jobb meszire elkerülni
jobb meszire elkerülni
Hello
Nem csak duma. Tényleg olyan ahogy leírja wjdks. Nekem a párom képes ilyenre, s kifejezetten izgató, amikor az amúgy is tocsogós p..ci, plusz nedvet ad ki. Nyaláskor szó szerint mini gejzír, ahogy a videókban is látható.
Korábban Újfehértón dolgozott a mature, Dido. Ő képes volt rá, nem is kicsit, most már Debrecenben nyomja az ipart.
Kedves wjdks!
Javaslom Neked a debreceni "hogojó" felkeresését!
Igen, így, kisbetűvel, o-val, j-vel. :D
Ah, bocsi, mégsem kisbetűvel. :)
Ugye-ugye. :))
Kedves Béci! Ha esetleg megromlik a viszonyotok és szétmentek,írd meg privátban. :)) Jó,csak viccelek! :) Lehet majd felhívom a Didót,de jó látni,hogy nem csak pesti kuriózum ez a spriccelés. :))) Elvétve,de van ilyen vidéken is mint látom. :)
Szia Kékszem! Voltál már nála személyesen? És ha igen,mennyire volt látványos? :))
Jah és Béci így olvasva,amit írtál kicsit irigyellek. :))
Tiszteletem Úraim!!! Valaki adjon már ifot Laura23-ról! Ha lehet privátba, legyetek kedvesek segítsetek rajtam! :D
Üdv Mindenkinek. Segitség kellene,Milla válal szexet is vagy csak masszázs??
Kedves Maximus 69!
Ha ennyire kíváncsi vagy,nyugodtan hívjál föl,és mindenről tájékoztattlak!!!!:-)
Köszönöm Milla!!
Érdekelne a szolgáltatásod nagyon,de nem a sablonos,ha nem amit a kiváltságosok kapnak..Ha érdekel priviben megbeszélhetjük. Szép estét..
:)
"KÉRJÜK AZ ÖNREKLÁM MELLŐZÉSÉT!!!"
MILLA... - Hirdető (28 hozzászólás) írta 4 órája
:)
Vén Szatyor - (28 hozzászólás) írta 5 órája
Mi lett volna, ha ezt nem a fórumra irod, hanem egyenesen privátban?
Maximus 69 - (26 hozzászólás) írta Tegnap, 21:04
Köszönöm Milla!!
Érdekelne a szolgáltatásod nagyon,de nem a sablonos,ha nem amit a kiváltságosok kapnak..Ha érdekel priviben megbeszélhetjük. Szép estét..
MILLA... - Hirdető (28 hozzászólás) írta Tegnap, 18:15
Kedves Maximus 69!
Ha ennyire kíváncsi vagy,nyugodtan hívjál föl,és mindenről tájékoztattlak!!!!:-)
Maximus 69 - (26 hozzászólás) írta Tegnap, 15:21
Üdv Mindenkinek. Segitség kellene,Milla válal szexet is vagy csak masszázs??
Csá vadászok!
Van köztünk olyan aki már látogatást tett a következő hölgyeknél?
Réka22
Alexa20
Viktória23
Fruzsi21
Vanda19
Candy21
Jó lenne némi kis információ!
köszi
Szia. Köszi a választ. van kedved privátban beszélgetni..:)
Milla
Sziasztok!
Nyíregyházán, Szöszi38 néven az agancsos utcán hirdető hölgyről kérnék információt.....
Köszi!
Szia!
Kedvem éppen lenne,de sajnos időm nincs! :)
most vagy én vakultam meg vagy az oldal zsibbadt le de délelőtt Millát még szexpartnerek között hozta.
Csak nem változott valami? :D nem lenne rossz dolog...