Sziasztok! Úgy látom vannak itt olyan lányok akik külföldi oldalon is hírdetnek...
Sziasztok! Úgy látom vannak itt olyan lányok akik külföldi oldalon is hírdetnek...
Óóó! Hát volt már itt mindegyik külföldön min. egyszer. Már csak kiváncsiságból is. Fellép ehhez hasonló külföldi oldalakra ahol általában magyarul is válaszolnak az önéletrajzára.Német,holland kupikban mindig akad magyar tolmács. Kicsábítják, aztán ha rájön, hogy mindenki jól jár csak ő nem akkor 2 hónap után hazajön.
Ugye abban az üvegkalitkában amiben árulják meg még ő virit érte bérleti díjat csak nem alhat.Ha még összetársul másik magyar csajjal is kicsit Qva drága az albérlet.Csak az orvosi papirt(mert oda az is kell) néhány száz euroért adja ki a doktor bácsi.Nagyobb forgalom meg csak péntek-szombat esténként van. Van amelyik kitartóbb, hogy hátha beleakad a szőke hercegbe akivel majd minden szép és jó lesz.
Tud valaki megbízható lányt??
Barbi19-ről tud valaki valamit?
FONTOS!
Nyíregyházán ma először voltam pr*stinál de utóljára!!!
Korina babánál voltam mikor lövéseket hallottam a másik szobából!
Többet nem is akarok írni!
SENKI nem segít semmit!!!
hívd fel....
régebben volt itt hírdetése ennek a lánynak és ki is szemeltem, de nem sikerült eljutnom hozzá.
most amikor megláttam rögtön hívtam.
rutinos lányra számítottam a telefonban, de meglepődtem, hogy a kérdéseimre valaki a háttérből súgja neki a válaszokat..
és eléggé kiscsóka hangja volt.
szerintem valaki majd bele szalad és akkor lesz másik fotó és másik név. :-)
én az ilyenhez inkább nem megyek mert abból nagy baj lenne....
Én is hívtam tegnap, kb fél perc alatt halkan eldarálta a dolgokat, amiből semmit sem értettem. Mondtam is neki, hogy beszéljen már artikuláltan, de szerintem azt sem értette mit jelent. Kérdésre nem válaszolt. Elköszöntem és ée is tettem atelefont. Szerintem egy kedvetlen, modortalan csaj.
Valaki tudna ajánlani megbíszható lányt??
Málna
Sziasztok!
Érdekelne, hogy az általam kinézett lányok kötül melyikhez érdemes elmenni?
Klaudia 21, Pandi 33, Zsani 20, Andy 19, Kinga 23, Linda 23, Kitty 23
Lindában biztos nem csalódsz! Állítólag Klaudia is jó.
Hali! Ki a legjobb nyíregyen kit tudtok ajállani?
KÖSZI!! Ő Tuti??
Érdekes,amikor nem vagyok elérhető,arról lehet hozzászólást irni-amikor elérhető vagyok akkor nem....
Stella 25 tud valaki Infót???
Na??
Sziasztok!
Sztella (25) -ről nem tudom elhinni, hogy a szememnek vagy a fark.mnak higgyek?
A szemem azt mondja, hogy ezek nem 85-ös mellek!!! ( ezt írja a leírásban )
A fark.m azt mondja, hogy nem kell ezzel foglalkozni, mert ha tényleg így néz ki a csaj, akkor legfeljebb nem ismeri a számokat! :-)))
Üdv: Thomika
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Tegnap voltam Kitty23-nál és jobb helyen jobb szolgáltatást kaptam.
Ami nekem nem mindegy,hogy nem volt nála gond a méretem és látszólag elég méllyen nyögött,tehát élvezi a nagyot is :)
Beszélgetni is tud-ritka dolog!
ennyi
Puncica tényleg abbahagyta az ipart? Olyan csalódott vagyok!
Álnéven sincs fenn?