Szia. Kerestem,de nem találtam hozzá szolást. Tudnál írni róla valamit?? Hiteles?? Érdemes meglátogatni?? Köszi. Nem akarok feleslegesen 150km utazni..
Szia. Kerestem,de nem találtam hozzá szolást. Tudnál írni róla valamit?? Hiteles?? Érdemes meglátogatni?? Köszi. Nem akarok feleslegesen 150km utazni..
Dóra 25 Engem is érd!!!
Sziasztok! Ismételten :-)
Volt már valaki Candy nevezetü lánynál? Meg bízható? Vagy tudnátok ajánlani csinos formás fenkü hölygyet,nem a ***moderálva*** kategóriából?
Köszönöm!
Üdv mindenkinek!
Kb 1 hete meglátogattam Zsany25 és Candy21 párost!4kezes masszázsra és egy fr*nciára érkeztem!A lakás elmegy!hangulatos kis sarokban történnek az események!Mindkét lány jól masszíroz de egyetlen negatívum hogy a fehérnemű nem került le róluk!a lányok csinosak formásak szépek és kedvesek és jól el lehet beszélgetni velük a masszázs közben!A maszírozás végén Zsany kiment és kettesben maradtunk Candyvel!A leányzó csak óvszerrel vállal mindent így a fr*nciát is!Tehát felkerült a munkaruha és neki látott!Sajnálatos módon nem egészen azt kaptam mint amit szerettem volna!kapkodott és cibálta a szájában alig volt!Mikor megkérdeztem hogy esetleg levehetném e a mell tartóját közölte hogy az inkább maradjon rajta!
Összegzni az egész dolgot nem lehet sajnos!Zsanyban nem csalódtam!tökéletes profi módon maszírozott de nekem személy szerint Candy fr*nciája nem jött be!Ez nem azt jelenti hogy másnak nem fog tetszeni az amit Candy csinál tehát ki kell próbálni másnak is mert lehet hogy csak éppen rossz passzban kaptam el de nekem az jött le hogy arra ment hogy haladjunk siessünk lőjj egyet és távozz!
A lakásban biztonságban éreztem magam és nem volt semmiféle arra utaló jel hogy vigyáznának a lányokra!
infó esetleg ezekről a lányokról valakinek?
Réka22
Dorina20
Barby20
Niki19
Nikol19
Fruzsi21
Dóra25
Barby19
Kedves fórumozók! Kérem segítsetek. Teljesen kezdő vagyok.
Kiket tudnátok ajánlani, milyen ajándékot szoktatok vinni? Elsősorban barátnő feeling érdekelne.
Előre is köszönöm
Sziasztok, régen írtak róluk, ezért egy kis frissítés:
Anett (33): az agancsos állatról elnevezett utcán, a vége felé, a parkolás kevésbbé előnyös, megközelítés korrekt. A hölgy szerintem kicsit idősebb, vékony, nagyon kedves. Amit nyújt az viszont teljesen rendben van, lelkes, nem unott, alapból van minden, és nagyon ügyes. Bár nekem nem az esetem a hölgy, de a magas színvonalú szolgáltatás miatt még vissza fogok menni, lehúzás nincs, nem egyedül van, de ez nem volt zavaró. Az *r is rendben van, a nyújott szolgáltatásért cserébe meg pláne.
Zsuzsa (37): az erős emberről elnevezett utcán, emiatt egy kicsit paráztam is, nem annyira jó a környék, de végül is elmegy. A kecó enyhén lepukkant, nem volt ágynemű, csak egy pokróc, de a hölgy technikája ezt feledteti. Szerintem a valóságban még vékonyabb mint a képeken. Nem tudom miért, de nekem jött be annyira a dolog, vagy a környék miatt, vagy nem tudom, de nem tudtam annyira ellazulni, de ez nem rajta múlott, ő mindent megtett, ajánlott kategória. Az *rak átlagosak.
Üdv,
BJ
linda 24 pécsröl jár oda dolgozni nincs neki senkije se barát senki de viszont nagyon joba van a ***moderálva*** ,emléxem amikor elöször dolgozott sz*lg*lt*t*ként elsirta magát mert ki kellet sminkelnie,jopár kilométer van a csajba (jol be van járatva) ugy ahogy a hugicája ö is ezt a sz*kmát müveli ,1 pécsi ***moderálva*** sráchoz szoktak kijárni ***moderálva*** németbe ö is meg a barátnöi is szoval egy szavát nem szabad elhinni amit keres azt azonnal el***moderálva*** és sztm nemigazán tud d*gni átlados a kis cloé ....
? :-)
Nikolaj faxságokat irsz. Pécsen soha nem járt ez a csaj. Elég jol baxik. És szerintem huga sincs aki üzi az ipart. Testvérpáros ha jol tom vmikor szegfün volt millánál az eggyik még ott van a másik talán leszerelt.
Kedves Nikolaj! Szerintem összekeverted valakivel Lindát. Sőt tuti biztos. Megbízható lány,érti amit csinál. Személy szerint engem például még olyan kellemesen senki nem tudott szájjal kényeztetni,mint ő... Jah és Pécshez meg sztem végképp semmi köze. :)
Üdv mindnekinek!
Rendhagyó info következik!
Aki esetleg emlékszik Laurára (27 éves, fekete hajú lány), illetve ha valaki szeretné felkeresni, annak jó hír: ismét hirdet. A sokat ingázóknak, utazóknak még jobb hír: Budapesten. :)
Üdv.Szombaton városotokba látogatok ismét..tudnátok nekem segíteni ..kit érdemes meglátogatni????alkat mindegy korban max 35....valaki tud nekem segíteni??válaszotokat előre is köszönöm
Üdv mindenkinek!Ismét meglátogattam Dia20 leányzót!egy gyors franciára jelentkeztem be hozzá!Egyeztetés simán ment a lakás ugyan olyan mint volt tehát minden tökéletes!A hölgy szexi fehér neműben nyitott ajtót és rögtön rá is gerjedtem!a francia tökéletes volt és végig ment!nem kapkodott nem rohant és mondhatni felemelő érzés volt!ismét nem csalódtam Diában!Kár kihagyni ezt a nőt ha rám hallgattok!
Sziasztok alxe40 járt valaki milyen? popóba engedi?
Sziasztok Régen elkerültem erről a kisfalucskából Nyíregyről, viszont már 2 hete itt tartózkodom és meglátogattam 4 leányzót és mit mondjak..... egy nagy 0.
Milla: a mű mellével ér valamit, viszont egy kiélt qva a masszázsán kivűl semmire sem jó.
Zsany: Mint tudjuk barátnőkből riválisok. Egy szájhuzogató celeb módon elszállt akár arcban mint *rbasn.
Kriszta: 2 éve ugyanazzal a fotóival hirdet, semmi fantázia nincs a csajban, punnyadt s*gg, az ember kedve is elmegy.
Csenge: Masszázs 0 orális csak védőfelszerelésben, de nagy 0. Mindegy ha magamnak csinálom.
Ma készülök egy leányzóhoz aki már nem hirdet de még aktiv a régi vendégeinek. Kiváncsi vagyok
Normális helyeken ezek éhen hallnának, a kutyának is csak a csontjuk miatt kellenének.
Lehet kicsit kikeltem magamból, csak a győri csajok után ők sehol sincsenek, mégis annyira el vannak szállva maguktól. ( mű mell)
Olyan mint a TESCO semmi minőség.
Üdvözlet mindenkinek!
Meglátogattam Lénát - itt következzen élményeim összefoglalása.
Előző nap hívtam, kicsit talán "álmosan", fáradtan szólt bele a telefonba, és bár megbeszéltem vele egy találkozót, volt egy kissé "baljós" érzésem...
Másnap (vagyis ma) még több telefont váltottunk, először egy környékbeli címet, majd egy majdnem pontos at mondott.
A ház sorház, újépítésű, kellemes, csendes eldugott kertvárosban, ha nyíregyházi lennék, örömmel laknék ott (oké, Léna miatt is:)).
A találkahelyhez érve felhívtam, és pillanatok múlva nyílott az ajtó.
Léna külsejével semmi gond, sőt! Bár más karakterű arcra számítottam, teljesen kedves, mosolygós, megfelelő hozzáállást tükröz egész személyisége, viselkedése, az előbb említett telefonos "szomorúságnak" nyoma sem volt, így ha esetleg más is tapasztal ilyet, semmiképp se hagyja magát megtéveszteni! Egy rózsaszínes bugyiban várt - őszintén szólva a színében már nem vagyok olyan biztos, ugyanis nem erre fókuszáltam, hiszen: Lénán ezen kívül semmi sem volt! :) Alacsony lány, ahogy az adatlapján is látszik, nagy szilikoncicikkel, amelyek élőben hihetetlenül csábítóak. Nem nádszálvékony alkat, ízléses, szép, nőies idomai vannak, nekem teljesen bejött. Műszempilla alap, ahogy a képeken is látható, hosszú, derékig érő szőkehajzuhatag is.
A lakás nagyon szép, modern, azt nem mondom, hogy luxus, de közel áll hozzá. Rend tisztaság mindenhol, baszobában a tükörben lehet mozizni. A fürdő szintén szép, törölközőt kaptam, tusfürdő szintén megtalálható.
Elkészülés után egy kis csevej az ágyon, aztán volt: kf, nf, szex, ciciszex, majd testre (cicikre) élvezés. Mindenben partner, nem problémázik. Bőre puha és selymes, de amit mindenképp kiemelnék, hogy tündérien szép puncija van!:)
***moderálva***
Összegzésképp: számomra az egyetlen "negatívum" talán annyi volt, hogy más karakterű arcra számítottam - hozzáteszem, ez sem igazi "hiba", csak egy szubjektív vélemény. De ezt hamar feledtette velem, hiszen kommunikatív, kedves volt, és mindenben partner! Én biztosan megyek még, abszolút ajánlott!
Üdv földieim.
Úgy látom nagyon levert a hangulat Nyíregygázában. Gyula praktizál még? A Fanni? Pl? :)
Réges-régen egy távoli galaxisban, nyíregyházán még voltak igazán jó szolgáltatók.
Most kihez érdemes menni? Az "öregek", és a "kövérek" nem érdekelnek! :)
Üdv!
Ez engem is érdekelne!
Van valaki akihezérdemes elmenni?
Mi a helyzet Dóra 25-el és Noémivel?
Tudtok esetleg olyan lányt aki:
- nem öreg
- nem kövér
- nem lehúzás
- vállal popsit
Előre is köszi.
Sziasztok! Nem tud esetleg valaki megbízható roma lányt? Aki nem ***moderálva*** és a sz*lg*lt*tás is normálisnak mondható?
Sziasztok érdeklődnék én tőletek tudnátok olyan lányt ajánlani akinél a félórába 2 aktus belefér mert én sajna 2 szer élvezekk félóra alatt :( és még esetleg csókot is vállal?