szaisztok kata37 tud valaki valamit estleh popóba szereti?
szaisztok kata37 tud valaki valamit estleh popóba szereti?
Kedves Hölgyek!
Holnap,azaz szombaton (7-én) Kit hívtak a Palermo Panzioba legénybúcsúra?
Szia.
Brigitta 22, Laura 27-el dolgozik együtt az eperjes utcán. Ők,is jók.
De akit igazán ajánlani tudok,az a Csilla 25.
Remélem tudtam segíteni.
Fanni 19 ről valaki infót??
hello
Én nyár elején voltam nála, akkor nem szerette, és nem is engedte. Azóta eltelt 3 hónap, lehet, hogy változott, de akkor nem igazán volt feledhetetlen, bár mégis. Kicsit ápolatlannak tünt, és nem 37 hanem plussz 5.
A lakás ahol van jól megközelíthető, belvárostól 5 perc, erős 4-es, a franciája feledhető, 3-as szolgáltatás.
Palermo Panzio Nyíregyháza?
Melyik lányt hívták?
FONTOS!
SZzasztok, kit tudnátok ajánlani, aki nem túl fiatal, bár az se baj ha igen:)) és belevaló!? Esetleg engedi a popót..
Nem tudom itt ki mennyire aktív még, eddig csak pár hölgynél voltam..köszi
Illetve szoktam itt olvasni olyan neveket is, amiket én nem látok a nyíregyháziak között, az mitől lehet? vagy nem nyíregyiek csak régebbről ismerő őket valaki? például most láttam valaki Brigittáról írt, azt hiszem nekem ő sincs a "listában"
Üdv Skacok! Mira 19 ről tud valaki valamit? Nagyon szépek és formásak a mellei a fotókon. A valóág is ez? Merre található, lehúzás? stb.. Köszönöm!!
Üdv mindenkinek,
Daniella (29) számát szeretném elkérni.
Ha lehetséges, még a mai nap folyamán meglátogatnám, csak nem találom a hírdetését :(
Előre is köszönöm.
hello én Laura27 ismerem hát kerülendő kategória helye nincs,lepukkant panzióba rendel és lehúzós ja és elég dr*-ga ***moderálva***
akit ajánlok LÉNA nagyon szép szőke lány franciája kiváló igényes luxus lakásba él és mindene a szex
Kedves Kakimatyi1987!
Ha már lettél volna nálam,akkor tudnád,hogy nem egy lepukkant panzioban rendelek! Aki már volt nálam,az ismer és tudja,hogy amit most te ide írtál az nem igaz! Ha reklámozni szeretnél valakit,akkor azt légyszíves ne más lejáratásával akard elérni! Köszönöm!
És még egy kedves Kakimatyi1987!
Ha lehúzós lennék és dr*ga,akkor szerintem nem lennék annyi ember kedvence,mint amennyié vagyok! És ráadásul,ha visszaolvasod a fórumban rólam írt dolgokat,sehol nincs olyan írva rólam,mint amit te állítol rólam!kakimatyi1987 - Újonc (9 hozzászólás) írta 41 perce
LAURA 27-röl szolva én már jártam nála és nem értem miért járatja le KAKIMATYI mikor diszkrét,kulturált higénia szerint is megfelel!Akik jártatok nála nagyon jól tudjátok hogy milyen a hely és milyenek a lányok lehuzásról szó sincs mert ténleg nincs mellette senki!Ha lehet csak azt járastd le akinél már voltál és nem felelt meg!
LAURA 27!! Én voltam Nála!! 100%!!! Kakimatyi Elég a hazugságokból!!!
Köszönöm Focus!!! Várlak szeretettel máskor is!!!
Köszönöm alehandro70! Legközelebb is várlak!
Sziasztok!
Én is voltam már Laura 27-nél. Minden rendbe volt. nem értem miért kell őt lejáratni?
Kedves Urak!
Sokak kérésére holnaptól új képekkel szolgálok nektek!
További szép napot!
:)