Az való igaz,hogy 1,3 millióból még olyan nagy dolgot nem lehet kezdeni,de neki ennyi volt pusztán cickóra,tehát valószínűsíthető,hogy nem az utolsó kenyérrevalót adta oda a kedves dokinak. :) Inkább én ezzel arra akartam utalni,hogy akinek már ilyen milliós összegek vannak,hát hogy is mondjam nem létszükségletű célokra,az talán már elkezdhetne gondolkozni valami más életformán. Természetesen most abból indulok ki,hogy minden lány,nő azt mondja,hogy azért csinálja ezt,mert nem volt más út és amint lenne abbahagyná. Ez amúgy természetes,megértem. Jaa és örülök annak,hogy ilyen szép,akár szilikoncickós nőket meg lehet kapni ***moderálva***,tehát tényleg nem elmarasztalni akrok ezzel senkit. :) Nem vagyok egy pénzügyi szaktanácsadó,de a családom révén valamelyest értek a témához és szerény véleményem viszont az,hogy aki nagyon váltani akar és van másfél-két milliója félretéve,azért igenis vannak legális lehetőségek. Alapból ugye ez már egy megkeresett pénz,tehát nem hitel,amit vissza kell fizetni. Ez már egy jó kiinduló alap a sztoriban ugyebár. :) De még egyszer mondom részemről semmiféle irigység nincs bennem,mint azt írtam is biztosan megdolgozott érte és a kemény munkával megkeresett pénzével mindenki azt kezd,amit akar. ;)