"Gondolom valamelyik igazi nagymenő,nehézfiú bárjában." Ráéreztél. Ha valakit érdekel van egy hely a K*k*sos k*tnál (közel a taxi droszthoz) ott megtalálható.
"Gondolom valamelyik igazi nagymenő,nehézfiú bárjában." Ráéreztél. Ha valakit érdekel van egy hely a K*k*sos k*tnál (közel a taxi droszthoz) ott megtalálható.
Még megelőzve a szerkesztőséget!!!
Meg persze csak viccből.Remélem értik majd ők is,meg te is!De engedd meg,hogy én moderáljam ezt a hozzászólásodat!
Kedves László! Kérjük az önreklám mellőzését!
Aláírom, hogy tényleg reklámnak hanzik a dolog, pedig pont az nem akart lenni. Éppen ezért ha moderálják nem bánom mert tényleg félreérthető. Csak arra akartam reagálni, hogy ráéreztél a lánnyal kapcsolatban. Semmi közöm nincs a helyhez és a lányhoz sem. Nekem egyik sem volt szimpatikus. Hogy elkerüljem a további félreéréseket nem részletezem itt a dolgokat. Privátban viszont szívesen válaszolok.
Erre csak azt tudom válaszolni,hogy ehhez korábban keljél fel!! Nem mintha érdekelne,vagy félnék tőle,de a privát,esetleg egyenes kapcsolat létrehozását felejtsd el!
Ha meg nem te vagy Kotán Úr akkor biztos mérges lesz picikét!Még lehet Jázminka issza meg a levét!
Szép napot mindenkinek!
Regisztráltam!
Nem bírom már elnézni azt, hogy egy-két fórumozó mit lejátszik itt! TISZTA SZÍNHÁZ!
Szoktam olvasgatni a fórumot, hisz ez alapján is tájékozódok a megbízható és érdemleges lányokról!
VISZONT ELÉGGÉ ÖSSZEKAVAR A FŐ FÓRUMOZÓNK !!! Egy hozzászólás mellette, egy ellene? Mire jó ez?
Elméletileg Ő az aki már minden hírdetőt végigjárt és sokat tapasztalt! / elméletileg / Nem verem a mellkasom , de voltam már látogató pár helyen. Tudnék ajánlani, de nem teszem, mert a következménye úgy is az, hogy reklámozom magam, vagy str.go vagyok, de a végén eljuthatunk GYULÁHOZ is !!!
Gyula?? Kotán úr ?? Füstös ?? Nem értem a döntésünk meghatározó része, hihetem a szólásait vagy nem????
Szóval jobban járok ha maradok az asszonnyal???
Nem értem miért vagy ilyen ellenséges. Félreérthető volt az a hozzászólásom amiből ez a "beszélgetés" elkezdődött, ezért írtam újra hozzá, hogy tisztázzam a dolgot, de már látom hiba volt, mert ezt is félreértetted. A privát nem neked szólt konkrétan, hanem mindenkinek akit esetleg érdekel a véleményem.
Soha nem voltam Jázminnál! Meg nem kell neked mindent érteni! Nem vagyok én se sT.ricc de ez bonyolultabb attól.....
Meg elsüllyednék szégyenemben,ha minden csajnál jártam volna aki itt hirdet.
Erre a fórumra senki nem írkál csak a Qvák meg a S..cccik. Meg egy-két ilyen agyament mint pl én.Olvasni viszont annál többen.A csajok is oda-vissza mind ismerik egymást.Vagy anno együtt voltak vmi külföldi bárban,vagy egy albérletben kezdték,de külön költöztek.Vagy valamelyiknek kiszakadt a gumi és már a szülészeten van.A telefonszámokat egymásnak szokták ajándékozni,örökölve ezzel a vendégkört is.Vannak olyan házak a városban amelyikben már 10éve Qvák vannak.(ez biztos véletlen csak)
Ajajaj! Bocsi, nem akartalak megvádolni semmivel!!! Miért pont rögtön a Jázminról beszélsz? Bogi, Dia, Daisy stb??
Hát tudtam! Te mindíg a kivételek között vagy!!!
Hogy hihetnék mikor egyik szavaddal hazudtolod a másikat!
Az összes hozzászólásomra szinte minden betüjére emlékszem.A fő irányvonaltól egyszer se tértem el.Tegnap Boginak címzett kis versike(ami nem az én költeményem)célja csak annyi volt,hogy hagy nőjön már kicsit a hiúsága.Meg vajon mit fog rá válaszolni.Amúgy nála sem voltam soha.
Amúgy ez a fajta technika amit most benned érzek is számomra már pitiáner!
Ez a tipikus tartsd szóval,férkőzz a bizalmába,beszéltesd és beszélni fog magáról! Én csak onnan tudok ennyit erről a VL Nyíregyháza sztoriról,hogy sokat járok a városban olyan helyeken ahol sokat dumálnak.Leginkább panelekben húzzák meg magukat és maradjunk annyiban,hogy bizonyos közmű szolgáltatáson keresztül rálátok ki lakik a házan.Oda ki jár be és mennyiszer.Hallgatom a szomszédok panaszát.stb...stb
Hihető!
Nincs hozzátok felvétel??? Legalább hivatalból járhatnék ilyen helyekre én is! Tuti alibi az asszonynak!
Látszik kinek a nevén van a csaj által megadott cím számlája.A két legnépszerübb közösségi oldalon megnézhető az arc!Ami legtöbbször inkább kudarc!Az ismerősei között is legtöbbször megtalálható a csaj aki sokszor rokona.Húga,felesége,a zílettársi kapcsolatból született kis kolompár vérszerinti apukája stb.Van egy csaj akit mindig látok egy bizonyos élelmiszerbóóótba járni.Mizse ásványvizet cipel mindig hazafelé.
Tegnap felhivtam egy fiatal HÖLGYET(akivel már a télen voltam egyszer) és milyen véletlen,hogy pont ahhoz a címhez navigált ahol hajdan a mi Letti és Kinga Baba nevü versenyzőink DóóGoztak.
Én csak onnan tudok ennyit erről a VL Nyíregyháza sztoriról,hogy sokat járok a városban olyan helyeken ahol sokat dumálnak.Leginkább panelekben húzzák meg magukat és maradjunk annyiban,hogy bizonyos közmű szolgáltatáson keresztül rálátok ki lakik a házan.Oda ki jár be és mennyiszer.Hallgatom a szomszédok panaszát.stb...stb
Nem én, hanem kedves FŐ FÓRUMOZÓNK írta ezen dolgokat!!!
Most akkor mi van??? A munka az szórakozás, vagy Te szórakozol velünk? Még most sem értem!!!
Kezdem azt hinni, hogy ügyvéd vagy politikus vagy!!
Akkor az nem Te voltál akivel voltál a télen, de akkor kivel voltál ott és veled ki volt ??? Ja a távhős !?! Neeem a villanyszámlás!?!........
Erröl beszélek uraim: Összezavar, kritizál, becsmérel , leolt.
Folytatnám a fórumozást, de irány a meló. Menni kell gázórát olvasni!!!
Szép napot!
"Hülye vagy te fiam!!!Nem bátor!" Amúgy a volt Letti kéró nem távhős.Meg bár elmaradott ország vagyunk,de már a legtöbb helyen nem kell a lakásba bemenni az óraleolvasáshoz.Van egy kütyü amivel az utcán a kocsiból csinálják.Hallottál már róla??Nem távhős vagyok,de az is tuti,hogy jan.01.után 1-2nappal lesz hőmennyiségmérő leolvasás,amit egy budapesti cég csinál évek óta.(nem én)Na akkor be kell menni a lakásba.Előre ki lesz postázva mindenkinek az időpont és tuti akkor egy csajt se lehet elérni majd.Mert egyrészt szerintem még nem állnak készen a kimeritő szilveszteri buli után.(pia és szétb....szott p...na).Meg nem is mernek ott lenni bandástól a lakásban,mert az értelemtől duzzadó fejüktől azt hiszik ott rögtön perkálni kell a melegért.A fiatalabbja meg még otthon lesz a szüleinél.Eszi a lencsét.Közben vakitja anyut mit is dóógozik azon a titokzatos melóhelyén.
A zavarkeltésem okáért meg még gondolkodjál kicsit!
Sziasztok!
Sok mindenben egyetértek a füstmentes úrral!!
Füstös barátunknak már nem lehet igazán hinni. Ő kikéri magának, hogy dehogy volt minden lánnyal, máskor meg érdekes módon mindenkiről tud mindent JÓT és ROSSZAT egyaránt. Szerintem nagyrészt csak kitalálja a sztorikat és jókat derül, nevet, mikor itt csámcsognak a történetein.
A másik észrevételem az lenne ,hogy lehet pont a strigó urak azok, akik itt dicsérik a lányokat. Mert ki az a bolond aki a jól bevált nőjét itt kiadja másoknak. Az én érdekem azt súgja minél kevesebben járjanak hozzá.
Hát nem tudom ti hogy vagytok ezzel??
Üdv mindenkinek!
Soha nem dicsértem senkit.Rosszat ha irtam is az se olyan volt,hogy pl nem jól sz...pik.Az ajánlásokat is mellőztem,mert én se adom ki a jól beváltakat másoknak.
Érted Tomi néni??Beszéltem valakivel akinek szintén az az erős gyanuja,hogy te nő vagy valójában.
Az az Ivett se..ge meg a dinnyemag meg egyszerüen szánalmas volt.
Hagyd a fenébe, szart se ér a Fórum már.
Várlak a chaten :)