Helló Hatas!
2011. május 1-én írtad ezen a fórumon, hogy egyszer mindenképp elmész Lindához, mert csinos. Ha azóta még mindig nem voltál nála, akkor valóban félhetsz tőle, pedig hidd el, nem kellene! Lehet, hogy ebben a dologban többet nyom a latba a bátortalanság, mint az, hogy esetleg ő makrancos. Ezt a jelzőt néhány fórumozó írta vagy saját, szubjektív tapasztalat alapján, vagy csak azért, mert hallotta másoktól, de soha még csak nem is járt a lánynál! Ezen kívül rossz véleményt vagy negatív tapasztalatot sehol nem találsz róla, csakis dícséretet!
Emiatt én a saját logikám szerint a következőképpen tennék a helyedben: ha valóban tetszik a lány és kíváncsi vagyok rá, akkor mindenképp elmegyek és kipróbálom. Gondolj bele, mi történhet? A legrosszabb esetben velem is makrancos lesz. És akkor mi van? Csalódni nem fogok, hiszen tudtam róla előre. Ha viszont nincs semmi gond, akkor garantáltan egy jó élménnyel fogok gazdagodni! Egy biztos: meglepetésszerű, negatív élményem semmiképp sem lesz. Tehát elmegyek hozzá, mert nincs vesztenivalóm! Én így gondolom...
Ha jól tudom, időnézősnek azt szoktuk titulálni, aki sürget vagy a megbeszélt időtartam letelte előtt ki akarja tenni a szűröm. Ugyanakkor nem illik a megbeszélt időtartamot lényegesen túllépve rabolni a lány idejét sem. Ennek megfelelően kíváncsi vagyok rá, hogy mikor és hol olvastál Lindáról olyat, hogy "időnézős" ?
Üdv: boogie