sziasztok nálam nincsenek ijen dolgok amit le irtak rolam .de mindegy aki volt nálam az tudja .!!!!!!!!
sziasztok nálam nincsenek ijen dolgok amit le irtak rolam .de mindegy aki volt nálam az tudja .!!!!!!!!
Kedves csótány én bizony elnézek hozzád a héten....DDDDDDD
Lili 29 volt már valaki?? Egy valós beszámoló jól jönne.
Sziasztok!
Nem tudom ki hogy van vele, de akinek a nick neve csótány én ahhoz alapból nem megyek :D
Nem túl bizalomgerjesztő a neve, és a helyesírása sem :)
Háát, most vagy Alisia (most már ugye Bea..) ilyen s*t*t, vagy a manager - egyik sem túl fényes kilátás. De ennyire durván ugyanazokkal a helyesírási, stilisztikai, központozási hibákkal írt szösszenet, mint amit a cs*t*ny nick követ el rendszeresen, engedtessék még némi kétely a 'beszámoló' hitelességét illetően.
Szia Petya Nagyon örülök neked :) Nagyon jól vagyok köszönöm kérdésed ;) Igen sajnos régen de Hát ezen majd tudunk változtatni persze ha lesz hozzá kedved :)
Tisztelt Goti nem tudom ,hogy kivagy,de nem is akarom tudni !!! Amiket rólam írsz valótlanok és már egy kissé idegesítők.De nem *ljasodom le a szintedre ,akik voltak nálam azok tudják ,hogy hazugságokat terjesztessz itt a fórumon !!!Akik meg kételkednek,azokat szeretettel várom,hogy bizonyíthassam tisztességemet !!! Legyen szép napotok Puszi..Vanda 19 :)
Szia! Nem is értem, miért reagálsz olyan "beszólásokra", amiről kilóméterekről látszik, hogy az írója IQ-ja a bányász béka f*neke alatt van. Hidd el, mi is le tudjuk szűrni, melyik bejegyzés a komoly. Aki pedig elhiszi, amit ír, az ne is menjen rendes lányokhoz... :-)
Igen felesleges. Látod hogy mi se reagáljuk le :)
Énisénisénis! :))
Igen,aki nem tud írni,de totál nem,annak nem is hiteles amit mond. Legalábbis én így vagyok vele. :)
Nyíregyháza, Szöszi , = Tiszanagyfalu , ***moderálva***
Kamu a nő , fiatalnak titulálja magát hogy jobban kapható lehessen de negyvenen felül van , agyon szolizott dekoratív hölgy aki tudja már a dolgát hisz nem ma kezdte , nagyon válogatós ha valaki nem tetszik neki az ajtónál vissza fordítja aztán mehet a picsába , nem számít hogy az illető kb 80 km messzisségből ment hozzá, azt gondolom az ilyet is figyelembe kellene vennie hogy valaki ennyit utazik pont miatta , én azt gondolom hogy ő ezt vállalta hogy szinte bárkivel , mert ha nem így lenne akkor nem ezt a m*nkát csinálná! Tapasztalatból beszélek sajnos , többet biztos nem megyek hozzá , nem akarom magam fényezni! - egy átlagos autófényező , ápolt , inteligens , igényes férfi vagyok , kapcsolatban élek de páromtól nem kapok meg mindent , így gondoltam máshoz fordulok és ilyen formában csak -csak megoldható lesz , de azért mert szimpla átlagos ember vagyok aki nem orvos , vagy jogász , vagy nem m*ll*omos azt már nem lehet ilyen sz*lg*lt*t*sokkal ellátni !? Felháborítónak tartom ! Az én ***moderálva*** is olyan mint másé!
Raffi: megjegyzem: intelligens... :-) Ha már használja az ember....
Nem tudom feltűnt-e valakinek, hogy Lola hírdetése eltűnt. Illetve nem tűnt el, csak már Vanda neve és képei vannak fent, a szöveg hajszálpontosan ugyanaz.
Hy.
Igazi mélytorkos csaj keresek.
Tipp valaki??
Kedves Raffi!
Szöszi 38 néven híredtő hölgy vagyok. Nem tudom kiröl írsz remélhetőleg nem rolam. Ugyanis is sem Tiszanagyfaluhoz sem Erzsikéhez semmi közöm. Továbbra is várok mindenkit sok szeretettel legyen az doktor vagy asztalos.
Sziasztok
Virágról tud valaki valamit?
raffifaszfej! Akármennyire is sértettnek érzed magad akkor is bunkóság amit csináltál illetve írtál!! Megérdemelnéd, hogy teló számod alapján azonosítson a csaj és hasonlóan járjon el a neveddel!! Vágod?
Tünci hírdető hirdetései között 3 lány is van és köztük Linda?? wow nem értem ezt az összefüggést.....
Azt hittem ő egy önállóan dolgozó lány!
Szia Daisy! Persze hogy van! Írd meg privibe, hogy hol érlek el. ;)