Keresgélek, de tudod nem egy két negatív patasztalatom van a keresgéléssel kapcsolatban.Úgyhogy egy idő óta óvatos vagyok.
Ha tudsz megbízható lányokat, akkor oszd meg velünk, hisz a fórumnak erről kellene szólnia!
Keresgélek, de tudod nem egy két negatív patasztalatom van a keresgéléssel kapcsolatban.Úgyhogy egy idő óta óvatos vagyok.
Ha tudsz megbízható lányokat, akkor oszd meg velünk, hisz a fórumnak erről kellene szólnia!
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok! :)
Puszi Dóri.
Köszi! Neked meg sok locsolót! :D
Volt szerencsém meglátogatni Anett nevű hölgyet akiről írtak már itt pár dolgot. Nekem ami hátrány volt nála, az a szájszaga volt. De ezen egy szájöblítővel szerintem könnyen javíthatna.
Annak idején Biánál is hasonló gondok voltak ,de ő is hamar megoldotta a problémát :)
Kellemes Húsvétot mindenkinek! A lányoknak sok locsolkódót a fiúknak meg sok hímes tojást! :))
Ilyen nőt keresek :)) aki hasonló képességekkel rendelkezik , szóljon !
Mellesleg, azért ne felejtsd el, hogy ez a lány nem ***moderálva*** nyújtja azt amit.
Én meg szeretnék trabant árban egy mercédeszt. :D
Én azt javaslom,hogy ne itt keres olyat aki ...ért csinálja valami csaj keres aki benne van ilyenbe én már próbáltam f....öst meg nem f....öst az utóbbi nemhasonlitható az elsővel.Csá
Jó nem azt írtam,hogynem lehet az itt emlegetett összegekért megcsináltatni de nem akkarok senki megbántani de az orvosok se külömbek az autó kereskedöknél úgy átvágják "szegény"nőket mint az a bizonyos barnát a palánkon meglehet venni ugyanazt a kocsit 5-6-700 többért is nem???????Na mindegy tudok amit tudok.
Hahahahaha:)bocsi de ez kemény a minőséget megkell bizony induljunk ki ebből az oldalból és nyíregyből Linda az egyik legjobb és a sokszunyok aki óóóó na most igy nemjó stb.....sokkal többet elkért!!!!!! Én lattam azt a cickot kedves Elvira de ezek szerint te is nekem tetszet neked nem.Az újj fajta teknikával csinálták mikor vagy a bibó udvaron ha lehet de ha nem mellette köbö és maximum 15mm vágást végeznek.A többit lese írom mert felesleges nemsokára ilyen nincs is meg én nehogy megmondjamár +.......
Sziasztok!
Volt már valaki Candy nevezetü lánynál? Meg bízható? Vagy tudnátok ajánlani csinos formás fenkü hölygyet,nem a lehúzós kategóriából?
Köszönöm!
Sziasztok! Beatrix (19)-nél volt már valaki? Légyszi írjatok beszámolót! Sürgősen kellene róla infó! :)
Mollika a legljobb nő akárki akármit mond egyszerűen fantasztikus nő.
Hány néven jössz még, k*k*kám? :D
Aki ezt a nőt isteníti, rögtön törli is a regisztrációját!!! Ez már nem az elő eset!!!
:-) Izlések és pofonok....
Szia. Én nyugodtan merem neked Perlát és Lénát ajánlani. Mind a kettö nagyon jó. Nem egyszer voltam már náluk. Ők azok akik,nem ámitanak azzal,hogy mit válalnak- és mire oda érsz már felét se kapod meg. Ide sorolhatom még Málnát is, de őt most nem látom. Hozzájuk bármikor mehetsz. Megbízható mind a kettő.
Sziasztok!
Nyíregyházán az Ószőlőutcában volt korábban két hölgy akik remekül maszíroztak. Mindig az aprók között hírdettek ( valós masszírozás....). Tudja valaki az elérhetőségüket?
köszönöm
Sziaztok. Ki ez az új csillag Nyíregyházán?? Pontosan Dora 25 gondolok. Tud róla valaki valamit mondani?? A képei nagyon jók, ha ő van a képeken egyáltalán. Már kellene Nyíregyre egy ilyen jó csaj ha valós..
Nem új csaj, csak a képei újjak! Már írtam róla.