Dori25 te Noémi23-al dolgozol egütt, vagy esetleg mind a kettő te vagy? Bár az utobbi kizárt a képek alapján. A kérdést az által tettem fel ,hogy mind a kettő hirdetést te adtad fel, illetve a te profilodrol...
Dori25 te Noémi23-al dolgozol egütt, vagy esetleg mind a kettő te vagy? Bár az utobbi kizárt a képek alapján. A kérdést az által tettem fel ,hogy mind a kettő hirdetést te adtad fel, illetve a te profilodrol...
Sziasztok!
Van aki most d*lgozik és leápolna?
Csak normális szolgáltatók írjanak!
"Csak normális sz*lgált*tók írjanak!"
Akkor most képzeld el a szolgáltatót, aki ezt olvassa, és közben azon gondolkodik, hogy 'Nem vagyok én normális szolgáltató, nem írok neki'..
Szia! Ebben igazat adok neked! ;)
Puszi Dóri
Hali!
Szofia-rol infot tudna adni valaki?
Meg kérem azokat akiknek van infójuk Alexa 40-röl, osszák meg velem vagy itt vagy priviben. Cserébe én is adok infókat van pár jó és kevésbé jó tapasztalatom.
Üdvözlet!
Bocs Tomi05, nem ellened szól, egész egyszerűen csak a a Te hozzászólásod késztetett reakcióra. Nem szeretnélek megbántani, nem "beolvasás" ez részemről, egy szimpla véleményről van szó.
Szóval... emberek! Olyan nevetséges ez a "cserekereskedelem"! Ennyire nincs bennünk szolidaritás (még így ismeretlenül is)?
Nem nevetséges a "ha te mondasz nekem valamit valakiről, akkor én is mondok neked valamit valakiről" mentalitás? Miért kell ezt? Miért ÍGY kell ezt? Nem lenne sokkal korrektebb:
a, csak feltenni egy kérdést
b, beszámolni és utána feltenni egy kérdést?
Miért kell már/még itt is kérni valamit a tanácsért?
Legyen bennünk annyi betyárbecsület, hogy önzetlenül, segítő szándékkal írjuk meg tapasztalatinkat!
Ennyit szerettem volna, mégegyszer: no offense! Építő jellegű kritika volt.
Tomi05:
Alexa40: én jártam nála. És ez a pontos meghatározás, mert a sz*lg*lt*tást nem vettem igénybe. A telefonban és életben kedves, a teste olyan, mint a fényképeken. Viszont nekem arcra nem jött be. Izlések és pofonok. Megköszöntem, hogy rám vesztegette az idejét, és elköszöntem.
Vedd figyelembe: az én izlésemről volt szó, másnak simán bejöhet.
Kedves Krisztián!
Egy regisztrációról több hirdetést is fel lehet adni.
Mint ahogyan irtam is,szeretettel várlak :)
Kedves Dóri25!!!
Igen, lehet, nincs is ezzel gond!!!
Viszon a kérdésem az volt, hogy mind kettő te vagy-e?? Vagy pedig ketten dolgoztok együtt???
Akkor öntsünk tiszta vizet a pohárba!
Dóri25, Gréti25 és még egy pici szőke eggyütt rendeltek a plázával szemben tavaly nyár közepétől.
Gréti és a pici szőke már nincs, de van Noémi23.
Új a helyszín is, hasonló fullos minőségű kéró külön szobával.
A lányok képei valósak, nagyon szépek!!!
A sz*lg*lt*t*s minősége kifogásolhatatlan, nagyon odarakják magukat.
Üdv. Kinéztem magamnak Csengét,bár nekem az a maszázs dolog nem igazán fekszik. Volt már nálla valaki. Elég negativ dolgokat írnak róla. Semmi köze a masszázshoz amit csinál,meg a végén csak g*mival fejezi be stb. Egy pozitiv dolgot tudna valaki egyáltalán róla írni,hogy miét érdemes meglátogatni..??? A képei jók,formás popsi,de azért ***moderálva*** adni felesleges..
***Kérjük az Önreklám mellőzését*** Dóri
Kedves Krisztián!
Elnézést,ha nem válaszoltam a kérdésedre!
Én Dóra25 vagyok,Noémi23 pedig a barátnőm :) Voltak már nála is sokan,biztosan fogsz majd róla olvasni a fórumon is.Ketten dolgozunk,bár most 2 hétig egyedül leszek.Azért nem válaszoltam előző hozzászólásomban konkrétan erre a kérdésedre,mert azt hittem költői volt,mivel Te magad is megválaszoltad,hogy a képek alapján ki van zárva,hogy egy és ugyanaz lenne a két hirdetés :) Mindkettőnknél garanciakép van,Noéminek pedig tetoválásai is vannak,amik elég erős megkülönböztető jegyek.
Anett33 -ról érdeklődnék, aki már járt nála kérem írjon pár infót! előre is köszi
Dóri a "dolgozunk" inkább töröld! Kettenvagyunk vagy bármi.....! Dolgozunk illuzióromboló!
Sziasztok! Múlt héten voltam Pécsen, és valami hihetetlen amilyen szolgáltatók vannak ott!!! Gyönyörű lányok, bemész , tea,kávé ásványvíz, 4 tusfürdő, nem unott sex, nagy beleéléssel, és az alap árban ami nem több mint nálunk átlagban, benne van a szájba , arcra vagy testre élvezés is!!! Nem volt kedvem hazajönni, szégyen hogy egy ilyen városban nincs szinte egy normális nő sem, a sok lehúzóst meg eltartjuk... Ki kellene őket rugdalni innen...
Rendben :) erre majd odafigyelek
Szia
Voltam nála úgy 2 hete.
A kép alapján szerintem jobb kicsit mint élőben és idősebb is. De ami a lényeg maximális a vendéghez való hozzáállása. Én pl 2 n.f kértem megegyeztünk az ***moderálva*** és sajnos csak 1 lett mert nem tudtam elmenni, így ő ajánlotta fel, hogy kevesebbet adjak és majd legközelebb megpróbálja másképp csinálni. Nekem külsőre annyira nem jött be kicsik a mellei is, ami nekem nem a zsánerem. De az odafigyelés az maximális. Az agancsos utca ***moderálva*** rendel, diszkrét családi házban, nem egyedül de ez nem zavart, egy dolgot bánok, hogy nem néztem meg, hogy kivel van! :-) Ha te meglátogatod mérd fel a terepet és írj, mert erre én is kíváncsi vagyok!
Szerintem fogok még hozzá menni!
Ajánlom neked is!
Srácok! Ajánlom nézzetek szét a debreceni lányok között is. Fél óra fél-tucat *zr*des, benne van az nf, többszöri élvezés, végén testre vagy sz*jba élvezés.