Én csak kérdeztem nem kell ezért be támadni ápropó feltünöen véded csak nem a str
Én csak kérdeztem nem kell ezért be támadni ápropó feltünöen véded csak nem a str
Elég érdekesen idézted H-A-R-kály kollégát! :-)
Hello
Szerintem olvass vissza! Újra idézelek hogy a "str" lennék, válaszom NEM. Régóta járok hozzá, már amikor Nyíregyházán rendel és amikor be lehet hozzá jutni, valamint eddig az ő hozzállása volt számomra a legpozitivabb.
Szerintem akik jártak nála tudják miről beszélek, ezekszerint te méd nem jártál nála!
De tudod mit nem is menjél hozzá! Így a többieknek és nekem több jut majd belőle :)
Én se jártam még nála szerintem itt csak te vagy az egyedüli hogy mit jelent az a remegö lábakkal távozzni de ahogy láttom Vanessánál is megvan az esély erre a remegö lábakra....
Szia Gyula!
Vanesszánál két okból mehetsz el remegő lábakkal:
***moderálva**
Egyik sem olyan, mint amiről Gina-val kapcsolatban írtak.
Üdv: Thomika
Még ha a főiskolás Adri is visszajönne az lenne még csak Kánaán
Sziasztok!
Miért lett kimoderálva az írásom bizonyos része?
Üdv: Thomika
még nem beszéltem Vele, de állítólag:
Elérhető hétköznap: 10 - 18
Szombat: 10 - 18
Vasárnap: 10 - 18
Köszi!
Ezt én is el tudtam olvasni :) a megadott időpontokon belül hívtam, de ki van kapcsolva ezért kérdeztem, hogy valaki esetleg beszélt e vele hogy ténylegesen mikortól lesz elérhető.
Elég nehezen hiszem hogy senki más nem tud hozzászólni amúgy mert a képek alapján fullos csaj és jókat is lehet róla olvasni.
Szerintem a Gináéhoz hasonlóan színvonalas szolgáltatást és társaságot Krisztától vagy Puncicától is megkap az ember, ráadásul lényegesen kedvezőbb feltételek mellett (pénztárca).
A Gina egy sz.xgép. Nem lehet sem Krisztához sem Puncicához hasonlítani. Katégóriabeli különségek vannak minden téren. Ginánál nincs olyan, hogy nincs, és k.rva jól néz ki. Puncicánál se szájbe se popsiba nem csúnya de kinek hogy. Kriszta is egyébként jó de Ő is hagy kivetnivalót maga után. Értsd:
Gina egy Bugatti Veyron
Puncica meg Kriszta egy Porsche
Gyerekek ..... és ezt azokra értem akik önsztárolást csinálnak átlácó és már nagyon unalmas ....
Sziasztok!
Van-e a városban olyan Hölgy, aki a lingam masszázst tényleg jól csinálja... Tapasztalatok?
Szia! Szerintem Milla isteni! Minden tekintetben ajánlom Neked!
Bocsánat mindenkitől, aki próbált hívni az elmúlt napokban! Véletlenül aktíváltam magam. Kb. február 20-tól viszont már valóban elérhető leszek. Puszillak benneteket!! Szép estét mindenkinek!! Gina
Voltál már nála? *rban milyen? Mire lehet számítani?
Esetleg ha üzenetben le tudnád írni az egész folyamatot, megköszönném.
Szia Gina,
csatlakozom az előttem szólóhoz, remélem sikerül bejutni... :D
Üdv: Bencec
Sziasztok!
Ivettről tud valaki valamit? nem tudom elérni és már a hírdetése sincs fent :S
Hello.
Tudomásom szerint, Ivett áttette székhelyét Debrecen városába. Keress rá itt az oldalon és meglátod.
Szeretnék én is élni a véleményalkotás jogával Puncicáról:
Mivel nagyon sokan ajánlottátok, ezért látogatást tettem nála. Számomra is jó szolgáltatást nyújtott a csaj. Nekem az arca átlagos kategóriába tartozik, szerintem nem nagy szám. Egyedül az volt zavaró tényező a számomra, hogy a dohányzás következtében sárgák a fogai. Érdekesnek találom, hogy erről korábban senki nem tett említést. Lehet, hogy nem is vettétek észre. Ettől eltekintve tényleg minden rendben volt vele, tehát, aki meglátogatja, biztos lehet benne, hogy nem dob ki p*nzt az ablakon.
Kérek tőletek információt Szandy (24) és Barby (23) hölgyekről. Melyiket érdemes választani? Ki a szebb, jobb közülük?