valaki Mendy19 ?? milyen a munkája? stbb ?
valaki Mendy19 ?? milyen a munkája? stbb ?
Sziasztok!
Az itt szereplő Sararól van valakinek infója?
Viktória 24, a képek véltlenül sem tükrözik a valóságot. Semmi nem jó neki és minden **tra. Kifejezetten nem ajánlott. Erikára én is kíváncsi vagyok, nem érem el.
Helló! Nagyon köszönöm a gyors választ! Erika 20 hölgyről annyi infóm van - kétszer már beszéltem vele -, a telefonban kellemes a hangja, meggyőző, határozott egyéníségnek tűnik. A bartel ***moderálva***. Remélem érthető?
Kinga 20-ról nem találtam érdemleges infőt, nagyon vékony, ami engem vonz feltéve ha az arca nagyon szép.
ez érdekelne, és persze minden egyéb tapasztalat
Amina 19-ről? valaki? milyen ..? jól franciázik?? stbb
Sziasztok!
Olyan lányt tudnátok nekem ajánlani, aki amellett hogy isteni jol csinálja a franciskát, vállalja az igazi mélytorkost is?
Előre is köszönöm, privibe is jöhet
Hi, Kösz. Vettem, jelentkezem. Pusz:P
Kitty 38::::))) ő aki nagyon ottvan:)))
Sziasztok!
Lattikával sikerült találkoznom. A temetőhöz közel tízemeletesben r*nd*l, ahol több lány is elérhető.
Alapvetően minden rendben volt, bár hasonlít a rendkívül jól sikerült és tényleg tuti képekre, de azért a retus az igen erős.
Ezzel együtt partner volt, bár érezhető volt hogy inkább tolerál mint kisz*lgál. Értékelte a normális viszonyulást, de Ő is azok közé tartozik, akin érezni a szükség kényszerét, ami nem lenne baj, de én személy szerint ilyenkor nehezen oldódom.
Üdv
***Kérjük az Önreklám mellőzését*** (Anett 33)
M*lytorkos kevés van a városban. A jók utazok. Nelly25 és Maya volt ijen. Most Anett33 nyerő nállam. Csak nehéz hozzá bejelentkezni. Szereti a jó erotikát.
20. ára keresek p*pos csajt. Ajánlatok ilyet!
Dóri 25 milyen?
Hello!
Kisvárdán véletlenül nem tud valaki szolgáltatót?
Sziasztok!
Továbbra is kérném a segítségeteket. Vécsey elején a 4 emeletesben volt szerencsém egy gyönyörű-tökéletes testú, fiatal, kedves lánnyal találkoznom. Vasárnap volt én meg másnapos így nem emlékszem sem a nevére és a számát sem mentettem el. Hússzú festett faja volt és a mai divat szerint az egyik oldalon felnyírva. Gondoltam, hogy többször is meglátogatom mert ajánlott kategória. Ha valaki tudja milyen néven hírdet írja meg legyen kedves.
Köszönöm!!
Beszámoló:
Rebeca-Bianca: voltam fent náluk, de most sem tudom melyik melyik. Egymásnak nyitogatnak ajtót. A magasabb szőkésbarna hajú kategóriákkal szebb, és tudja mit csinál. Az alacsonyabb fekete hajú mindíg szét van csűszva. Védelem van a szomszéd szobában, lepukkant lakás de ha ez nem zavar ajánlott kategória. :D
Linda: régebben voltam nála. Akkor már írtam róla sok jót. Azóta sajnos nem tudtam eljutni hozzá. Nagyon régi motoros és így megteheti, hogy válogat...nem fogad ám akárkit!! Ha rájön, hogy párkapcsolatban élsz, netalántán gyereked is van..többet nem enged fel magához..érdekes!!
Kitty és a barátnője: magasan a legszínvonalasabb kategória jelenelg a városban, ez az *raikon is látszik, kb. dubláznak a lányok.
Csenge: Hááát, nem tudom az ilyen lányok hogy élnek meg?!?! Ennyien vannak akik egyszer elmennek aztán többet soha?
mendy19? van infótok?
Üdvözlettel!!
***Kérjük az Önreklám mellőzését!*** (Linda)
Kedves NyíregyiGigolo!
Azt hiszem tényleg lehet hogy oka van annak,ha valakit nem fogadok!De soha nem válogattam az évek alatt sem!
Az meg hogy szerinted akinek párja és gyereke van,azt utána soha többet nem fogadom ez még nagyobb baromságmmár bocsi!
Írj kérlek privátba ha érdekel bármi is!
Köszi
Elnézést elírtam.
baromság :-)
Sziasztok!
*** moderálva ***-ról. Röviden: korrekt! :-) Bővebben: az egyeztetés egyszerű, gyors. A hely nem túl igényes, és a behúzott függönyök miatt igen sötét. Nem egyedül van, másik lány is van a lakásban, nem kérdeztem, ki az. A fényképeken valóban ő van, nem több és nem kevesebb. Nőies. :-) A sz*lg*lt*tás az, ami a nevében is van: szolg*latkész. Nem ajánl fel semmit, nemtolakodik, de mindent meg lehet vele beszélni. Nem nevezném "barátnő-feeling"-nek de nem is azt kerestem.
Ha pontozni kéne akkor...
hely: 6/10
lány: 8/10
*r-érték: 10/10
Remélem, segítettem dönteni valakinek. :-)
Szia!
A Lindával kapcsolatban írtakat nem tudom neked elhinni. Nagyon sok lánynál megfordultam már és a tapasztalatom szerint nekik teljesen mindegy, hogy van-e feleséged, barátnőd, gyereked stb..
Üdv: Szatyor
ciao!!
Nem altalanositittam, sajat tapasztalat. Neki ez nem fer bele, ennyit mondott...ettol meg allitom, hogy a Varos top3 ban benne van!!
Szia.mendy 19 ajanlott.én már voltam vele.annyi a hatrany hogy csak autoban vagy nalad vallalja.nagyon ugyes odafigyel.megkerdezi hogyan szeretned.mondjuk a natur franci fel*ras.de tenyleg csinos valoban o van a kepen es abszolult nincs lehuzasveszely.en csak hozza jarok.
Udv.ajanlott kategoria de csak autoban vagy nalad vallalja.natur francia fel*ras.*rai korrektek.munkaja nekem bejott.nem kapkodik es megkerdezi mindig hogy hogyan szeretned.lehuzas veszelye zero