Kármenről van valakinek tapasztalata?
Kik ajánlottak az idősebb korosztályból?
Kármenről van valakinek tapasztalata?
Kik ajánlottak az idősebb korosztályból?
Ma délelőtt voltam Lindánál,aki egy csodálatos lány. Mind külsőleg,mind belsőleg. Teljesen más hangulata volt a vele eltöltött időnek,mint a többi lánynál,akiknél ezt megelőzőleg voltam. Minden egyes percét élveztem és jó érzés visszagondolni rá. Ha ezt olvasod Linda,akkor köszönöm szépen a mai délelőttöt Neked. Dávid.
VIGYÁZAT URAIM! GYULAVESZÉLY!!!!
A most hírdető Lotti és Heléna nem azok a leányzók akik a körúton rendelnek!
Gyula taktikát váltott!!!
Haramia ezt hogyan érted letöltötte a képeit is azzal hirdet kérlek fejsd ki bővebben ha lehet?
+1?És lottiék az eredeti hirdetök?
Megjött azt isteni szikra nemmellózom többet meg van a tutti biznisz!Csinálok egy hasonló oldalt és ahogyan számolgatom csak Gyula hirdetéseiböl megélek.
jó elgondolás xd
Haramia szerintem te kanyizol mert lottiék elismertek ti meg sehol nem vagytok a kis bantuddal ugye gyula ásd elmagad jó mélyre te,hogy még a legjobb kutya se éreze a szagodatt csá
Látogasd csak őket.
SOK sikert!
a haon.hu naplánya fotóknál ha rákerestek ivett néven vagy a googlén ak megnézhetitek a tetkót piercinget :D
Szia!
Te valószínűleg egy csalódott fickó vagy ( gondolom ex-barát ) mert ennyiből nem valószínű, hogy csak így simán beazonosítod. ( bár gondolom az összes haon.hu-s és boon-os és szon-os lánynak kívülről fújod a tetkóit. )
Ha pedig ez így van, akkor szerintem elég szemét húzás volt a nevét közzétenni ( és persze akkor, ha valóban erről a lányról van szó )
További szép napot!
Üdv: Thomika
Igaz ami igaz, két Lotti hirdetés van most kint. Az egyik már tavaly év közepe óta, a másik viszont múlt csütörtök óta.
Ugyanazok a képek, adatok, de más tel.szám.
Most legyetek okosak...
Csak csatlakozni tudok gigolohoz. Gina25 nagyon kellemes élmény lehet bárkinek. Kellemes, vidám, jó hangulatú társaság. Amíg nem foglalt, be nem áll a szája :). Képek alapján a melleket nagyobbnak gondoltam volna, de nem volt vészes.
A 8-as osztályzat is megállja a helyét.
Nem. Ismerem Yvettet és már voltam Lénánál nem u.a. :) Tuti 1500%
Tájékoztatni szeretnénk mindenkit,hogy költözés és egyéb okok miatt megváltozott a címünk és a telefonszámunk.Az előző hirdetésünk illetéktelen kezekbe került,ezért aki már ismer minket,a hangunkat,nyugodtan felhívhat minket a 70-es számunkon,mert mi fogjuk felvenni a telefont,ezt garantálom.Fotógaranciánk egyelőre még nincs (hála a rosszakaróinknak),de azon is dolgozunk.Gondoljuk szorgalmasan nyomogatják a fénykép jelentés opciót,de előbb utóbb ki fog derülni,hogy mi szereplünk a képeken és hogy valósak a hírdetéseink.Elnézést kérünk a kellemetlenségért,illetve az ez által ébresztett kételyért.
További szép napot mindenkinek!
Puszi: Heléna & Lotti :)
Csak a kavarodás meg a sz*rkavarás lesz belőle, ezért beírok. Az a lány akit mondasz nem Léna. Léna ennél a csajnál igényesebb. És mellesleg totál máshogy néz ki.
Elárulod hol keressem ivett képét? Talán tudok segiteni ha látnám kivel akarod összehasonlitani.
Csak beírod a Google-be hogy ***moderálva*** Ivett és kész :D
A helyzet az, hogy van igazsága a haramiának is azért!
Nos ez a Lotti és Heléna már tényleg nem az akik akkor az év elején a krt-on rendeltek!
Mára már sokkal beképzeltebbek, pénzhajhászok lettek! Egy a lényeg: végezni minnél hamarabb! Személy szerint én inkább feladtam azt a fél órácskát amit k*f*zettem! Unott, ráncigálós, "húzzál már innen a pcs.ba minnél hamarabb"!
Talán a lakás igényesebb lenne, ha meg is tartanák folyamatosan!
Szóval egy a lényeg: sokat változtak, sajnos kárunkra!