sziasztok
Greti 25 rol van valakinek infoja?
a kepek igeretesek de vajon o van e a kepen?
sziasztok
Greti 25 rol van valakinek infoja?
a kepek igeretesek de vajon o van e a kepen?
Szia Anakin!
Nem foglak biztatni téged, nagyon ne számíts érdemi információra. Ez van, pontosabban, ez lett ebből a forumból. A legritkább esetben olvashatsz használható beszámolót, amiből kiderül, hogy a tartalma valós és nem önreklámról van szó.
Nagyon ritkán szólok hozzá az itteni "magasröptű" eszmecserékhez, de egyszer azt írtam, hogy van öt, hat valós ezen az oldalon hirdető hölgy, természetesen ez nem állandó szám, de nagyságrendileg stimmel. a többit pedig nem kettővel, hanem néggyel kell elosztani. Ez van. Az általad említett hölyet nem ismerem, róla nincs információm. A képek alapján kellemes az ember első benyomása, de nem tudok véleményt alkotni.
Ha tanácsot adhatok vissza kell olvasni régebbi véleményeket, már ha vannak és azután dönts. Vannak lányok akikről, többségében csak pozitív dolgokat írtak le és ez nem véletlen. Azért mert náluk valóban nincs meglepetés, mert korrektek és náluk lehet értelmezni azt a szót, hogy diszkréció....
Én is írtam már összefoglaló véleményt hölgyekről, keress vissza. Na fussunk neki. Ha a megbizhatóság, kedvesség, illetve a diszkréció számít, akkor azt mondom Kriszta és Linda. Korábban írtam Lindáról, szerintem nagyon normális, figyelmes és nem sürget. Ami fontos, hogy Te hogyan viszonyulsz hozzá. Ez alapból meghatározza azt, hogyan fogod magad érezni. Ő ilyen, neki számít, hogyan viselkednek vele, ez dönti el hogy áll majd hozzád. Ezért sokan nem is szeretik, mert van olyan aki úgy gondolja, hogy bárhogyan viselkedhet vele, azt Ő köteles tolerálni. Amúgy van kisugárzása, szerintem kellemes partner, az évek alatt egyre jobb lett a hozzáállása.
Kriszta, talán ő a megbizhatóság és a diszkréció mintaképe. Sokkal toleránsabb, de neki alapvetően más a személyisége. Rajta nem soha nem vennéd észre, hogy egy tahónak tart, ott az ősbunkók is tökéletes illúziót kapnak. Ha viszont normális vagy, többet kapsz mint illúzió.
Kriszta tényleg olyan "barátnős érzés" nagyon kedves és nagyon élvezi azt amit csinál és ezt vedd komolyan, Ő tényleg élvezi is. Amit Ő ad, azt itt nagyon kevesen. Minden játékban benne van, normál keretek között. Az elmúlt években az száj és nyelv játékát a tökéletesre fejlesztette. Mindkét hölgy jó kondíciókat nyújt...olvass a sorok között, illetve legutójára egy teniszes hasonlatot használtam, 6-7 a félidő. remélem értetted.
Akikről megbizhatóan jókat lehet hallani, Heléna, Daniella, Klaudia. Őket én nem ismerem, nincs személyes tapasztalatom. Klaudiáról én is örülnék használható információnak, akár magától Klaudiától, természetesen privátba, nehogy önreklámozással "vádolják" meg:))
Mindez természetesen az én szuibjektív véleményem, sértegetések, személyeskedések nélkül.....
koszi az infokat
Ha még nem is tudtam volna hogy neked dolgozik ez a lány akit sztárolsz, akkor is tudni lehetett volna hgy nem vendég vagy, mert vendég nem így reagál, nem kezd visszatámadni, hanem normális érvekkel megvédi az igazát. Az meg hogy másik regsztráción megvédted magad, nem sok észre vall....
Látom a Gróf Úrnak is bejön Gina :-)
Helló Gróf!:)
Viszont ott van nektek Perla és Málna ugyebár...
Szia Gróf Úr!
Na erről beszéltem emberek, ilyen véleményekre lenne szüksége ennek a fórumnak. Mert akkor lehet, de ebben valóban csak reménykedni lehet, hogy eljönne a "változás". Korábban említettem, azt a bűvös szót, hogy infrastruktúra. Utánna kell nézni az értelmező kézi szótárban. Szóval, ahogy a Gróf is említette, bár nem szó szerint, de most fordítok magyarról, magyarra. Egy ilyen NŐnél a kérdés nem kérdés.... Aki úgy fogad, olyan helyen, olyan hozáállással, mint Gina, ott miért nem beszél senki, már azok közül, akik állandó vendégei, hogy nála kicsit magasabb konstrukciókkal találkozunk? Mert mindent megér. Nem véletlenül, ugyanis ez egyfajta szürő... is, szürő, de ezért az előadás olyan lesz, hogy egyfolytában állva tapsolsz... Tessék figyelni, hogy ki és mit ír, ha pedig még stilus is van mögötte, na így lenne értelme az iennek a fórumnak.
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy régóta foglalkoztat a 2 fiú - 1 lány felállás, de eddig nem tudtam kipróbálni, mert nincs az ismerősi körömben olyan, akit rá tudnék venni egy ilyen 'action'-re.
Megpróbáltam keresni párokat, akikhez lehetne csatlakozniés a baktai Erikáék szimpatikusaknak is tűntek, de Ők csak este elérhetőek, este viszont sajnos nem tudom szabaddá tenni magamat. ( mivel nem vagyok független )
Ezért most ebben a formában feladok egy hirdetést ( illetve kettőt )
1. Keresek olyan fiatal párt, akikhez lehet csatlakozni 3-nak!
vagy
2. Keresek egy belevaló srácot aki valamelyik lánnyal bevállalna egy 3-as figurát!
Most nézem, hogy kell még egy hirdetés:
3. Keresek olyan lányt, aki elvállana kettő fiút egyszerre!
Amit előre le szeretnék szögezni:
- a lányokat szeretem kényeztetni!!!! :-)))
Nem tudom, hogy így - ebben a formában létrejöhet-e valami ebből, de kíváncsian várom a reakciókat.
Szé napot mindenkinek: Thomika
Kedves Sherlock Holmes!Én csak annyit írok neked,hogy olvass vissza,és láthatod mit írnak rólam.Ha pedig utána úgy gondolod hogy megakarsz látogatni,szívesen fogadlak.
Írisznél voltam már. Ügyesen masszíroz a keze elér mindenhová :D A kézügyessége kíváló minden téren, másban is benne van, legközelebb többet is kipróbálok nálla... nekem bejöt a csaj.
Remélem tudtam segíteni MisterX
http://www.model-club.ch/#!topmodel4 Lapozgass,minden fotó innen van.
sziasztok
tegnap meglatogattam Daniellat kedves jokedvu vidam leanyzo
nagyon jol csinalja amit csinal
a kepeken o van
mindenkinek csak ajanlani tudom
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
Sziasztok. Tegnap meglátogattam Íriszt. Nem rossz a kislány,de szerintem a KIM messze veri őt mindenbe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nekem egy kicsit butácskának tűnt,és a masszázs az minden volt csak nem éppen masszázs.
Szóval mindenkinek sok sikert kívánok Íriszhez.
Még jó, hogy péntek-szombat-vasárnap nem dolgoztam! :)
Úgyhogy próbálkozz inkább mással!!!!!!
:))
:))
Drága Sió!
Nem tudom ki vagy,de ezzel bizony pont nem jó reklámot csinálsz szegény Kimnek!Most aztán mindenki azt hiszi hogy ő írta ezt a bugyutaságot.De nem. Nem volt okos húzás!:))
Sziasztok.
Nem vagyok nagy fórumozó,de hallottam hogy szerepelek :D gondoltam akkor megjelenek :))))
Nem fogok mentegetőzni sem győzködni,csak annyit mondanék h:köszönöm a "bókot" mi szerint jó vagyok :) (ezt mindig jó hallani)
De Írisz22 ,akár h nézem,nem egy a munka körünk :) szóval ebből kifolyólag nem nagyon volna értelme a lehúzásnak .Ezt azért gondolja végig az aki esetleg rám gondolt sió név mögé rejtőzve. További szép napot mindenkinek :)
Szia Drága!
Rég hallottam felőletek, remélem minden okés!:)
Amúgy valóban, én sem vagyok biztos benne, hogy ez a hsz csak és feltétlenül Íziszt akarta lejáratni...:(
Csókollak
Szia Nitta!
Akik ismernek, úgyis tudják, hogy...:)
Puszi