról írtad? mert jelenleg 2 is van 33 évesen...
Az észrevétel jogos, én voltam figyelmetlen. Nos, arról a *** moderálva ***, aki csak masszázst vállal. Elvben. Hiszen mindnet meg lehet vele beszélni... :-)
Sziasztok, régen voltam itt, de sok minden nem változott, a kereső mezőt még mindig nem tudják sokan használni úgy látom :)
Sokat voltam Debrecenben az elmúlt időben, hát itt sok lánynak felkopna az álla, ha az ottani árak/hozzáállás itt is jellemző lenne...
De persze nálunk is vannak rendes lányok, akiknél én voltam mostanában:
Léna: még mindig korrekt, szerintem ugyan kicsit asszonyosabb lett, ez meg már ízlés kérdése :)
Linda: nagyon jó, kedves, aranyos, valóban még mindig cselfes kicsit, de ez engem nem zavar :)
Mivel újra hazai pályán vagyok, ha van firss infó jelentkezem.
Minden jót, kellemes napokat
BJ
Kingánál még mindig nem volt senki? :/
Nyíregyen feltűnt (legalábbis nekem) egy szuper csaj - más oldalon hirdet, akit érdekel privátban megírom az élményem, ide azért nem rakom ki, mert sok a tapló és/vagy *** moderálva *** ezen az oldalon!
írtam privit
Margo a kepeken o van mindennel elegexett voltam en legkozelebb is meglatogatom aki tobbet szeretne privatba leirom
Sziasztok!
Nyíregyről környékéről tudnátok ajánlani hölgyet.Telt nagy méret volna a lényeg és maximális diszkréció.
Nem szeretnék befürödni lebukni.
Hello!
Új vagyok itt, Mendy-vel találkoztam valamelyik este, csak kocsiban csinálta volna, de a város közepén, a parkolóban, mondtam neki menjünk a város mellé valahova, de nem jött, így elmaradt a "randi".
Más, lehet nem ide való: utcai harcosokkal mi a helyzet, egy gyors szaxira néha jó lenne, ismertek ilyeneket?
hello
laci
Ki az?
és holtalálhazó?
Legyszí írd meg priviben, nagyon meg köszönném.
én nem raknám semelyik nyílásukba :D
de igényesség kérdése :)
szia én kiváncsi volnék légyszi priviben ird le kösz.
Jázmin 32 valaki tud róla tájékoztatást adni ? képen nagyon csinos érett nőnek néz ki jöhet priviben is köszi
Nézz körbe a debreceni fórumon, és dönts az ottani hozzászólások alapján. Nem sok van, de sokat mondóak. . . :(
üdv és derűs napokat
A képek azt hiszem győriek, legalábbis én ott már láttam
Kedves fórumozók!
Még alig pár órája vagyok a városotokban,de úgy láttom rólam zeng a fórum.
Én mindenkinek csak azt tudnám javasolni,mindenkit szerettel várok és legalább akkor szembesülhetek azzal hogy a fotókon valójában én vagyok-e.
További szép napot kívánok nektek,puszi Jázmin.
Hello Mindenki!
Sara 20-ról nincs valakinek infója??
Köszi!
Sziasztok Élménybeszámoló Latika 24 Voltam Valódi Tuti Képek A Valóságban Még Szebb Szereintem Kedves Aranyos Tapasztalata is van Profi Tudja a dolgát Ez volt éltem legjobb action Voltam Már Több Lánynál is Kipróbáltam de ilyet még nem éreztem Nálam A Top 10 Pont egy ilyen lányt keresk évek óta akive fel tudok menni a csúcsra. Ajánlom Mindenkinek Egy Csodálatosan Finom Bübájos Érzéki Hangszer Imádlak. Puszika "Princess Superstar"
Sziasztok!
Én egy kérdéssel fordulnék hozzátok. Regebben meglátogattam Gabicát, gondoltam most is felkeresem, viszont akárhoo keresem nem találom! Valaki tud róla valamit?! Köszönöm.