Arra lennék kíváncsi, hol tudsz leparkolni úgy, hogy egy óráig ne zavarjanak meg.
Arra lennék kíváncsi, hol tudsz leparkolni úgy, hogy egy óráig ne zavarjanak meg.
Aki keres az talal.van eleg sok hely ahová el lehet menni.
Szamiránál volt már valaki?? Tud valaki segiteni ebben?? Hol lehet utána olvasni??
Ez a nyíregyházi színvonal egyre elszomorítóbb..
A fótók alapján a legtöbb hirdező elég kétes, gondolom sejtitek mire gondolok.
nemrégiben Linettnél jártam, mert többen azt írták nem gáz.
Nagy hibát követtem el. Pedig körültekintő vagyok, de sikerült leh*zniuk. Kerülendő társaság.
Úgy tűnik, nem lehet mindig adni a beszámolókra.
Miért nem hívod fel őket?? A velük folytatott beszélgetésből sokminden kiderülhet mint pl. kedvesség, hozzállás,
értelmi szint stb. stb.
Szép estét! :)
Sziasztok!
Dorina33 tel száma nincs meg valakinek? Megköszönném. Privátban, ha lehet.
Egy megosztás,céges rendezvényem miatt Pécsen voltam. Meglátogattam egy 22 -izzig vérig nőt,akit Szilvynek hivnak. Csak annyit tudok mondani ,hogy aki arra jár,az keresse fel,mert ilyenbe úgyse lesz része egy darabig.Hibátlan test,és még hibátlan hozzá állás. Már az maga egy orgazmus,amikor belépsz a szobába,és látsz egy ilyen hibátlan testet. Kár,hogy Nyíregyházán,nem lehet ilyen beszámolokat írni. Pedig ott is elég sok új lány van. Gondolok itt Szamirára,Latika,Sara,Lilla,Kitti 38...nem igaz,hogy nem járt náluk senki. Akkor miért várják el itt sokan,hogy más írjon beszámolot,ha felkeres egy sz*lg*lt*tót.
Sziasztok!
Alexandra 21-el mi a helyzet? Volt már nála valaki ? Ő van a képeken vagy kamu?
Előre is köszi
Sziasztok!
Zsuzsa 24 (előtte az apróban Szelenia volt). Róla valakinek valamilyen info?
Ha már itt vagyok akkor az elmúlt hetek nagyon szubjektív gyorsértékelése:
Brigi 21 - Már nem aktív a hirdetése. Fr*nciára ugrottam fel.
+ Old Grappe Street
- Bejutás előtt face controll
+ a teste tökéletes
- Arca nem annyira
Hozzáállás átlagos
-- Fr*nciája borzalmas volt, kifejezetten kellemetlenül csinálta
Csilla 35 - Lingam masszázsra mentem
Kellemes volt a masszázs, a hölgy is aranyos volt, kicsit talán túl óvatos és gyanakvó a telefonos egyeztetés közben, de megértem. Nem tudom, hogy más sz*lg*lt*tást kínál-e, nem kérdeztem.
Linda 25 - Fr*nciára ugrottam fel.
Leginkább Diához (akinek sajnos nem látom mostanában a hirdetését) hasonlítanám.
Aggancsos utcán rendel, ami számomra nehezen megközelíthető, ezért nehezen jutottam el hozzá.
Szereti a sötétet és kicsit sokat csacsog. Valakiket ez esetleg zavarhat, engem egyik sem zavart.
Fr*nciában a legjobbak között van szerintem. ***moderálva*** érték arányban viszont szerintem biztosan a legjobb jelenleg a városban.
Felkészül: Nóci, Szamira, Zsuzsa
Valaki volt már Alexandra21-nél? Info jöhet priviben is! Köszönöm :)
Szépestét mindenkinek az újj versenyzőről Cukorka másnéven (Sziszike) volt Debreceni válogatott tagjavolt és a dbni fórumba olvashatok róla nemtúl kedvező infókat (számára) de kitudja?Talán majd itt nálunk több sikerrel szórakoztat Csá.
Csá!A napokban meglátogattam Dorinát!Könnyen ment telón az egyeztetés!A kecó a jól megszokott helyen van a temetőnél!Érkezésemkor megkérdeztem hogy esetleg nem e lehetne egyik barátnőjét is bevonni a dologba és lezavarni egy édes hármast de sajnos elfoglaltak voltak a hölgyek!Nekem bejött a csaj külsőleg!Kedves volt és készséges!Zuhany lehetőségét felajánlotta de otthonról érkeztem így friss és üde voltam!Franciával kezdtünk ami 10/7 szóval jobb az átlagosnál!Eredetileg csak franciát szerettem volna de aztán meggondoltam magam és munkaruhát kértem!Doggyba folytattuk a dolgot!Kellemes a barlangja és aktus közben szépen nyögdécsel!Összegezve a dolgot nekem bejött a csaj és szerintem fogok még hozzá menni!Részemről ajánlott kategória!De aki nem hiszi az járjon utána!Egyébként Szamirával és Latikával van együtt!
Szia Kuplung!
megírnád nekem a számát?
Előre is köszi!
Üdv mindenkinek!Szandyka19 vigyázzatok lehuzos erősen nem ajánlott!Kizárolag ezért regiztem,hogy ezt megoszam ennyivel tartozok neki!
Mert még külföldön tartózkodok de egyébként enyi erővel mindenki fel hívhatná épen akiről valamit is szeretne megtudni és akkor nem is kellene hogy legyen fórum.A fórum nak az a lényege hogy tapasztalatokat lehet megosztani és olvasni.Te is ezért nézed nem?Hogy kiről milyen pozitív vagy negatív tapasztalatokat irnak e.
Dóra 25 ről tudunk valamit? Egyenlőre nem tudtam elérni. Érdemes tovább próbálkoznom?
sziasztok Cukorka22 róla szeretnék valami infót.
előre is köszi
sziasztoka!
A vecsey elején rendelo fiatal felnyirt haju lany nevet es szamat megirnatokk?
koszonom
Csá! Sajnos nincs meg a száma mert egyetlen lány számát sem mentem el a telómban biztonsági okok miatt mert itthon lebukhatok!Azt mondta hogy most 1 hétre el fog tűnni mert haza utazik de aztán ismét jön vissza és elérhető lesz!
Szia Papika!
Mobilrol netezek és véletlenül nyomtam rá az értékelésre,tekintsd tárgytalannak ! Amikor be vagyok kapcsolva dolgozom,olyankor sajnos nem tudom felvenni a telefont,de hívj nyugodtan vagy irhatsz smst is,válaszolni fogok!Puszi:Dora