Vagy esetleg olyat tudtok aki vállalja kocsiba is ? Beatrix 19 mien ???
Vagy esetleg olyat tudtok aki vállalja kocsiba is ? Beatrix 19 mien ???
Miért kérdezel hülyeségeket?
Regina(23), és Kitty(24) "38" hívás után se vették fel, csak az a k*rva hangposta!!! Az oké, hogy nem ér rá, akkor vagy kapcsolja kia ddig a telót, vagy kapcsolja ki a HANGPOSTÁT!
Beatrix(19) 10/9: Aki szereti a pici, fiatal, vékony lányokat annak nagyon ajánlott. Egyedül a lakótárs volt zavaró, aki mászkált, főzött, de nem volt bunkó! AJÁNLOTT!!!
Fanni(23) 10/1 Szerintem Gyulának a testvére lehet. Dark, és nem csak a "munkája". Egyszerűen egy nagy 0 volt az egész produkció. Se erotikus masszázs, se aktus, se semmi! Költse a lóvét amire gondolom! NEM AJÁNLOTT!
Részletekért privátban! :)
Sziasztok!
Perláról lenne valakinek infója?Előre is köszi!
Sziasztok!
Noémi 23 és Dóra 25 ről valami info/tapasztalat?
Illetve Amina 19 nem régi Laura 26 vagy 27 képeivel hirdet? vagy ő maga?
köszi
Üdv!
***Kérjük az Önreklám mellőzését***
Sziasztok!
A Dorina és a Gabica nevű leányzókról kérnék infot. Volt-e már vki és milyen tapasztalata van?
A hírdetéseik elég igényesnek tűnnek, látszik hogy foglalkoznak vele.
Az info priviben is jöhet.
Szép napot mindenkinek.
Te kis csintalan! :D Igen, rövid i- vel. Javítsd ki, hogy még igényesebb legyen. ;)
DÓRA 25 NOÉMI 23 INFO Valaki???
Sziasztok! Pár napja meglátogattam Dorinát arc test rendbe, de a félórába francia nem volt, lovagló pózban nem volt hajlandó csinálni, ugyhogy számomra negativ, valószínű többet nem keresem!
helló megbizhatok és amit igérnek azt kapod én többször is voltam most is és régebben is sarkatyu utcán dolgoznak
Szia,
a felsorolt lányok közül csak Krisztához volt szerencsém, így csak róla tudok véleményt mondani, illetve picit megvédeni. Nekem a sz*lg*lt*tása nagyon bejött, már háromszor is voltam nála. Kedves, türelmes, humoros a feneke pedig nem punnyadt. Nekem tehát csak pozitív élményeiem voltak, de ez ízlések dolga. Abban viszont nincs igazad, hogy két éve ugyanazokkal a fotókkal hirdet. Most is új fotói vannak fenn, illetve mindig valamihez aktualizál. Nyáron pl. fantasztikus vízparti képekkel hirdetett. Ezek a lépcsősök is újak. Bár már régen voltam nála, de a hirdetéseit nyomon követem, tehát ezt biztosan tudom.
Hello!
Linda 24-hez volt szerencsém és merem ajánlani.
Na ez de reklámszagú! Fúj! :)
szia!
Szerintem is kellene ilyen, mert én is képes vagyok 3 szor is fél óra alatt, amikor nagyon ki vagyok éhezve. Például extrában lehetne, hogy +1 élvezés +x ***moderálva***. A Gumi nincs aranyból, aláírom nincs ingyen (főleg egy jó márka), de az extra *ra bőven fedezné ezt! Lányoknak is megérné a sok extra a gyorsan élvezők miatt, és a vendég is elégedettebb lenne, nem görcsölne azon, hogy 5 perc alatt elélvez és mehet haza.
Igazad van, nincs aranyból a gumi, viszont a lányok nunija meg nincs vasból! ;) Pl 5 vendég 15 eksönt tartalmazna? Utána meg ápolgassa magát az plusszból, meg másnap nem lenne elérhető a kidörzsölés meg egyéb nyavaják miatt? Tényleg jó bolt! :D
De figyelj már... aki bírja 20 percig, az 4szer annyit dörzsöl rajta, mint egy 5 perces. A lányok nunija nem attól "kopik", hogy közben hányszor élvez bele az ember a gumiba.
Kedves Fütyülős!
Miért nem próbálod ki a szolgáltatást ,mielőtt önreklámot feltételezel a háttérben? Bár a vendégeim által megosztott véleményt is lehet reklámnak minősiteni.Ezzel nem ledegradáló hozzászólást szerettem volna írni,egyszerűen csak úgy gondolom,hogy vannak olyan szolgáltatók Nyíregyházán,akik
azt adják,amit előzetesen egyeztettek is a vendéggel. Én köszönöm Box85-nek,ha pozitiv tapasztalatai voltak :)
Nana. Nem eszik azt olyan forrón. Amit leírtam, azt úgy is gondolom.
Nagyon helyes amit írtál. Ha felétek járok, meglátogatlak titeket. Csak nehogy a fagyi visszanyaljon! :)
Ez,,ïgy van!!!! :::::::::::::::::::::::
Köszi az infókat! :)