Virág 21 milyen???
Virág 21 milyen???
Aki pár t.z.zer Ft földhöz vág és ezért költözik össze valakivel, az valamit nagyon nem jól csinál. Vannak lányok akik több éve egyedül nyomják és nem lepukkatt albiban.
Virág 21 Milyen?
Elnézést kérek véletlen volt!!!
Hali mindenkinek! Én valamit most nem értek Jennifer 19 képe mit keres közösen Anett22 profilképénél?? Csak nem eggyütt szolgáltatnak?
Érdemes vajon Anett 22 meglátogatni Jennifer 19 nekem nem jött be de attol másnak bejöhet :)
Szimike 21-nél járt -e valaki? élménybeszámolo van valakinek??? :)
Tisztelt Jól értesült Urak!
Miért kell itt ilyen kényes információkat kiírni? Nem tudnátok kicsit driszkrétebben?
És mielőtt elkezded begépelni, hogy "Aki ku@vának áll ne sírjon ha..." gondolkozz el azon, hogy neked mennyire tetszene ha a lányok is elkezdenék itt kiírkálni, hogy te milyen autóval érkeztél, mi volt a rendszáma, mi a telefonszámod stb...
Te is elvárod hogy diszkréten kezeljék ezeket nem?
Akkor neked miért esik nehezedre?
Igazad van teljes mértékben HankMoody.
Elvan már korcsosulva ez a fórum sok kis faszcimbáló buzi gyerek azt hiszi a fasszbukon van pedig nem p i n á t is csak akkor látak mikor a nagyanyukat felökte a disznó ez az én véleményem és sajnos igaz további szép napot csáó!!!!!
Köszönöm Ginám,aranyos vagy! De szerintem nem érdemes belefolyni az ilyen vitákba. Van aki nagyon unatkozik és nem tud mivel játszani,ez legyen az ő gondja. Neked meg sok sikert a nagyvárosban,és kitartást!puszi
Hmm :) ezt nagyon jól látod diesel35...nem is leszel :))
Szia Gina!
Tényleg Pesten vagy? Megtalálom a hirdetésed valahol esetleg?:)) Puszizlak!:)
Sziasztok!
Nittához ( Kim ) lenne egy kérdésem!
Ha "-A MUNKÁM SZEX ÉS EROTIKA MENTES!!!!
(ami azt jelenti, hogy semmilyen formában nem érintek intim területet!!!
Intim terület = nemi szerv (a gyengébbek kedvéért)" - akkor miért azon az oldalon hirdetsz, ami így reklámozza magát:
A legnagyobb vidéki szexpartner kereső több száz hirdetéssel országszerte.
Üdv: Thomika
Üdv mindenkinek.
Nóra ( 19 )
Maya ( 21 ) és
Szimikae ( 21 )
Nem tudtok valamilyen infót Róluk?
Üdv: Thomika
Szia okoska a neveket amiket leírtál nyiregy legjobb szolgáltatói mosd ki a szád ha kiejted a nevüket, mert ha elcuccolnak nem marad más csak a gyulaaaa!!!!!!
Helló Te Félnótás Diesel,
Málnával semmi gond sincs, nemhogy a bőrszínével. Veled ellentétben tapasztaltam a szolgáltatásának minőségét!
Szombat 14 óra 36. perckor írt hozzászólásodat kommentálva - vicces fiú vagy, hírdetsz, mert lusta vagy dolgozni menni, vagy mert ingyen akarsz dugni. Ez jó vicc, azóta is röhögök rajta ha eszembe jut!!!
Szerintem amelyik nőnek hiánya van az fog magának egy pasit INGYEN, mert akad bőven!
Üdv.
Igazad van, valóban nem érdemes belefolyni itt semmilyen vitába. Ez az egy kivétellel, ami mellett nem tudtam elmenni szó nélkül! De azért annak örülük, hogy kapja az ívet rendesen diesel35. Én is kívánok neked minden jót! Puszillak Málnám!
Hát.....pedig a tény ez!!! Ezt nem lehet szépiteni. Felhozott egy témát,hogy vajon miért fordul vissza sok ember az ajtójában. De ettől ő csak értetlenkedik,meg palacsinta sütő. Tudom,biztos visszaesett a forgalom. Inkább hallgatott volna.
Szia Ilkó! Nagyon szívesen válaszolok neked a kérdésedre, csak az a baj, hogy modira fogják küldeni egy pár percen belül. Hírdetésem jelenleg a ***moderálva*** találod meg. Én is puszillak!:) Gina
Köszönöm Gina közben megtaláltam,el is mentettem a számod:) Pesten többször is járok majd felhívlak,m kiváncsi vagyok Rád:)