Teljesen igazad van. Nem véletlen kérdés. Nem szeretnék a f*rok rossz oldalán lenni, ha érted mire gondolok. A regisztrációm pedig valóban friss, inkább a fővárosban vadászok.
Teljesen igazad van. Nem véletlen kérdés. Nem szeretnék a f*rok rossz oldalán lenni, ha érted mire gondolok. A regisztrációm pedig valóban friss, inkább a fővárosban vadászok.
Én is,nagyon szeretlek...:)
Pár észrevétel/tapasztalat:
Kriszta 22 - na ha ő 22 éves akkor én vagyok a római pápa!
Noni - ő most akkor noni vagy bell vagy mizé?
Milla - a Millás témához csak annyit hogy részben én robbantottam ki :D de ha már kufircot is vállal akkor tuti hogy menni fogok hozzá mert am rosszat róla nem hallottam, csak annyit h masszázson kívül semmi.
Tímea - fincsi minőségi muffkátli....:D
Mona - ő még mindig Amina, még mindig ugyanott ugyanaz a roma lány. hogy mi értelme van a két hirdetésnek nem tudom, de még a cipő is ugyanaz a két hirdetőnél :)
Heléna - napokban voltam nála és hát ő még mindíg maga a minőség! Árban és szolgáltatásban is nagyon jó!
Daniella - ha belepusztulok is eljutok hozzá egyszer, ma sikerült felhívnom és a hangja.....ááááá ember..nagyon aranyos volt...
Linda és Kriszta - ők szintén a jó öreg minőségi szolgáltatókhoz tartoznak. Panasz, hiba nincs!
Mira, Margó, Zsany, Csilla - ők már régóta hirdetnek de szinte semmit nem olvasni róluk itt. Ha valaki tud valamit nyögje már be! :D
A többi hirdetőt elnézve nagyon sokhoz nem mernék elmenni....hiába a vonzó csinos képek valahogy lesüt róluk hogy valami nincs rendben....hamar feltünnek, csinos arcot vállaló képekkel és hamar el is tűnnek. Én nem tudom, hogy csak én vagyok így ezzel de fosos vagyok. Nem szeretném ha lehúznának kirabolnának stb stb stb...
Lehet hogy az összes hirdető közül csak 1-2 ilyen lány van akinél baleset érheti az embert, de amig mindent kizárva nem lehet kideríteni hogy megbízható-e egy szolgáltató addig nem hinném hogy megyek új lányhoz.
De itt látszik sok hirdető vagy strigó IQ hiánya.....ha egy normális, hihetőbb hirdetés adnának fel amit nem cserélgetnének 2 naponta akkor lehet hogy több vendégük lenne! Sok hirdetésen látszik hogy csak úgy össze van csapva és hadd szóljon...úgyis van egy két barom aki elmegy alapon...
Mindezzel ellentétben ha valakinek van valami használható infoja az újabb hirdetőkről akkor az szívesen várom privátban vagy akár itt is, mert meg kell osztani a jó és a rossz véleményeket egyaránt.
Sajnos ez a fórum már nem erről szól, de hátha vannak még épeszű emberek.
Bocsánat Krisztina és nem Kriszta
Az erotikus masszázs egyébként is érdekes dolog. Kevés igazán jó masszőz van ezen a területen. Van ahol nagyon szakszerű a masszázs, és a végén korrekt a kézimunka is, de nincs benne semmi erotikus.
Számomra az erotikus masszázs nem sportmasszázs (arra van bejáratott masszőröm, aki szétszed és összerak), inkább simogató, érzéki, izgató, vibráló. Meztelen testek játéka, kölcsönös simogatások, csúszka és a végén hosszan elnyújtott végjáték kézzel, mellel esetleg szájjal (ez utóbbi nélkül is lehet nagyon jó).
Ezt kevesen tudják nagyon jól. A fővárosban is kutatni kell az ilyet, de miért ne mehetnének vidéken is gyöngyszemek.
Krisztina képeit megnézve a 22 tényleg nem áll meg, de az 50 kg is erősen kétséges :)
Ennek örülök hogy végre megindult egy beszámoló. Ennek inkább több értelme van mint egyes lányokat kritizálni. Ami tényleg érdekes, hogy 72 lányból mindössze 4-8-ról tudunk megbízható infót. Pedig milyen jó lenne ha aktuális valós beszámolók lennenek fent.
Igen ,valami ilyesmiről beszélek. Mindenki verébnek van nézve,de akinek több pénze van,az már egy kicsit nagyobb madár. Egyszer mindenki beszalad a csőbe..
Egy masszázs szobában ,a hol ágy van,ott már nem csak masszázs fojik..:)
Sziasztok.
Sokat olvasgatok mostanában ezen a fórumon, és egy dolog miatt regeltem be, ami nagyon nem volt korrekt.
Névszerint Tina 20-ról egy rövid sztori: miközben együtt tusoltunk a parti előtt, a szobában levetett ruhámból eltünt a legnagyobb címletű bankjegy, miután már rendeztem, amit kell.
Lent a lépcsőház alján vettem észre, mikor visszamentem, természetesen mindent tagadott, hisz nem ő volt, hanem egy másik nem idén barnult. Tudom, én voltam figyelmetlen, de soha sehol nem történt ilyen még velem itt Nyíregyen.
Tanultam a hibámból, talán ezzel segítek másnak is, hogy ne járjon így.
Amugy nagyon tetszik a topic, csak mostanában kicsit le van redukálva egy pár hölgyre, ami nem baj, mert tényleg jók és szépek, de többi lány is megérdemelné, hogy szóba kerüljön.Ezen az egyen kívül még csak korrekt, tisztességes lánnyal volt dolgom.
Na csaó!
Tímea 28 begbízható, a pláza mellett rendel. Elég jó is.
Regina 22 na tőle tartsátok távol magatokat. lehúzás és még valaki volt rajtun kivül. sóstói úton van.
Alexa is megbizható jó kis csaj nem volt rossz de vannak akik jobbak. Ferec krt.
De Kriszta 26 és Heléna eddig a tuti.
Ennyit tudtam segíteni a most hirdrtők közzül.
A tévhitek eloszlatása végett Milla a masszázson kívül sz.xszet is vállal, de akkor az @rai a csillagos egekben járnak. Úgy hogy csak az menjen hozzá aki el van engedve ZSé-vel rendesen :))
Soha nem sztároltam magam. Ellentétben azzal akinek orra a fellegekben jár,elszaladt vele a ló és kénytelen más lányokból .lni ,mert neki már minden p.nz kevés.Pontosan nála müködik az ,hogy "p.nzért mindent".Egyébként te olyan sok beszámolót írtál már....
, csak egy nőről beszélsz állandóan.
Sziasztok!
Tegnap voltam Kata 37 -nél. Mivel minden félét olvastam róla kiváncsi voltam milyen lehet valójában. A parkolás nem gond, igaz fizetős. A lakás tiszta, rendezett, e fördőben többfajta tusfürdő található. A képeken Ő van. Igaz nem 20 éves, de nincs vele semmi gond. Nem túl régóta masszíroz, mindannek ellenére jól végzi a dolgát. Én még vissza fogk menni hozzá.
Na ez fedi igazán a valóságot..
Szia. Jó reggelt. Hogy tudok veled Privátban beszélni..??
Neked is Szép reggelt! Mivel nincs hírdetésem fent ,így sajnos nem tudunk.
Köszönöm a választ. Sajnálom,pedig bíztos,hogy jól eltudnánk beszélgetni..
Öröm számomra,hogy ezt gondolod!!!
Hát akkor hajrá! nem teljesen mindegy hogy vállal vagy sem?