Figyelj Petya!
Nem Kamilla vagyok, tényleg jártam a lánynál és köszi tényleg jó volt
Figyelj Petya!
Nem Kamilla vagyok, tényleg jártam a lánynál és köszi tényleg jó volt
Hát igen... :))))))
Azért nem mindenki juthat be oda sem.
Aki még nem járt nálam,ne írjon véleményt,ráadásul hazugságot!
Szerintem ez elég erős kijelentés. Létezik ezt cáfoló tapasztalat is. Atz meg, hogy mennyire közelről ismered, ezt Ő maga dönti el.
Napi 20-nál nagyobb esélyed lenne, ha először szeretnéd benyújtani a pályázatodat! :-))
Próbálod igényesen tenni, meg ésszel is. :-) Lájk!
Van egy kb 1 éves gyereke!!! Tudod mit jelent az? Kicsit megtudja változtatni az embert.
De a hozzászólásod inkább konkurencia szagú.
Üdvözlök Mindenkit!
Azt kell mondjam, hogy ez a fórum, már nem az a fórum, ami korábban volt, normális vélemények, hozzászólások. Kevés kivételtől eltekintve eltüntek azok az emberek, akiknek számított a véleménye, akiket ha kérdeztél, valóban válaszoltak, segítséget adtak egy esetleges döntés meghozatalához. Most őszintén szólva nehéz eldönteni, ki kihez tartozik.... arról nem is beszélve, hogy nincsennek normális beszámolók. Én nagyon ritkán szóltam hozzá, úgy általánosságban mindenhez, inkább kérdeztem, visszaolvastam hozzászólásokat és megpróbáltam levonni a magam következtetéseit. A hirdetések jó része mögöttcsak a nagy semmi van, másik részét, pedig nem kettővel, hanem néggyel kell elosztani, így marad 6-8 elfogadható szolgáltató. Ez a szám természetesen nem állandó, folyamatosan változiik, de csak egyet egyet. Korábban nekem is sokat segítettek a "régiek", ezért összefoglalóan írnék néhány hölgyről. Kezdjük talán azzal aki sokak szerint az egyik legmegosztóbb személyiség, akiről már sokat és sokan polemizáltak, Linda.
A hölggyel nincs semmi probléma, Ő egy igazi Nő. Természetesen ha valaki tahó módon viselkedik, akkor ne várja, hogy nagy élménybe lesz része és persze fontos az első benyomás is...Tudom, most sokan azt mondjátok, hogy ilyen a "showbiznis" és aki ezt választotta luxus megengednie az önérzeteséget, de hát ez van. Szóval ha normális vagy a Lindával, akkor nagyon jó partner, odafigyel rád, nem sürget, minden téren jó a technikai tudása, megkockáztatom, ami persze partnerfüggő, hogy élvezi is, ha rá tudsz hangolódni. Évek óta ugyanazzal a ***moderálva*** várja a vendégeit, ami nem mellékes, mert sokan ebből a szempontból (is) el vannak szállva.
Kriszta, évek óta ott van a "top" listák élén, szenzációs technika, kedves, figyelmes, sokat beszél, hát van ilyen.... viszont a nyelvtudása az valóban ott van. ***moderálva***
Puncica, akiről sokan zengtek már itt ódákat, valóban nem rossz, de van hova fejlődnie. Ami előnye, hogy nagyon odateszi magát, lelkes és bizonyos határokon belül bármit kipróbálhatsz vele. Nőies hölgy esztétikus látvány és az átlaghoz képest lehet vele beszégetni is és nem csak arról, hogy zöld az ég és kék a fű... Ez egyébként Lindáról is elmondható. ***moderálva***
Erika az idősebb korosztály képviseli. Nézétek, kellemes partner, jól oldja a kezdeti feszültséget, ez azoknak lehet fontos, akik kicsit izgulósak. Normál dolgok, és szó szerint semmi extra,(ezt nem sértésnek szánom) de egy nyugodtabb, éretebb korosztálynak ideális választás.
Dóri, akiről valaki azt írta, hogy szükségeltetik 10 év tapasztalata. Hmm, nos a hölgy kedves, aranyos, szerintem nagyon nőies, gyönyörű keblekkel, de itt megállnék. A technikája nagyon erősen fejlesztésre szorul.... minden téren.***moderálva*** röviden ennyi
Köszönöm szépen Sherlock Holmes!
Tisztelz urak, azt írja már meg valaki, Betty cicát, Lolitát reggel hánytól lehet keresni kb?
Előre is köszi!
Sherlock, tényleg köszi, korrekt infók, a napokban élni is fogok vele :)
Üdv Mindenkinek!
Kérdeznélek benneteket, hogy Klaudia (21) és Nóri (24) -ról tud e valaki valós, használható információval szolgálni. Nem hiszem, hogy túlzott jelentősége lenne, de a képeikből úgy túnik, mintha egy helyen lennének. Persze ez nem biztos, lehet, hogy tévedek. Előre is köszönöm.
Érdekes volt, hogy tegnap egy bizonyos részt az írásomból moderálásra küldtek. Teszek egy kisérletet egy más megfogalmazásra. Szóval, mint a teniszben 6-7 6-7 és még csak félidős a mérkőzés.... Olvasni a sorok között.
PS: Kedves Linda, én csak a saját véleményemet fogalmaztam meg, úgy hogy nincs mit....
Teljesen egyetértek veled Sherlock! Sajnos tényleg egy ideje már eléggé értelmevesztett ez a fórum. Több hasonló kellene,mint a te beszámolód,megfogalmazásod. A teniszes hasonlat különösen pöpec. :) Klaudiáról és Nóriról nem tudok sajnos neked mit mondani,náluk még nem voltam. Ha most hirtelen mondanom kellene egy lányt,akit ajánlanék és elsőre eszembe jut..hát szerintem a Heléna. Értelmes,kedves és jól néz ki. Nem mondom,hogy a legnagyobb átéléssel csinálja,de nem is fadarab,valahol a kettő közt. De mondom mindenképpen ajánlom neked,mert igényes,értelmes,szép és sztem ez a három tulajdonság igencsak fontos. A beleélés meg sztem nála is biztosan változó,napfüggő,mert ők is emberek. A beszámolód alapján kíváncsi lettem a Lindára. Elképzelhető,hogy felkeresem pár napon belül.
Szia wjdks!
Helénán már korábban is gondolkoztam, megmondod milyen környéken rendel? Mert szerintem az sem mindegy. Megérné foglalkozni egyébként az infrastruktúrával is, már mint a hölgyeknek, mert igenis nem mindegy a környezet. Ha egy kicsit, már akinek van rá lehetősége (nekem van) kimozdulunk kis megyénkből és utazgatunk, akkor teljesen más kép tárul elénk, ezen a téren is. Mondhatnám, új értelmet nyer, hogy mi az, hogy igényes környezetben fogadják a betévett vándort.... ami azért ad egyfajta alap hangulatot.
Köszöntöm a kedves Hölgyeket Nőnap alkalmából!
Nos Heléna a F*r*nc k*r*t-nál rendel nem messze onnan,ahol őseink sírjai domborulnak. :) A szoba egyszerű,de tiszta és igényes. Sztem ilyen infrastruktúrális nézetből vizsgálva is a jók közé sorolható. Bár nem tagadom voltam már Budapesten olyan luxus sz*lg*ltatónál,hogy csak néztem,amikor kiértem a helyszínre. Jakuzzitól kezdve hangulatvilágítás,illatos mécsesek hada stb. Szóval ilyen tekintetben városunknak még van hova fejlődnie,de mondom a Heléna ilyen szempontból is a jók között van.
Üdv Vadásztársak. Meglátogattam városotokat és elszomorító a helyzet. Felkerestem 24, Barby 23, márt a telefonban kedvem szegték gondolom nem vagyok ezzel egyedül. Nem szoktam hozzá ehhez a stílushoz. „Ezek" Bp-n éhendöglenének (elnézést a kifelyezésért). Veronika 30 kedves de sajnos nem volt a repertoárban amit kerestem. Laura 23 UNOTT nem tudtunk megegyezni mikor mennyek pedig ráért de biztos a kedvenc sorozata ment. Gina 25, Bia 22, rendelési időn kívül érkeztem. Gina 39 ahogy az előttem szólók írták nem érhető el(nem veszi). Végezetül 2-3 óra időpocsékolás után egyeztettem egy leányzóval időpontot. Kedves leányzó viszont semmi extra. A terveihez sok sikert (BP.) viszont oda több kell, sokkal nagyon sokkal.
Ezzel az egésszel azt szeretném közölni, hogy semmi értelmi keresgetni Nyíregyházán. Kidobott pénz. Bár a fórum is csak engem igazol. Sok töketlen jó időtöltésnek tartja, hogy semmitmondó szövegekkel higítják a fórumot. Van olyan oldal hol adhat az ember az ott olvasott beszámolókra, fel sem merülhet a csalás lehetősége mert az a hirdető eltiltásával jár. Ezt gondolom nem sokan mernétek bevállalni. Na de hátha, hajrá lányok talán ezek után visszanyeritek a bizalmat és ennek gondolom ti is örülnétek. ( ha van egyáltalán olyan aki megütné az ottani mércét). Na minden jót UNOTT KAMUGÉPEK .
Sherlock, ne gondolkozz sokat Helénán, vágj bele :) A környéket már említették, amikor én voltam ***moderálva***. Az infrastruktúra szerintem rendben van, de az én véleményem nem mérvadó, kolis voltam középsuliban is, meg az egyetemen is, nem akadok fent apróságokon, nekem olyan volt, mint egy főiskolás albérlet :)
Bugajakab és Sherlock Holmes! Már sok szót ejtünk Helénáról,már várom mikor írja be vki,hogy reklám vagy hogy három gyulaa. :))))