Sziasztok. Zsuzsa 37-ről tud valaki infóval szolgálni ? Érdemes meglátogatni ?
Sziasztok. Zsuzsa 37-ről tud valaki infóval szolgálni ? Érdemes meglátogatni ?
Köszi Gyöngyszem! ;)
Szia Petra! Teljesen egyetértek a hozzászólásoddal. Valóban van jobb dolgunk is. :) Az elérhetőségről meg annyit,hogy én kétszer szoktam hívni egy lányt és ha nem veszi fel másodjára sem és vissza sem csörget,akkor hagyom a kitartóbbaknak. :) Egy kivétel volt nekem a Gina,mert őt itt ajánlott egy haver és mondta,hogy eleinte lehet nem fogom tudni elérni,de ha eszembe jut néha hívjam. :) És egyszer felvette,megérte. ;)
Amúgy vannak kifejezetten szép lányok a városunkban,de én várok már valami egészen nagy durranást,egy bombanőt valahonnan. :) Még ha nem is maradna sokáig,csak pár hétig,már akkor is jó lenne. Zavaró,hogy a "csúcskategóriáért" Pestig kell utazni. :))
Mázlista! :))
Az elmúlt hónapban voltam Csenge nevezetű leányzónál, akit én régebbről is ismerek, Virágként. Korábban mást is vállalt, de most már csak masszázst, de ez nem igazán az ő profilja, összecsapja, jobb volt, mikor másban mutatta meg tudását, mert ez a maszázs, amit ő végez, mindennek lehet mondani, cska éppen nem masszázsnak. Elmondása szerint nem egyedül rendel, hanem egy tőle idősebb hölgyel. A masszázs végén az ovszeres franciája valami förtelem. Nálam ő nem az ajánlott kategória és erről az oldalról senkit sem tudnék mondani, akit ajánlani tudnék. Valakinek esetleg más tapasztalata? Szívesen várom, akár privátban is. Esetleg tud e vala,ki Szöszi38ról valami infót?
Réka 22 volt már valaki nála? Megbízható-e, illetve ajánlott kategória! Akinek van személyes tapasztalata leírhatná, akár privátba is!
Sziasztok Makktársaim!
Kedves városukban tudtok olyan lányt, lányokat, akik szeretik a popsiszexet és alap sz*lgáltatás náluk. Priviben várom a válaszokat
Sziasztok.
A p*psiszexet vállaló hölgyre én is kiváncsi lennék nem *l*pszolgáltatásos is jöhet. Akár privibe lányoktól is. :)
Sziasztok!
Tegnap meglátogattam Anettet. Hát gyerekek, nem semmi a NŐ:-). Szuper családi ház, eszméletlen jó csaj élőben, formás popsi, csinos barna test. Az ***moderálva*** korrektek. Nálam most benne van az 1-3-ban.
Ez nagyon szép :).
Elég régen jártam már itt de most volt időm csemegézni minden a régi a jó csajok"nők" megmaradtak jönnek a probálkozok akik mennek is eléghamar a kémenymag nem változik de az nem is baj legalább legyenek jósz*lg*ltatók is a többieknek meg 1kérdés mért nem sz*lg*ltattok rendesen sokkal jobb lenne mindenkinek ha meg rosszkedve van valakinek nefogadja a vendéget ilyen egyszerű-szerintem.A fórum.................
A fórum az maradt a régi a szilikon cickóról + annyit 5 Évvel ezzelött ismerörömnel 450be meg csinálták tényneki(csak az inplantátumot kellett megvennie volt doki ismerőse aki a műtétet megcsinálta) de a 800 az sok a legjobb minőségü inplantátummal se kerűl annyiba az hülyeség max 600 és akkor már 800köbcentisek a cickok full mindenből alapanyag és szolgáltatás.Csá
Igen Rico én is úgy tudom,hogy max 600 körül van egy ilyen műtét,a 800 túlzás. :)
Bizony,nem tűlzás!!! :) :) :)
Jó,végülis mindegy hogy 600 vagy 800 vagy 1,3 millió,mondjuk ezt az utolsó összeget,azért már kicsit sokallom. Egy kis aranyat is tettek bele vagy mi? :)) A lényeg hogy nem olcsó mulatság. Azért így belegondolva 1,3 millió forint csak cicire nem semmi... Dehát biztosan megdolgozott érte a kedves Elvira,így tudja értékelni. ;)
Megdölt az okossági rekord ismét. Ahoz képpest milyen kevés lányrol irtok vélemény (valós véleményt meg főleg) állandóan itt figyeltek.
Sziasztok!
Tudnátok olyan lányokat,hölgyeket ajánlani akik valamiért most éppen nem hírdetnek, de még aktívak és érdemes meglátogatni őket?
Akár privátban is :)
Üdv...
Értem kedves Elvira,köszi a felvilágosítást! :) Igen,én is ezt írtam,hogy biztosan megdolgoztál érte,így tudod értékelni. ;) Amúgy annyira nem morfondíroztunk mi ezen,csak valahogy feljött ez a téma,de a napunkat nem ez töltötte ki. Mondjuk most épp arra gondoltam,hogy akinek csak úgy egy ciciszépítésre van 1,3 milló forintja,az miért nem kezd valamit inkább az életével? Úgy értem,hogy ilyen milliós összegekből már azért akár egy kisebb üzletben is el lehetne kezdeni gondolkozni vagy bármiylen más befektetésen. Mindenki arról panaszkodik,hogy ezt azért csinálják,mert rá vannak kényszerülve. De például egy iylen 1,3 millió forintos szépészeti beavatkozás nem ezt sugallja. Természetesen nem szeretnék ebből vitát elindítani,csak pusztán leírtam,ami eszembe jutott ezen számok olvasása után. :) Jah és gratulálok a cicidhez,vigyázz rá,mert sokan egy élet alatt nem tudnak ennyit félretenni. ;)
Hi!
Szerintem pontosan azt csinálta befektetett 1,3 a "vállalkozásába".
Okos döntés.
Egyébként az 1,3-ből kb semmilyen legális "normális" vállalkozást nem lehet huzamosabb ideig törvényesen fentartani úgy hogy abból élj, esetleg ha kényszervállalkozóként vagy alkalmazva.