Milla is írja
Milla is írja
Sziasztok
Az oldalon lévő lányokfelszeretném hivni figyelmeteket erre a telefonszámra 0620-255-****-- vigyázatok ezzel az illetövel mert tolvaj képes nektek támadni és erővel viszaveni a nektek járó (-összeget --) !!!!!!
Köszi Ketrin,hogy jelezted ezt a fenn lévő lányok felé,szerintem sokat segítettél ezzel!
Köszönjük !
Szia!
Természetesen vállalunk masszázst is,ha érdekel,kérlek hívj :) puszi
Nem vállalok :)
Ki volt az a hölgy aki a nagy posta mellett dolgoztott!?nem találom!
Jázmin volt,sajnos már nem Nyíregyházán dolgozik.
az érkertben-környékén tudtok vkit ajánlani?
anett (22) na ez az a lány akit ,még a fényképészek se tudtak helyrehozni.irgalmatlan csúnya arc,megnyúlt bőr,gusztustalan,ápolatlan bőr.no meg a foga se semmi :)hát ehez a nőhöz gusztus kell.ilyen lányok hajdúhadházon vannak az oncsatelepen :)
Nem én telefonáltam, sőt. Kis különbséggel úgy jártam mint te, csak én nem vesztem vele össze, és így elmaradt a telefon. Panzióba mentünk ahol olyan cefet hideg volt, hogy alig állt fel, majd fogazott egy kicsit és mindennek vége szakadt egy-két csípős megjegyzés, és azóta tervezgetek egy kis revansot. Gondoltam elhívom, hogy hazai pályán mit tud teljesíteni, de már nem hirdet.
Valami infód nincs róla?
Gyula barátunk levette Kinga23 hirdetését most mas képen próbálkozik vigyázatok csáó!
másképpen :)
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Hello!
A Janka nevü lány egy igencsak fiatal zsenge, kedves mosolygós csaj! A tegnapi látogatásom alkalmával sikerült megismerkednem vele amit, nem bántam meg!
Szerintem "kezdő", bár az ágyban nem úgy viselkedett!
Élvezi a dolgot, nem játsza meg magát.
Ő nem nálad dolgozik véletlenül?
Jó lenne ha nállam dolgozna biztos sokat keresne nekem !!!!
Egyébként fölöttépp gyanus hogy egy olyan szolt hozzá aki hírdetőként van jelen , mégis a 36 hozzászólássából csak egyet lehet látni !!
Vagy épp azért mert neked dolgozik ?? Mert te már kiöregettél a szakmából ?
Nekemmindegy kinek dolgozik , jó a csaj és kész !!!! Megéri a p*nzét!!!!!
Igazat adok Api32-nek , annyi változtatással hogy nem kezdő a Janka , viszont NAGYON JÓÓÓÓ.!!
Sajnos ezen a fórumon várható, ha valaki rövid beszámolót ír , akkor mindig rá ugranak !
Csak mért pont egy hírdető ?!?
Adjál neki igazat nyugodtan, én meg tudom amit tudok! :-)
sajnos?? na ne röhögtess 1 selejt volt
EZ JOOO VICCC !!!
***Kérjük az önreklám mellőzését***