A győri szobában írtam épp,hogy milyen szépek a győri lányok,de z igazsághoz hozzátartozik,hogy Debrecenben is vannak gyöngyszemek azért. :)
A győri szobában írtam épp,hogy milyen szépek a győri lányok,de z igazsághoz hozzátartozik,hogy Debrecenben is vannak gyöngyszemek azért. :)
Regina22-ről érdeklődnék, aki már járt nála, írjon pár infót! Előre is köszönöm!
***linkek tiltva***
Ilyen hosszúnyelvű nőt keresek !
Sziasztok,
Régóta látogatom az oldalt, olvasom a hozzászólásokat, és most úgy éreztem megosztom a tapasztalataimat veletek.
Vannak köztük frissek, illetve nem épp maiak...
Szöszi (38): valóban 40 körüli, mellén, hasán látszanak az évek. NF érzéki, finom, gyengéd, beleborzongós, az aktus átlagosnak mondható. Lehúzás veszély nincs. Ajánlott.
Kitty (23): képeken ő van, teste fiatalos, feszes, selymes. Csak NF-ra voltam, de azt tökéletesen végezte. Ajánlott.
Lara (42): képeknek megfelelő, teste korát meghazudtoló. NF átlagosnál jobb, jól reagált a kölcsönös izgatásra. Aktus nem volt, de tervezem. Hely rendben. Ajánlott.
Alexa (40): teste rendben van, de a feje... hogy is mondjam... érdekes. Nekem nem jött be, sokat beszél, nem tudtam ellazulni, NF-ja felejtős. Nem ajánlott.
Léna (34): fotókon ő van, szolis test, szilikon mellek, hely rendben. Szolgáltatásra sem lehet panasz, összességében is OK. Ajánlott.
Erika (39): vonzó MILF, képek valósak. Hely rendben, kissé nehezen elérhető. Francia és aktus is rendben volt, jól reagál az izgatásra, beindítható. Ajánlott.
Rózsa (38): fotókon ő van, hely rendben. A nő maga nem jött be, francia és aktus sem volt jó. Nem ajánlott.
Ivett (28): teste sportos, feszes, melle nagyon kicsi. NF-re mentem, de aktus is lett belőle, minden egyben volt, nagyon egymásra hangolódtunk, szuper volt. Ajánlott.
Anett (33): valahol 35 körül lehet, nagyon kedves. Szolgáltatás minden téren rendben, ajánlott. Valódi mélytorok.
Candy (21): testre jó, melle kicsi. Kedves, aranyos, de amit nyújt az a nagy semmi. Nem ajánlott.
Kendra (19): képeken ő van, melle nagy. Szolgáltatás unott, látszik rajta, csak legyek már túl rajta érzéssel végzi a dolgát. Nem ajánlott.
Akik a közeli jövőben szerepelnek, és infót kérnék róluk:
Zsuzsa (37): őt nagyon nehezen tudom elérni, volt már egy lebeszélt fix időpont, majd mikor odaértem nem vette fel a telefont. Még egy esélyt kap, aztán felejtős...
Daniella (29), Petra (18), Norci (21), Regina (22)
Sziasztok srácok! Az utóbbi időszakban szüneteltem a lányok látogatása terén,ám a múlt héten két helyen is jártam. Ezen tapasztalataimat osztom meg most itt minden régi cimbimmel és persze olyanokkal is,akiket nem ismerek. Ha beszámolóm olvasása után marad kérdésetek privátban várom vagy akár ide a közösre is írhattok. Na szóval az első lány DÓRA 25 volna: Ha jól emlékszem csütörtökön voltam nála este fél 8-ra beszéltük meg az időpontot,de jelezte,hogy elég zsúfolt a délutánja,estéje vendégek terén így fél órát tudok maradni,órát nem. Felajánlotta,hogy másnap fogad,de akkor nem értem volna rá így maradt a fél óra. Ajtónyitáskor jött az első meglepi,ugyanis az arca lenyűgözően szép. (Képeken ugye ki van takarva) Második meglepi a melltartó levételkor jött számomra. Láttam már pár cicit pályafutásom során,de nálam az ő mellei voltak eddig a legszebbek. Jóval nagyobbak is mint gondoltam a képek alapján,egész nap elfogdosám,de komolyan. :) Az aktusról annyit,hogy nagyon kellemes volt,ahogyan szájjal kényeztetett,ügyes. A szex is nagyon jó volt,nem játszotta túl és nem is volt unott. Kellemesen nyögdécselt,szuszogott. Elmenni nem tudtam,de ez nem az ő hibája volt,én tudom az okát,de nincs köze a hölgyhöz. (Ilyen másodszor fordult velem elő eddig sz*lg*lt*tónál) Így mondtam neki,hogy ne legyen neki most kellemetlen,elég ha én égek. :) Na de a legfontosabbat szándékosan a végére hagytam róla: Soha nem találkoztam még ilyen intelligens,választékosan beszélő lánnyal. Sőt tovább megyek,így a megánéletemben sem igazán. Egy szó,mint száz nagyon bejött nekem,szívesen megismertem volna közelebbről,sok kérdésem lett volna hozzá,nagyon érdekes lánynak tűnt nekem. És ahogyan mondta is: "Sokszor a nonverbális jelek több mindent elárulnak egy adott emberről,mint a verbálisak" Nos ezeket az apró jeleket én titkon figyeltem nála,mégha ez nem is tűnt fel neki. (Ez amúgy mindig szokásom) Bevallom írtam neki egy sms-t másnap,melyben azt kértem,ha van ideje hívjon fel,de persze tudtam,hogy nem fog,mert ez nem erről szól. Egy szabad napján egy sétára akartam elhívni,pusztán baráti alapon,mert kíváncsi lettem rá nagyon. Akik ismernek már itt fórumon jól,most biztos elmosolyodnak,hogy ez most mi a fene,de tényleg nagy hatással volt rám ez a leányzó,egész este a fejemben volt aznap. :) Hát nem akartam ilyen részletesen írni,de mostmár mindgy,nem törlök vissza belőle. :) Erősen ajánlott kategória,csak vigyázni rá,mert ő nem ebbe a világba való amúgy,annyira tündéri. A másik hely ahol még voltam a múlthéten KENDRA19. Róla nem írok ennyit,mert nem hagyott bennem mély nyomokat maradjunk ennyiben. :) Külsőleg nem volt rossz,de sajna elég unott volt és elég szótlan is. Volt sok plussz,amiért mindért ***moderálva*** kellett és akik ugyebár régen ismernek itt,azok tudják,hogyha a csókért f***moderálva*** kell,hát agybajt kapok. Vagy ne vállaljon csókot vagy ha vállal,akkor ne plussz két Mátyás királyért.. De ha jól emlékszem *xtra ***moderálva*** az óvszer nélküli fr*ncia,a p*pó,ujjazni nem szabad,áh mindegy is a lényeg,hogy nekem nem okozott nagy élményt. Ürítettem egyet és kész. Leh*z*s nincs a lakásban egyedül volt. Nem mondom,hogy nem lehet egyszer kipróbálni,de nekem mivel nagy élményt nem nyújtott,így én személy szerint nem megyek hozzá többször. Nagyon fiatal,lehet idővel amúgy jobb lesz,hisz tudjátok az unottság általában a nagyon fiatal sz*lg*lt*tók jellemző hibája. Kecó tűzoltóság ***moderálva***. Sziasztok!
Hát nem gondoltam,hogy privátban ennyien fogtok kérdezni ilyen rövid idő alatt DÓRA25-ről,úgy látom felkeltettem az érdeklődéseteket a beszámolómmal. ;) Elvileg munkaidőben vagyok,akinek nem tudok válaszolni most,annak majd megteszem az este folyamán,ha otthon leszek.
Tudom én ajánlottam fel a privátban való kérdéseket,de nagyon sokan írtok,így ha valakinek esetleg nem tudok válaszolni,ne haragudjon. :) Sokan,sokfélét kérdeztek,de visszatérő kérdés az *r*i és a helyszín. Helyszín: hmm gyakorlatilag mondhatjuk belváros,*r*i pedig abszolút a földön járnak,a nyíregyházi átlagnak megfelelő. Sziasztok!!
Üdv Mindenkinek. Sikerült meglátogatnom Csengét,annyira szemeztem a képeivel,hogy nem bírtam tovább. A belváros környékén rendel. A lakás nem nagy szám,de arra a célra megfelel. Maga a lány nagyon szép,formás p*psi,szép arc. A sz*lg*lt*tás amit nyújt,az viszont sajna egy nagy nulla. A masszázs gyenge,nem igazán lehet hozzá érni. Amikor már annyira álltam,hogy nem birtam magammal,kértem,hogy térjünk a lényegre. A fr*ncia az minden csak nem az,főleg g*mival. Minden kedvem elment az egésztől. Szerintem aki őt vállassza,azt csak a ***moderálva*** dobja ki az ablakon. Nekem nagyon nem ajánlott. Látszik,hogy adni kell a fórum írásaira néha.
Sziasztok
Meglatogattam Gabicat szolgaltatasa ***moderálva***
Reszleteket adok privatba
Hali
aki volt Regina 22-nél ossza már meg velünk-élményeit.)
kössz
üdv.
Hello
Regina 22-őt krüljétek!!!
Én voltam de szivatás az egész.
Jaja első blikkre ez a Gyula féle lehúzós csaj..
mi a gond vele?
na akkor legalább van egy helybéli beszámoló innen is, (még ha nálad nem volt aktus) aki megerősíti azt amit Laráról (42) írtam privátban egy itteninek néhány napja amikor a győriek vs. nyíregyi kapcsolatok kerültek szóba :D
Sziasztok!
Milláról milyen tapasztalatok vannak? Elsősorban az ***moderálva*** érdekelnének, és az, hogy milyen öltözékbe van masszázs alatt, netán levetkőzik teljesen, vagy az választható opció?
Üdv mindenkinek!
Ma meglátogattam 2 hölgyet egyszerre!Anett33 és Szöszi 38!Az agancsos állatról elnevezett utcán vannak egy családi házban!A két hölgy szolgáltatásait egyszerre vettem igénybe!Egy franciára jelentkeztem be!Hát mit ne mondjak maradandó élmény volt!Nagyon kedvesek és odaadóak voltak!Szöszi finom érzéki Anett pedig vad és szenvedélyes!egyszer Anett aztán meg Szöszi kényeztetett majd egyszerre!Anett valóban mélytorkos hölgy!Minden kívánságomat teljesítették!Számukra szerintem nincs lehetetlen!Külön bejött hogy Anett szemüveges és kicsit olyan titkár nénis fieelingje volt a dolognak!Nekem mindkét lány bejött!Semmi olyan dolgot nem tapasztaltam ami miatt feszült lettem volna!Az ott töltött ideőért pedig annyit fizettem mint ha egy fiatalabb lányhoz mentem volna 30percre!Tisztára olyan mint az egyet fizet kettőt vihet akcióRészemről ajánlott kategória mind két szolgáltató!Én tuti hogy megyek még mert az hogy 2 nő lesse minden kívánságom és ilyen minőségben az nagyon ritka!
Szeretőt alkalmi szexpartnert keresek.
18-44 éves nők lányok személyében, nyíregyháza és környékéről.
Persze mindet csak kölcsönös szimpátia esetén.
***moderálva***
keresek nyiregyházán megbizható hölgyeket ha tudtok tuttit akkor irjatok
köszi
Sziasztok nem tudja valaki alexa 40 popóba engedi?
Engedi de csak a nyelved és az ujjad.