Kedves
muffvadász!
Köztudott és mindenki tudja hogy évek óta együtt vagyok Tündivel.Hogy ez kit és miért zavar az legyen az ő problémája.Szép napot :)
Kedves
muffvadász!
Köztudott és mindenki tudja hogy évek óta együtt vagyok Tündivel.Hogy ez kit és miért zavar az legyen az ő problémája.Szép napot :)
Melinda (23): Röviden: részemről ajánlott, megbízható.
Telefonos egyeztetés gyorsan ment, kb azonnalra. 8/14-es a főfogás, desszertként lehet nfvsz, analitika, szimpi-smaci, de az étlapot elejétől végéig közli a telefonhívás során. Szóval az extrafóbok nem biztos, hogy szeretni fogják. Rékával rendel a temető környéki ***moderálva***, manager jelét nem láttam. Apartman átlagos, küzdőtér megfelelő. Turiteszten átment a lakás (turiteszt = kinnhagyom a táskám, amiben persze nincs semmi lényeges, markerezve, hogy lássam, ha valaki kinyitotta, majd visszacsukta.)
Én csak fr*nciaórára mentem, amit számomra kellemesen csinál. Türelmes, nem unott, végig kacarászott, pedig nem voltam különösebben egyszerű eset. TP nem volt, bár nagyon nem is használtam ki az időt.
***kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését***
Nem mintha engem zavarna ,hogy ki kivel van sőt tudtam régen együtt voltatok, még volt veletek egy Niki nevű csaj is,csak ez megkérdőjelezi a szavahihetőségedet.Ahogy a hatas sztori is csak egy mesedélután volt amit produkáltál.
Röhej - (88 hozzászólás) írta 2013. október 13. 10:50
Nincs szó semmiféle összeállásról.
Igen régen együtt dolgoztunk.
Ma már egyedül dolgozom.
Röhej - (88 hozzászólás) írta 2013. október 13. 10:46
Sziasztok!
Reagálok :)
Egyedül dolgozom.
Bocs, de tényleg tökéletes a memóriám!
További szép napot neked is!
"Kedves" Kamuképellenes, te rémeket látsz. Linda egy megbízható lány, és Hatas is létező személy, aki veled ellentétben jár a lányokhoz és nem csak rosszhírüket kelti. Az engem jobban zavar, hogy te hirdető vagy miközben nem.
Kamuképellenesnek köztudottan Lindafóbiája van. Aki meg nem hiszi, hogy zöldséget beszél, írja be jobb oldalon a keresőbe, hogy 'Linda'. Némi értő olvasásgatás után rögtön kiderül, hogy biza régebben együtt dolgoztak, majd egyedül volt a Toldin, és most megint együtt van másokkal.
Nem értem, hogy mi ebben a truváj.
Kedves Petya én nem raklak idéző jelbe....olyan megbizható lány aki egyszer ezt mond egyszer azt.Látjátok a tényeket. Vagy nem??? Én nem a partnerhez való hozzáállását vitatom, csak a fórumon való megnyilvánulását.Engem inkább az zavar ,hogy valaki hírdető és látogatóként ír lásd Röhej nevezetü hölgyet.Abban pedig ne legyél olyan biztos,hogy nem jártál nálam, még az is lehet,hogy a napokban.Akkor lehet más szemszögből néznéd írásaimat.Kérlek ne engem kövezz....
Én csak idéztem, szó sincs semmilyen fóbiáról! Viszont azt még megjegyezném ez szerény véleményem ,hozzászólásaiból sugárzik a nagyképűség.Bocsánat de így érzem.
"Kedves" Kamuképellenes!
Ha látnád amit nézel, akkor észre vetted volna, hogy én a "kedves" szót tettem idézőjelbe.
Az pedig 100%, hogy nem voltam nálad. :) Csak megbízható lányokhoz megyek. Linda, Kriszta, Heléna és régebben Daisy. Én a minőségre is igényt tartok! Akárhova nem teszem! :D
Sziasztok
Virág22-ről tud valaki? Már nem dolgozik?
Úgy Örülök neki hogy megint én vagyok a téma :)
Nem magyarázkodom senkinek mert nincs rá okom.Aki ismer az tudja hogy így igaz,ahogy azt már más is leírta.Az hogy mikor vagyok egyedül és mikor mással az az én dolgom.Lehet nagyképű vagyok,ez van,nem jöhetek be mindenkinek :) Az meg megintcsak az én dolgom hogy miért látogató vagyok és nem hirdető :) Ezt sem magyarázom olyanoknak akik úgysem értik. További szép estét :)
Látom amit nézek és nem fogom kielemezni betűről betűre,szóról szóra.Ahogy gondolod,de ha ugyanaz a Petya-001 vagy aki a Pl-en is regizett ezen a néven, nem csak az említett személyeknél jártál.Lényegtelen...
Legyen nagy az *rc*d ,sz*r*k rá majd elmúlik,ha partnereid találnak egy valóban kedves lányt.A látogató témát nem én hoztam fel és szeríntem még mindíg korrektebb ha vállalom,hogy hírdetőként írok. Magyarázkodni meg csak az szokott akinek vaj van a füle mögött."úgysem értik." nehogy azt gondold már magadról,hogy te intelligencia szinted meghaladja sok másét. Valakiét igen, de nem mindenkiét!!!
Kedves Petya!
Kérlek engedj meg még egy szót,ha már felsoroltál egy pár hölgyet. Ott van Kriszta, őt miért nem piszkálom, ha már én vagyok a mumus? Vajon miért???
Drága Kamuképellenes!
Mindenki azt hisz amit akar.
Azzal meg hogy be szeretnél m*csk*lni,hajrá,csak növeled a forgalmam :)
Ha nagy *rc*m lenne,nem jönne hozzám senki....
Azzal meg hogy megvédem az igazam,te szerinted ezzel vagyok nagyképű...hát akkor oké legyen.
Érthetetlen az is hogy tégrd mit zavar,hogy megint Szöszivel vagyok együtt? Neked nem mindegy?
Nyugodtan f*k*zzon,aki szeretne,mehet a hülyeség,mondom ezzel csak annyit érsz el,hogy többen fognak enegem keresni.Ezt előre is köszönöm Neked!
Ui: én soha nem mondtam,állítottam rólad semmi rosszat,ezért nem is értem miért foglalkozol ennyit velem :) De hajrá!Én soha nem b*nk*ztalak le,mint te engem!
Kérlek szállj le rólam!Köszönöm!
húúú micsoda lavinát indítottam el egy ártatlan "észrevétellel" :D
amit megjegyzem nem bántásnak vagy kötekedésnek szántam!
U.I.: Elnézést Linda. :)
Kedves muffvadasz!
Semmi gond!
:-)
Valóban lényegtelen. De akkor miért említed? Vagy már én is gyanús vagyok, mert nem írtam le mindegyik lány nevét? :D
Te nagyon b*t*g és m*g*nyos lehetsz, ha csak másokkal foglalkozol. Arra viszont még mindig kiváncsi lennék te mégis ki vagy, mert csak téged nem ismerünk a történetben. Bár lehet hogy van aki igen. De te ugye ezt nem mered elmondani, míg másoktól mindent követelsz, és számonkérsz.
Látom nem tudsz olvasni,pedig értelmes nőnek tartod magad.Nem b*nk*ztalak le,csak egyszerűen az ilyen megnyilvánulásaid nem tetszenek,régbben valaki megjegyezte az egyik hölgyről,hogy számára "ő az új Linda" és a reakciód,hogy "egészségedre".Vagy, a te neved ellopták és azon akrarnak felfutni.Meg a pasik nem tudnak két lányt megkülönböztetni....Van még pár lány akinek használták a nevét és korrekt szolgáltató mégsem hisztizett ennyit! Mégegyszer mondom, nem érdekel ha a r*mai p.pával vagy az sem, csak ellentéteket írtál és az zavart!Én meg egyszerűen azt nem értem aki ilyen stílussal rendelkezik,hogy nevezhetik kedvesnek.Számomra ez érthetetlen.Téma lezárva, további jó hisztizést!Örülök,hogy jó reklámot csináltam neked!!!
Most akkor a látogató is hírdető?Ja, lelkes újonc.
Elnézést én nem vagyok, nem voltam hirdető! :) Bár ha jelentkeznének lányok.... :D