margo29- ről kellene egy kis info
margo29- ről kellene egy kis info
Kedves Thomika.
Gondolkozz még kicsit rajta hogy vajon miért hirdethetekitt is..Szerintem okos fiú vagy,rájössz magadtól is.
Szép napot :)
JAAAA AZÉÉÉRT?????????
Akokr megyek!!! :-)))
Thomika
Sziasztok!
Nóráról ( 19 ) kellene S.O.S. információ, mert az imént beszéltem Vele és a hangja nagyon kelleme volt, csak nem akarok "lyukra" futni a körúton.
Köszönettel: Thomika
A lyukakkal vigyázz!!Főleg a panelházas környékeken.Akkora gödrök vannak ásva néhol.Még belegondolni is rossz.Valami fűtés sz...rság miatt túrkálták fel.
Mész ott a kocsiddal a lyukra,keresed hol van egy lyuk ahová leparkolhatnál és és autóstól beleesel egy nagy lyukba. Rettenetes!!!
Szia!
Nem tudom mit szedsz, de én is kérek belőle!!! :-)))
Köszi a segítséget!
Üdv: Tamás
Hali füstöske!
Már a kpm-nél is melózol ??? Vagy biztosítós vagy ?
A Nóra rendben van!
Te is az régimódi embör vagy aki az önkormányzatot még mindig tanácsházának hivja? A kpm már vagy 10-15 éve megszünt.Közlekedési és Postaügyi Minisztérium volt amúgy.Ebből lett röviditve a KPM !! Ma NKH a neve. De szerintem neked még mindig OTI az SZTK!
Mondá a menedzsment!!!
Én sem értettem és még most sem értem :) De biztosan meg van az oka :)
Szia Ronnie!
Ne áruld el senkinek, de halvány fogalmam sincs róla, hogy mire gondolt, de mivel azt írta, hogy okos fiú vagyok, gondoltam legalább a látszat legyen meg! :-))))))))))))
Üdv: Thomika
Na ebből látszik meddig hord egy férfi agya! :DDD Köszönöm a bemutatót :)))Nem csalódtam XD
Na Ennyi elég is volt a fórumos létből
Szép estét mindenkinek :)
Szia kedves ! Szerintem ha elmagyarázod ( akár privátban is ) , hogy mire gondoltál , akkor sikerül megértenünk és kiderül , hogy "meddig hord az agyunk" :) Üdv
Kedves Nitta!
Többször voltam nálad de csak masszázst kaptam ezért én sem értem miért ezen az oldalon hirdetsz.Vagy csak nem voltam elég szimpatikus vagy tényleg csak masszázst vállalsz.?
Hallod Te lejárt asz-tt liba neked mindenbe bele kell szólni?
Mit gondolsz ki a f.sz vagy hogy osztod itt az eszet?
Annyira kamuképellenes vagy akkor gondolj vissza az elmúlt 3 évedre katicabogár!
Ezt nem értem mi van a liba előtt, egyébként nem mindenbe, a lejárton vitatkoznék .Csak az átverés és az önreklám zavar!!Eléggé mellé nyultál ,de sebaj...Ja úgylátom a l.nyaid öröklik a rucikat, ezen is spórolsz egy kicsit.. Szép álmokat!
Helo.
Málnáról és Millaról mi a vélemény? Milla csak masszászt vállal vagy benne más is?
Helló,
Málna ajánlott kategória.
Üdv.
Kedves Nitta!
Az agy az nem hord sehova, mert az a fejben van, és azt hordják!
Úgy látszik nem csak számomra érthetetlen, hogy miért sexpartnerkereső oldalon hirdetsz!?
Egyébként nem is olyan régen még lehetett kérni "kényeztető" szolgáltatást, csak mostanában lett síma masszázs a dologból.
Most tippelgetni fogok, hogy miért változott ez meg:
1. Rájöttél, hogy valójában a lányokat szereted!
2. A régebbi kuncsaftok között megtaláltad az "Igazit" aki nem nézné jó szemmel, ha kényeztetnél másokat is!
3. A zsernyákok miatt ezt írod, aztán a valóságban "elszabadulhat a pokol"!
4. Nem tudom!
Kérlek gyújts világosságot a sötétben!!!!!!
Köszi: Thomika
Ez minden itt hirdető csajjal így van! A kuncsaftok között keresi az igazit.