A Pláza közelében tudnátok megbízható lányt ajánlani? Előre is köszi!
A Pláza közelében tudnátok megbízható lányt ajánlani? Előre is köszi!
Milla, masszázs.
Hali Emberek !
Ma ismét meglátogattam Lottit ! Nem fogok túlzásokba esni : Köszönöm Lotti !!!
Köszi, revesz79.
Igen nagyon kedves és kicsit csendes de minden ok vele.
Kedves Füstmentes!
Elég gagyi az irományod, na nem mintha az általad említett hölgyeménnyel lenne gondom ,mert én is megtapasztaltam már kedvességét és ezzel egyetértek veled!
Igaz ami igaz, nagyon kevés az ilyen sz.lg.lt.t. a városban mint Ő!
Viszont ha már írsz, akkor miért nem lehet egy kicsit bővebben kifejteni, hogy mit köszönsz meg?
Netán szókincs szegénységben szenvedsz? Vedd elő a lexikonokat nyugodtan!
Mindettöl függetlenül a Lotti jó!!!
Hi! Érdeklődj diplomata pasi-nál, biztosan szívesen ajánlja majd neked a saját élményét tükörbe néző Anett-tal. :-)
Érdekdes! Füstmentes szerinted gagyi, de te is ugyanazt a követ fújod. Szó szerint*** moderálva***!
Drága vas orú "barátom"!
Köszönöm kedves megjegyzésedet, már azt hittem ma nem köt belém senki, de mivel nem templomban vagyok, így sejtettem, hogy bekövetkezik. Nos gondolom az adrenalin szinted már az egekben járt akkor is mikor a VL-re kattintottál, most félve válaszolok, nehogy szívrohamot kapj a túltengéstől!
Rövidre fogom, hogy legyen idő az újraélesztésre: Igen *rd*kből írtam, hisz szeretném, hogy legközelebb is kedves legyen és odaadó! Te is szeretnéd, hogy *rdeked fűződjön hozzá, csak Te másképp gondolod!
Na jó egészséget, vigyázz ki ne simuljon az a sinus görbe!
Zuviel umlaut=deutsche publichaus
vas-orru már megint kötekszel???? :D :D :D
Ja-ja meg Regi és a Beatrix van a Millával,ha még együtt rendelnek :) ha nem épp masszázsért mennél :)
Te Vas Orú bele nézhetnénk együtt is abba a tükörbe :))))
Lottinál már majdnem mindenki volt,ha vissza olvasol egy kicsit,de ha vársz vagy két hetet akk Bettykéről is lessz beszámolóm ha az öreg szakállas is úgy akarja,vagy menj el te és mond el milyen,a gempa kicsit húzósabb egyszer már hívtam hangra kicsit unott volt,de az nem jelent semmit, nf ***moderálva***,de a személyit azt lehet elkérem előtte :D
A bizonytalakodók számára megnyugtató, hogy Te is azok közé tartozol, akik Lindát többségében jó hangulatban találták! Ezt bizonyítja hozzászólásod, miszerint többször is visszamentél hozzá. Gondolom, nem azért tetted, mert nem volt jobb ötleted vagy más lehetőséged:) Hiszen 2009-ben is elég sok szereplő volt ezen a piacon...
Köszi! Úgy lesz. Te a biztonság kedvéért a telefonba nem mutatkozok be. :P
Csak mert tálcán kínáltad a "magas labdát"! :-))
Helló-helló! Anettnál hová lett a tükör? :-(( Hát kikérem magamnak, hogy nem láthatlak a tükör előtt! Diplomata pasi, te mit tudsz erről?
Szia Tanker!
Nagyon "büdi" a hozzászólásod:D
Egy kérdésem lenne hozzád: - Miért nem a debreceni fórumra írtad ezt?!
Talán mert Kammilla 40-nek nyíregyen kell egy jó Önreklám?:) hmm? Jó lenne már ezt a gyerekes, lejáratós viselkedést feladni.
További szép estét mindenkinek!
Hogy érted a húzósat? Ha értem mire célzok?) Lassan ebben a fórumban már semmit nem lehet leírni :D