Sziasztok! Még új vagyok itt... Erika 36-ról érdeklődnék- Már visszaolvastam amit irtatok de szivesen várok még beszámolót róla.
Először mennék ilyen lányhoz... hirdetése alapján nem tünik rossz választásnak. Előre is köszönöm!
Sziasztok! Még új vagyok itt... Erika 36-ról érdeklődnék- Már visszaolvastam amit irtatok de szivesen várok még beszámolót róla.
Először mennék ilyen lányhoz... hirdetése alapján nem tünik rossz választásnak. Előre is köszönöm!
Szia!
Én mindenképpen ajánlom, kedves odaadó, és nagyon jó vele.
Azonban nem tudom, hogy Te hány éves vagy ( írod, hogy először mennél ) de úgy tudom - legalábbis régebben így volt - hogy 30-35 év felettieket "vállal". Ezt előtte egyeztessétek, hogy ne legyen meglepetés!
Egyébként biztosan jól fogod magad érezni!
Üdv: Thomika
Köszi szépen! A korral nem lesz gond...
Megerősítem Thomika írásában foglaltakat. Nincs mit körülírni, minek: rendes, kedves, korrekt.
Sziasztok!
Szonja ( 36 ) - nál volt már valaki? Kérem pár sort írjon, ha igen.
Köszi: Thomika
Hello
Szonja 36 engem is érdekelne beszámoló szinten.
Ő régebben nem Debrecenben volt elérhető?
Szia!
Szerintem is debrecenből ruccant át, és ott jókat olvastam Róla. ( ha tényleg Ő az )
Azért jobb lenne egy "helyi" beszámoló!
Sziasztok! Valóban Debrecenből jött. Én rég figyelgettem már és sokszor gondolkodtam átnézek Debrecenbe. Mikor megláttam , hogy itt hírdet megörültem és rögtön be is jelentkeztem hozzá. Kapcsolatfelvétel könnyű volt. Mikor mondta a címet rögtön tudtam kivel van együtt. (Vivien) Sajnos azt kell mondjam mindkét lány olyan , hogy sokkal jobb képei vannak , mint ahogy élőben kinéznek. A lakás tiszta , rendes , belvárosban található. Vivienről korábban volt beszámolóm nagy bajom igazából nem volt vele, mert aranyos , kedves hölgy. Szonja is nagyon kedves , kommunikatív , odafigyel a vendégre . Franciája tetszetős volt számomra , jól csinálta a dolgát. Csók is megoldható. *rai korrektek. Aktus nem egy barátnő feeling , de igazából olyannal ebben a szakmában még nem is igazán találkoztam. Testre hasonló , mint képeken . Lapos has , gyönyörű comb , szép fenék , műmellek. Viszont a melle nekem személy szerint nem igazán jött be úgy mint ahogy a képeken. Arcra szebbre számítottam. Igazából merem ajánlani , mert lehúzás időnézés nincs. Biztosan van akinek bejön minden tekintetben én viszont a babaarcú lányokat szeretem jobban. Ahogy látszik 36 éves , tehát már a babaarc felejtős lenne mindenképp :) A minap egyébként meglátogattam Bogit is. Voltam már ott is korábban még Nettiék idejében , akkoriban nem igazán tetszett a lakás , mert zajok voltak és elég mozdonyszőke srácok képei álltak a szekrény polcán ... Most nyugodtabban voltam a szobában. Bogi nagyon jó alkatú lány , gyönyörű feszes teste van. Arcra nekem nagyon bejön. Valamiért nekem egy kicsit ilyen fél mongol lányra hasonlított ami végképp bejött :) Francia jó , aktus unott , de olyan pillantásai vannak , hogy attól el lehet sülni.
Hello
Mostmár tudom én is hol rendel a Szonja, mert Vivienhez nekem is volt szerencsém.
Köszönöm a beszámolód ronnie!!
Zsanettrol ki tud infot mondani...,valaki járt nála?
Hello. Nem tudom lehet èn vagyok a vak, de kètszer nèztem vègig nyiregyet, de sehol nem talàltam Szolja nevu lànyt.
Màr nem hirdet, vagy most mi tortent?
Sziasztok sporttársak a fütyinek igaza van a kitti nevü hirdető egyenlö ***moderálva***vigyázatok csáó!!!!!!!!!!!!!!
egyenlő??? és mégis kivel ?? ha szabad tudnom, mire jó ez nektek ? mocskolódtok hol ott semmi alapja nincsen az egésznek :((( annyira buta dolognak tartom ám ezt !!!! én egy szerethető, aranyos, csajnak tartom magam!!! és még mielőt mindenki véleményt alkotna!!! nem a képeim alapján kell ide be írnotok!!! nem de? jó, illetve rosz élményeteket tudnátok meg osztani egymással itt a fórumon de ti nem tesztek mást csak nagyon sok embert félre vezettek hiszen nem is igaz sokszor amit álítotok !!! én is tudom hogy sokkal jobb lenne ha ,nem lennének lehúzós, unott arcú szol....ók de hát nincs mit tenni vannak , meg kérnélek téged (RICO) hogy hagyd abba a félre vezető beszámolóidat !!!! és csak valós alapokon indulj el . szia
Sziasztok!
Zsanett 19-ről valami infó?
Ja...még valami. Melinda és Kitti = ***moderálva***
A helyetekben kihagynám.
:D XD
Sziasztok!
Megmondom őszintén voltam már néhány lánynál, nagyon elszórtan, volt amikor csak évente, volt mikor egy hónapban 3x is. Legtöbbször a kedvem elment, hogy újra igénybe vegyek ilyen dolgokat.
Valaki írjon már legyen szíves olyan lányt, aki megbízható. Hazudnék, ha azt mondanám nem számít a külső, mert nagyon is számít, de az sem érdekelne, ha nem lenne teljesen fullos a nő csak normális legyen, nem lehúzós, óranézős, tolvaj. A legjobb az lenne, ha olyan írna, aki már jó pár hozzászólással rendelkezik és nem azért regel, hogy nekem válaszoljon. Minél többet olvasok vissza a fórumból annál bizonytalanabb vagyok.
A Gina24-ről szóló beszámolókat láttam a leghitelesebbnek, de persze ki tudja igaz-e... A képekrről ápoltnak látszik és a környezet is tiszta hatást kelt. Na és Léna non stop? Rég szerettem volna ilyen filmes nőre hajazóval kipróbálni...
De rossz a jóban azért az volt, hogy sokat nevettem a "romantikus" származáson. :D Van pár arc itt, akikkel jól ellenék egy pofa sör mellett. :D
Sziasztok!
Bogi eltűnt! Tud róla valaki valamit?
Szia Korrekt-or!
Azt javaslom, hogy akit kinézel a felhozatalból, annak a nevét itt a fórumban a "Keresés kulcsszóra" résznél írd be és egyből kidobja a véleményeket. Jómagam nem tartozom az őstag, vagy hasonló kategóriába, de régóta regisztrált tag vagyok, akinek "szoktak adni" a szavára, illetve nyilván van még rajtam kívül pár "ősmotoros" akiknek az írásaban tökéletesen megbízhatsz.
Magam is leírtam pár lányról már véleményt, melyet visszaolvashatsz. Azonban azt, hogy az általam ajánlott hölgyek közül kit választassz, azt Neked kell eldönteni, ezért nem is szoktam "ajánlani", csak leírom az általam tapasztaltakat.
Sajnos ilyen ez a "popszakma", hogy olvasgatni is kell néha!
Jázmin. Hova lett nem látom? Tudd Valaki Róla Infót. Aranyos Kedves Cicús Megszerettem.