***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
Javaslom a keresőbe Lola-ként keress rá.Szerintem nem túl bizalomgerjesztő.
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
Javaslom a keresőbe Lola-ként keress rá.Szerintem nem túl bizalomgerjesztő.
Szóval a levezetés.
A masszaázs fehérneműben történik, de a levevetés előtt még lekerül a melltartó is. Simogatni lehet, nem nyafog, hogy ez nem fér bele. Én egy francia levezetést kértem a végére amit meg is kaptam.
***kérjük az önreklám mellőzését***
Egy ügyes lány 3 hónap alatt megkeresi a szilikon didi ***moderálva***.
Itt kocsikázok a városban, Vivien 33 néztem ki magamnak,mert még a tárgyalásig van egy kis idő. Milyen szolgáltató?? Érdemes meglátogatni?? Volt már nála valaki??
Ha ez a korosztály akkor véleményem szerint Anett 33 és Kata 37.
Köszönöm. Kata 37 milyen vele a szex?? Ő jobban tetszik kép alapján mint Anett.
Ha jól tudom ő már csak masszírt vállal. Anett jobb élőben mint a képeken és nagyon odaadó. Érdemes meglátogatni.
gyerekek a zsuzsa 37 a nevü versenyző az ömv kuttal szembe van?
mert ha igen, régi nagy kedvencem volt vagy 2 éve eltünt, de ha tévedek elnézést a hölgytől, akkor is megyek hozzá mert popsira nállam mindent vissz most........DDDDDDD
Igazából kamu a csaj , nem 33 éves úgy 40körül van, nem nagy eresztés
Sziasztok
Zsany(25)-ről valami infó?
Köszönöm!
A hétvégi versenyzők közül kit érdemes meglátogatni?
Mióta ennyi lány van,azóta elvesztettem a fonalat.
Gina még itt Nyíregyen is ***moderálva*** 5 nap alatt!
***Kérjük az önreklám mellőzését*** (Nina)
Sziasztok kedves Férfi társaim Párnapja meglátogattam Ninát új lány itt a Vidékin nagyon édes hangja volt a telefonban úgy gondoltam meglátogatom egy félorára és nem ért csalódás :) kedves aranyos pici jótársaság
Khmm.. Jópár napos uptimenál a 30+ megnyitott böngészőoldal között ott ül csendben a VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu .
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
Szóval ha rákattintok a Liza (20) nevű hölgyre, majd feljön, hogy 'Szia! Nina vagyok', akkor vajon az jut-e emberfia eszébe, hogy
a: no lám, megdőlt a relaltivitás elmélet, megnyílt a tér-idő kontinium, és egy évet fiatalodva, új nickname-el tért vissza az említett hölgyemény (Nina 19)
b: valaki k****ra át akarja b***ni a kuncsaft fejét, különösen, hogy nem sokkal a nagy átalakulás után a semmiből hirtelen előbukkan egy álomszép magyarsággal fogalmazott, tökéletesen központozott szösszenet egy egy-hozzászólásos, rutinos kollégától - magasztalva a hölgy munkásságát.
Csak úgy jelzem, hogyha netán egészen véletlenül a b verzió az igaz, akkor ez ám eléggé konktraproduktív.
(Előmoderáltam magam, remélem, így ok.)
:)))))))
Hát Gina az más kategória,ő ha igazán akarja és elérhetővé teszi magát tényleg megoldja 5 nap alatt. :) És az 5. nap utolsó pasijával sem fog unottan szeretkezni. Hihetetlen nő... Gina gyere vissza kérünk!!! :))
Egy valamire való szilikondidi 800nál kezdődik. 5 nap alatt nehéz lenne. Annyira nincs eleresztve ez a koszos város.
Vadász társak!Egy fontos kérdés!A jelenleg hírdető Dia20 az a Dia20 aki régebben Rebivel volt együtt csak át költöztek debrecenbe?Mert ha igen akkor vasárnap tuti jó napom lesz ha el tudom majd érni!
Szia!
Régebben én is jártam a Diához. Debrecenben hirdetett még nemrégen, a nyíregyházi képei voltak fent. Ez a Dia nem az a Dia képek alapján szerintem :(
Amennyiben tévedtem, akkor írd meg!
Szia picúr!
Privát üzenetet írtam, majd olvasd már el!!!