Kedves kamuképellenes!
Nekem se tetszik a te stílusod....de nem is foglalkozom veled.
Neked is szép napot!
:-)
Kedves kamuképellenes!
Nekem se tetszik a te stílusod....de nem is foglalkozom veled.
Neked is szép napot!
:-)
Ha neked ez hiszti :-)
Inkább te hisztizel :-)
Én csak nevetek rajtad.
:D Igazad van, ne vedd fel. Ő nagyon ráér!
Nem mintha ő nem a neten lógna!
Igaz is! Akkor most ráér! Felhívom! :) De jó lesz!
Miről maradtam le már megint.. :) Linda,mint látod mi veled vagyunk! :) Remélem jól vagy,minden rendeben van veled. Kamuképellenessel annak idején már én is összekülönböztem,mert nem tetszett,hogy mindig megjelenik és egy normális lányt,nőt lejárat. Ugyanakkor volt már olyan,hogy amit írt negatívat lányról az valóban sztem is valós volt. De Lindával kapcsolatban felesleges sztem megint ilyen hülyeségekbe belemásznia,hogy egyedül dolgozik Linda vagy ketten vagy hárman,mert lényegtelen. Jó nő,korrekt hozzáállás,kedves és ezt itt már nagyjából mindenki tudja. Jah és a hozzászólásait sem nevezném nagyképűnek sosem,de megmondja a véleményét az tény,de ezzel nincsen semmi baj.
Roxy-ról tud valaki infót? Az érdekes hogy azt írja: " nagy cicis". Ezt a képek nem igazolják. :) Mondjuk ezzel nincs gond. Az is érdekes amit az egy darab véleményt író írt: "Nagyon gyengéd, kellemes és nem sürget az idővel. Jenny egy jó csaj."
Akkor ez most ki? :)
Egyébként mint nő egész jól néz ki.
Petya! Ez nekem is szemet szúrt,hogy amit a képeken látunk az minden csak nem nagy cici,igazából még átlagosnak sem mondanám,inkább kicsi. Amivel nincs is baj,csak ne írná,hogy nagy cicis lány. :)
Vagy ha az a lány,aki a képeken van valóban egy "nagy cicis" lány,akkor én meg egy nagy farkú pasi vagyok. :)))
Minden csak nézőpont kérdése :))
Sziasztok!
A szöszi akiről Raffi írt és Tiszanagyfalusi, az kamu? Vki találkozott már vele? Nem találok ilyen hirdetést.
Üdv mindenkinek. Nekem Roxy fotói bejönnek,viszont észrevettem hogy a hely ugyanaz mint Lauránál és Andykánál. Nem tudom,ez most jó vagy rossz? Na és egy régi történet: Jó két éve voltam a régi Lianánál.Ó.sz.(eltünt) Masszázs,stb,kb 1 óra. Végeztünk,jól éreztem magam.Lejöttem. Hoppá,az erszény fentmaradt.Övtáska volt.Pénz,jogsi,minden. Jó hogy a telefon nálam maradt,zsebbe,pedig azt is ott tartottam.Hívtam,de remegett mindenem.Minden iratom ott maradt.Felhívtam. Újra elmondta a kapukódot,felengedett,be engedett,ott volt ahol hagytam.Hiánytalanul. Azt mondta,nem is figyelte.Többször is megköszöntem neki. Később még voltam épp ezért Nála,de már idővel más fogadott. Benne megbíztam,de ismétlem,a régi Liana volt,nem reklám miatt írom.Ha a teló nem marad nálam,bajban lettem volna. Hasonló történet valakinek?Szép estét.
He-he! Ezt így bevállalod? :D Bátor vagy!
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
Kamilla40: Tompa M utcán dolgozik. Inkább 50 mint 40. Lakás elég gyenge. A nő maga egy erőszakos pénzhajhász picsa. Mindent akar a vendég meg f*z*sse meg. A seggét is kinálgatta én beértem a franciával. Volt vele egy virág nevü nő. Ő is elég gáz. Szerintem nem éri meg a befektetést.
Hát tudod nem a méret a lényeg. :)))
Igen Kitsi! :))
Kedves VincentVega!
Szöszi38 néven csak én hírdetek. Tiszanagyfaluhoz mint korábban irtam semmi közöm. Nem tudom a Raffi kiröl beszélt, kérdezz rá priváltban hátha valós vendég és nem konkurens hírdető. :-))
Sziasztok! Vanda19, Viktória23 valamint az apróban hirdető Kitti ès Tanja szolgàltatókról mit lehet tudni? Köszi
Sziasztok! Új vagyok e szolgáltatás igénybevételének a terén, s egy kis infót szeretnék kérni a tapasztaltabbaktól. Kihez érdemes menni, melyik szolgáltató megbizható es miket vállal? Részleteket lehet privatban is. Előre is köszönöm a segítségeteket!