Ezek a beszámolók igazán hasznosak! Nem az hogy azon filozofálunk hgy vállal szexet vagy sem! Azt majd a hirdető elmondja az érdeklődőnek.
Ezek a beszámolók igazán hasznosak! Nem az hogy azon filozofálunk hgy vállal szexet vagy sem! Azt majd a hirdető elmondja az érdeklődőnek.
Legalább tanuld meg leirni a folyik szót
Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű. :D Leírni hosszú í ! ....és írásjel a mondat végén. ;)
Szia!
Köszi az infókat! A levezetésről mondanál még egy-két szót?
Kézi, lingam, *rális, mellszex, csúszka? Ruhában vagy ruha nélkül masszíroz? Kölcsönös simogatásra hogyan reagál, egyáltalán megengedett?
Erre jó megoldás, hogy csak annyi, vagy minimálisan több ***moderálva*** van nálad, mint amennyibe a szolgáltatás kerül. Én általában a kocsiban hagyom a tárcám, igazolványokkal, mindennel. Két fővárosi rossz tapasztalat megtanított erre.
Nem utólagosan akartam okoskodni, csak leírtam én hogy szoktam, hátha valakinek hasznos.
Itt moderálják a ***moderálva*** szót? Besz*rás :)
Egy két pasas milyen sötét ebben a témában istenem. Lovagoltok rajta bacik e a vagy nem a sokat emlegetett művésznő. Jó ***moderálva*** persze. Még abban a körben és időben nevelte ki a szaakma amikor az inkorrekt ***moderálva*** tanították lányaikat a ***moderálva***. A mai napig él ez a szellem a hírdetők 80% ánál. A n*gr*k ugyan ugy dolgoznak csak próbálnak reformálódni beolvandni. Balekok mindíg vannak és lesznek.
Szöszi 38-ról tud valaki valamit? Ha ennyi kedvelője van akkor csak kellene tudnunk valami infót.
Szia. Kata 37 engem is érdekelne. Holnap úgya is Nyíregyházára megyek. Mit lehet róla tudni?? Szex milyen vele?? Köszi.
Like !
Ez a Milla több nőt f*ttat mint egy strici. De csak a vén banyákat
Írnék pár lányról egy-két szót. Előljáróban leszögezném, hogy nálam eddig Gina39 volt a csúcs, mióta elment a városból azóta űr tátong a helyén, még a közelébe sem ért egyetlen lány sem! Persze ez csak az én magánvéleményem.
A lakásokról nem írok véleményt, mert nekem nem igazán az számít. Ha egy csaj jó, akkor akár a pincében a falnak támasztva is szívesen megcsinálom!
Réka 22 : Telefonon fix időpontot beszéltem meg vele 1 órával későbbre, délután 15.45-re. 15.40-kor hívtam a ház elől, hogy itt lennék. A barátnője vette fel azzal, hogy Réka nem ér rá mert kuncsafttal van! Kérdem, hogy lehet, amikor fix időpontot beszéltem meg vele? Sajnos nem tud mit mondani, de ő szabad, ha gondolom. Mivel őt is kinéztem a képei alapján, gondoltam mindegy, de Réka itt elásta magát nálam.
Melinda : Ha jól emlékszem így hívták Réka barátnőjét. A képeken sokkal jobban néz ki mint élőben! Kezdtük NF-el, nem volt rossz, csak rövid mert kb.1.5perc múlva úgy gondolta, hogy elkezd gumit keresni és szexeljünk. Nekikezdtünk misszionárius pózban, de ez sem tartott sokáig mert közölte, hogy inkább csináljuk hátulról. Szeretem, ha egy ő irányít de ez azért már túlzás volt, el is ment a kedvem az egésztől, úgyhogy megfordítottam és doggy style-ba végeztünk. Előnyére szolgál, hogy hátulról lehet adni neki rendesen. Nem megyek hozzá többet.
Kriszta 26 : Jó messze a várostól. Vékony lány nekem arcra nagyon nem jött be, de a Nf-ja fantasztikus, és imádja csinálni, úgy belefeledkezett a dologba, hogy alig akarta abbahagyni. A szex átlagos, semmi különös, de lehet adni neki rendesen. Nem megyek hozzá többet.
Detty 40: A mekivel szemben. Még a télen voltam. A képei sokkal jobbak mint élőben. Nem csinos, nem mutatós! Az NF plussz f*z*tős extra. Francia átlagos, szex gyenge, nyafogott, hogy óvatosan! Tuti nem megyek még a közelébe sem.
Léna: Nála többször is voltam. Alacson, húsosabb lány szilikon cicikkel. Mindent megtesz amit mondasz neki, nem nyafog, nem finnyáskodik, oda élvezel ahova akarsz. Nem rossz, megyek még hozzá!
Heléna: Aranyos, inteligens, csinos lány. Ő is mindent megtesz azért, hogy jól érezd magad. Nem nyafog nem finnyázik. Tuti megyek még hozzá!
Tímea 28: Aranyos, csinos lány. Sajnos nem tudtam úgy dugni ahogy szerettem volna, mert fájt neki, de így sem volt rossz. Viszont csendben kell lenni, mert meghalják a szomszédok. Franci átlagos, szex átlagos. Nem hiszem, hogy megyek mégegyszer.
Amina 19: Az egyik legnagyobb csalódás! Francia gyenge, szex szinte nulla, nyafog, finnyázik! Tuti elkerülöm!
Linda 24: Ha nem értem egy Ginát, felmentem hozzá 3-4 alkalommal. Alacsony, csinos lány. Franciája nagyon finom, jól csinálja, néhány pózt nem szeret, nem is szívesen csinálja úgy. Nem nyafog, nem finnyázik, lehet neki adni rendesen. Jó volt vele. Egyik beszélgetésünk alkalmával elmondtam a véleményem a pasijáról, és általánosságban azokról a pasikról akik hagyják a barátnőjüket kurválkodni, azóta nem áll szóba velem, pedig szívesen meglátogatnám néha.
Mostani kedvencem Zsuzsa a Kert-közből. Igazi MILF! Úgy dugod ahogy akarod, nem nyafog, nem finnyázik, oda élvezel ahova akarsz! Nálam mindig kezdeményező, ráveti magát a farkamra és nagyon jól szopik!
Volt még pár lány akik már elmentek a városból, Gina 39(MIÉRT??? MIÉRT MENTÉL EL???), Gréti-Dóra a Korzóval szemben(jók voltak), Gina a Moszkva utcáról és Jázmin a posta mellől. Utóbbi kettőt sajnálom, hogy elmentek, nekem nagyon bejöttek! Többször is voltam náluk és még most is járnék ha itt lennének.
A fent említett hölgyek mindegyike megbízható, nem lehúzos, emiatt nem kell aggódni!
Csenge24 Timi28 hajdan Ada28 nem olyan vének azok gyula
Ha nem hagyná a pasijuk nem igen sok p*na lenne. Az áldozat mindig a f*z*tő vendég. Mert hogy f*z*t azért amit othol kellene megkapni. Sok veréb beadja a dumát ha az én nőm lennél.... Közben csak a tisztelet d*j*t akarják megúszni.
Jó,tudnom. köszi,hogy felvilágositottál!!! :) :) :)
Ne zavarjon,hogy évekóta EGY lány KOLLEGANŐVEL rendelek együtt!
Remek összegzés! Köszi!
Hello Picúr! Korrekt beszámoló. Nekem is nagyon fájt Gina39 elvesztése. Az országban nincs még egy ilyen,mint ő. Külsőleg hibátlan,hozzáállása szuper,nekem azt mondta,hogy elfogadta,hogy ezt csinálja és nem érti azokat a lányokat,akik nem szeretik ezt csinálni és ennek ellenére ezt teszik. Igazából volt már róla anno szó itt,sokunknak fáj,hogy nincs itt. Nekem azt mondta tavaly,hogy februárban visszatér,de nem így történt. Remélem még egyszer együtt lehetek vele ebben a fránya életben... :) De ha jelenleg is aktív leányzót kell mondani,akkor nekem egyértelműen Heléna és Linda,ők jelenleg kiemelkednek a mezőnyből. Illetve nem jelenleg,hanem már időtlen idők óta. :)
Sziasztok a Vanda 19 tudnátok adni róla infót? Köszi mindenkinek.
Sziasztok.
Mélytorkos csajt keresek.Tippeket kérnék privátba :)
Egy kollega nővel nem lehet ekkora szilikon cicit csinálni. Ki adja le a többi hasznot. Nagyobb forgalmad volt M*d*m ként,mint némelyik határátkelő helyen..:)