Valóban! Ezzel nyugtatjuk magunkat! :D Viszont ha játékos, akkor valamit kompenzál!
Valóban! Ezzel nyugtatjuk magunkat! :D Viszont ha játékos, akkor valamit kompenzál!
Van egy sokéves lány barátom most 28 éves. Vele régen beszéltünk erről és azt mondta,hogy ne legyen kicsi,de egy átlag mérettel már tökéletes lehet a szex,ha az illető tudja használni,meg megértik egymást az ágyban. És azt is mondta,hogy életében a legjobb szex egy olyan sráccal volt még évekkel ezelőtt,akinek kifejezetten kicsi volt. Kérdeztem mégis mekkora,de mivel nem mérte meg így nem tudta megmondani ugyebár. :) Na ezzel csak azt akartam szemléltetni,hogy tényleg nem a méret a minden. Ettől függetlenül,ha találnék nagyapám padlásán egy csodalámpát és kiszállna belőle egy dzsin és lehetne három kívánságom az egyik egy jó nagy f*rok lenne. :)) És még mielőtt elterjed itt hogy kínai f*rkam van,nem erről van szó. :))))
Kamilla tényleg rámenős, és a lakás se túl jó. Virággal együtt valódi fotókkal hirdetnek, ez alapján mindenki eldöntheti, el akar-e menni hozzájuk. A hozzáállásuk és a technikájuk nekem nagyon bejött, lehúzás se volt.
Sziasztok
Virág22-ről tud valaki valamit?
Köszönöm
Regina22 hoz senki nem mert meg elmenni? vagy velemenyt irni ? :)
Szia!Bocsi,mész vagy voltál esetleg Regihez?Mert én is kiváncsi lennék a véleményedre.Köszi előre is,a mihamarabbi választ.
Hy
Még mindig jol m*lytorkozó csajt keresek.
Valaki tipp privátba?
Ha esetleg van Nyíregyházán olyan hirdető,aki képes spriccelős orgazmusra (SQUIRT),kérem írjon üzit privátban! Bár tuti nem lesz ilyen,erre csak pesti lányok képesek ezek szerint. :)) De azért reménykedem. ;)
Mély alázattal kérek bocsánatot a szöszi néven hirdető hölgytől , nemvolt szép dolog sem korrekt amit írtam de félre érthettem vagy nézhettem a dolgokat ami nem szólhat mentségemre hisz ilyet senki nem tehet! Így én sem ! Nincs vér a pucámban így csak itt és így tudok bocsánatot kérni amit remélem hogy elfogad!
Mikor jött divatba ezek a facebook fotók feltöltése?Nem tudom más hogy van vele de azért szerintem ez csak egy szexpartner keresö oldal,én szeretném azért látni mivel is álok szembe.
Raffi, akkor te
kinél jártál?
Bea26 kényelmes lakás szép arcú jól csinál mindent.
Viszont Tinához ne menyetek mert l*pós b*nda!!!
szerintem a Redbull nevű hirdető képes rá, próbáld meg :)))
Jó duma! :D De azért jó lenne egy olyan lánnyal!
Jut eszembe!
DAISY!!!
Még nem írtál! :) Rágjam a húsodat! :D
Sziasztok ... Tina vagyok....... nem értem mért kel le járatni az uj lányokat...... Hiszen még egy hetese vagyok a városba és Negatív dolgokat irtok rollam fell ..........DE ÉN EZZEN CSAK KACAGNI TUDOK ..... mert ez azt jelentí ,hogy nagy lesz a konkurenciám.....Szerintem mindenki foglakozon magával ... és ne másokal.... Gyula legalább anyi eszed lenne,hogy a csajodat ne dicsérnéd akkor még hihető is lenne ez a story ...... na Visszlát:D
Szeretlek Bugajakab! :)))))
Petya! Képzeld egy régi haverom mesélte,hogy a nője képes volt rá,gyakorlatilag minden szexnél. És nem is maga a látvány a lenyűgöző szerinte az egészben,hanem maga az érzés,amikor még benne vagy és érzed,hogy dugás közben megindul neki és aza meleg folyadék csorog végig a farkadon,végig a golyókon,egészen az ágyon lévő törölközőig,de nem kis mennyiségben. :)) (Amúgy már nincsenek együtt,mert a csaj külföldön kapott melót) :)
Lehet,hogy Tina igazat mond,nem vitatom,de ismét előjön az bennem,de sztem bennetek is srácok,hogy aki ennyire nem tud helyesen írni,az abszolut nem tud hiteles lenni. Ezt most nem bántásból írom természetesen. Annak idején apám írt anyámnak egy szerelmes levelet és egy-két szót helytelenül írt le benne,anyám meg azt mondta,hogy mivel ilyen helytelenül ír ez a pasi,biztos kamuzik. De aztán átlépett anyám ezen az egy-két helytelenül írt szón hála az Istennek,mert most én így lehetek itt. :)) De,ha apám úgy írt volna,mint itt egyesek,például legutóbb az önmagát védő Tina,hát én tuti nem születek meg. :))
Tényleg nem lenne rossz egy ilyen varázspunci! :D