Nagyon szépen írsz!
Nagyon szépen írsz!
Mint magyar nyelv és irodalom tanár, azért találtam benne pár hibát. Pl a legutólsó mondat végére felkiáltó jel kell és nem pont.
Amúgy az általa sztárolt hölgy sem úgyvan hee!!! Érted Gazsi??? Monyák felénk falun, hogy kinek a pap, kinek a...
na mindegy. Vagy pl az egyik salgótarjáni lakosú, egykori tv sztár lányáról is írták más fórumokon, hogy hiába a smink akkor is a Győztes lánya marad.(mégha lefogyott is)
Csak a zőccséges el ne olvassa...
Kedves "diesel35"!
Tudomásom szerint nem ismerjük egymást, de ha letegeztél, akkor ugye nem gond, ha én is tegezlek téged?
Köszönöm a visszajelzésedet. A vétett hibákra való kritikádat inkább okítónak veszem, mint kiokítónak.
Sajnos nem tudok elbújni a mögé, hogy a hibák azért vannak, hogy tanuljunk belőle.
Utólag nem tudom javítani, de jövőben vigyázok rá. Nem mondom, hogy nem lesz több, gondolom, ez után árgus szemekkel figyelni fogod, hogy mikor vétek a magyar nyelv helyesírása alapján hibát. Örülök neki, hogy egy magyar nyelvtanár figyeli esetleg majd írásaimat, és próbálja a hibákra felhívni a figyelmemet. Tehát ez azt jelenti, hogy a jövőben szívesen veszem, ha felhívod rá a figyelmemet. Ez egy fejlődés, a magyar nyelv egyébként sem az erősségem, például szoktam keverni az ö-ő, ü-ű betűket. Bocs, de nem vagyok tökéletes.
Ha annyira ismered a beszámolóm alapján "sztárolt hölgyet", akkor pontosan írd meg, hogy mi volt az, ami nem úgy van. De szerintem a normálisabb csak akkor fog hinni neked, ha előtte egy valóságon alapuló élménybeszámolóval kezded. Ne essél abba a hibába, mint sokan mások ezen az oldalon, hogy csak feltételezések alapján mondasz véleményt. Elvégre tanár vagy! Neked példát kellene mutatnod!
Vagy csak a tanulmányod szerint vagy az és nem a hivatásod szerint? ... Ez egy fontos kérdés! Nekem ezt nem kell megválaszolnod. Magadnak kell, hogy te tudd!
Üdv és derűs napokat kivánok mindenkinek!
Szőkeciklon te most itt szórakoztatsz Nyíregyházán mert a hirdetésedben Szombathely van ha jól láttam??Érdeklődöm?
Helló Tibeti Szerzetes,
nézd meg a kritikát megfogalmazó hírdetését és .....
Üdv.
Szaisztok régóta követem a fórumot és sok haszontalan mellett azért sok hasznos dolgot is találtam. Ezért ideje hogy Én is megosszam tapasztalataimat.
Korina 26 Még azelőtt voltám nála, hogy a lovöldözős esetet leírta a fórumtárs. Nem volt gond, de velem is szembejött egy társaság (gyerekek meg 1 fiatal srác) a lépcsőházban mikor mentem felfelé. valamint ő sem idén barnult, de csinos szép lány.
Kinga 23 mikor kerestem a lépcsőházat messziről láttam ahogy kiélepett a címről korina és a fent említett társaság. Nála sem volt gond, de nem a szolitól barna.
Jázmin 19 ő jelenleg nem hirdet, de ha fog lehet ismét meglátogatom, ajánlott kategória.
Üdvözlök Minden Kedves Fórumozót!
Igaza van egy-két embernek abba,hogy sajnos már nem arra használják ezt a fórumot,amire való,és kellene.....
Beszámolt egy kedves ember arról, amiben része volt nálam....Rendbe.
De kérem,ez egyből szemet szúr egyeseknek,és ehhez egyből hozzá tudnak szólni....
De ahhoz,hogy érdeklődik valaki afelől hogy kit érdemes meglátogatni vagy hasonló,ahhoz nem tud hozzászólni....
Pedig erre lenne kitalálva ez a fórum....
Sajnálom az ilyen embereket,akik ennyi szabadidővel rendelkeznek és a másik lejáratásával van idejük foglalkozni!
További szép napot Mindenkinek!
Igen! Csak a te tudomásod szerint nem ismerjük egymást. Az ezutánt meg egybe kell írni, nem külön!
Flaska!
Van egy hírdetésem! Jól látod.
egy kezdő számára kiket ajánlanátok?
Kedves Diesel35!
Teljesen igazad van, mivel itt az "ez" utalószói szerepű határozószó. Gondolom, tudod, hogy lehetséges olyan, hogy külön írjuk. Szép volt, mivel azért a két lehetőség között elég nehéz különbséget tenni.
De csalódtam benned! Csak ezt az egy elrejtett hibát vetted észre? Szerintem ilyen téren többet nem adok a szavadra. Egyébként is a helyesírási alapján hibáimat utólag észreveszem én is.
Ha annyira ismersz, és annyira szava hihetetlennek tartasz, akkor miért nem buktatsz le? Miért nem teszed közkinccsé az adataimat? Mert gondolom azért nyilatkoztál meg, hogy felhívd mások figyelmét arra, hogy szavamnak ne higgyenek, mert nem az vagyok, akinek mondom magam. Meg kellene tenned, mert különben akkor én itt elszabadulok, mindenkit elkábítok, behálózók és csapdába csalók! Vagy nem akarsz jót tenni ezzel a közösséggel? Ha itt abbahagyod, akkor sokan téged is besorolnak a rosszmájúak közé. Ámbár, ha ez nem zavar téged...
Én meg nyugodtan dolgozhatok a cselszövésemen tovább, és akárhonnan nézzük is, de te a tettestársam leszel, ha nem cselekszel!
Kedves Flaska!
Köszi a tippet, de előtte már megnéztem, ezért is céloztam rá. Hölgy vagy férfi sz_lg_lt_t_? Erre is, arra is szükség van. Nincs ebben semmi rossz.
De felmerül ilyenkor bennem mindig az a kérdés, hogy mit is jelent az, hogy rossz, vagy rosszabb? Szavai és a szavai mögé illeszthető gondolatai alapján azt mondanánk, hogy ő rossz, vagy rosszabb, mint mi. Az ő gondolati világában mi vagyunk azok. Nem jelenthető ki egyértelműen kinek van igaza. Biztos, hogy sokan a szavak mögé látnak, és így mindenki eldöntheti a gondolatai által felépített saját világában, hogy melyik oldalt tartja szimpatikusnak, és melyiket nem. Szándékosan írtam szimpátiáról és nem ítélkezésről. El kellene fogadni, hogy tökéletlen világban élünk. El kell fogadni, hogy olyan, amilyen! És ebben a bölcs utat az ítélkezés-mentes gondolkodás, és hozzáállás jelentheti. Minden csak történés, mi vagyunk azok, akik azokat jónak vagy rossznak minősítjük. Ezzel saját magunknak okozzuk a szenvedést. A rosszat elutasítjuk, a jót féltően védjük és ragaszkodunk hozzá. Ha középen maradunk, ítélkezés-mentesen, akkor lehet megélni mindent, úgy valójában, ahogyan az ténylegesen van.
Mindenkinek szép napokat kívánok!
Kedves Tibeti szerzetes!
Odafigyelhetnél egy kicsit!
Nem helyesírási alapján, hanem helyesírási szabályok alapján
Sikerült kihagynom egy szót ;)
sziasztok..!
Tifanirol,Hannárol,Linárol és Virágról tud vki beszámolót??
előre is kössz!!
Igazán erre nem lehet mit válaszolni, túl keveset írsz.
Először tisztázd magadban ezeket a kérdéseket:
Mit jelent az, hogy kezdő? Ez lesz az első? Vagy először leszel sz_lg_lt_t_nál? Előbbit nem mindenki vállal. Utóbbi esetben nem mindenki alkalmas, mert van olyan, aki nem olyan irányító, és akkor abból sok jó nem sül ki. Mindketten zavarban vagytok és ültök majd egymás mellett.
BF-t akarsz inkább, vagyis egy érzékibb sz_r_tk_z_st, vagy vad sz_x-et? És akkor még van lehetőség a kettő között. De az is egy igény lehet, hogy legyen fadarab.
Milyen nőt keresel: molettebb vagy vékonyabb? Kis vagy nagy mellű? ÉS akkor lehetne sorolni az egyéb testi igényeket is.
Ez csak pár plusz, amit meg lehetne adni. A hasonlatot a hirdető Hölgyekre nézve nem szánom sértőnek, de egy életszerű példát szeretnék felhozni. Ha bemész egy autókereskedésbe, és ott közlöd, hogy szeretnél egy autót, ez lesz az első. Szerinted mit fognak ajánlani?
Ha ezeket elárulnák az első alkalomra jelentkező versenyzők, akkor szerintem hamarabb kapnának használható információt. És attól, hogy valaki ajánl, érdemes sokat visszaolvasni a fórumban és kiértékelni, mert ki tudja, ki ajánl - és hová küldene...
Szép napokat mindenkinek!
A szerzetes utolsó mondatát én is ajánlom mindenki figyelmébe egy kisnyomozás olvasgatás információ gyűjtés meghozza a sikert nem szabad elkapkodni semmit!!!!!
Szia Rico!
A Szerzetes utolsó mondata az volt, hogy Szép napokat mindenkinek! :-))))
Egyébként igazad van!
Üdv: Thomika
Oké Thomika ott a pont de végül is azt is ajálhatnám vagy nem?
Üdv mindenkinek!
Ha valaki esetleg még keresi, de nem találja, akkor egy kis segítség Gina 39 megtalálásához.
***moderálva***
Hello!
Akkor most Pesten tolja a bickli Gina :) Vagy tolják Gina-t ? :)
Belló Brema,
küld már el privátba Ginaval kapcsolatban az infót, mert ezek a barmok mindent, akár ok nélkül is moderálnak.
Kösz!
Üdv.
Szia Daniella29 próbáld fel szerintem isteni csaj.