Stelláról valakinek van valamilyen infója? Járt már nála valaki?? (nem hírdető vagyok, csak rosszul regisztráltam!!)
Stelláról valakinek van valamilyen infója? Járt már nála valaki?? (nem hírdető vagyok, csak rosszul regisztráltam!!)
már jún.29én hirdetett, csak valszeg más fotókkal, és mint látszik, más telefonszámmal.
Én óvatos lennék :)
Hirdetés első megjelenése: Június 29, 17:33
Telefonszám első megjelenése: Péntek, 18:59
Utolsó módosítás: Péntek, 19:06
Ja, és a képeken a csaj legjobb esetben is a 20as évei végén jár, de inkább a 30as közepén.
A hirdetés szerint meg 21. Ha már valaki nem valós fotót rak fel (mint a hirdetők 60%a), akkor miért nem keres legalább korban a szöveghez illőt?
Sziasztok tudok fiatal jó megbíhatókat?
Szia!
Kriszta 26-ot tudom neked ajánlani, korrekt a hozzáállása tiszta rendezett helyen van.
Nemrégiben újra felkerestem és akkor sem csalódtam benne.
Nagyon finoman franciázik.
Ebben egyetértek. Anno Katicabogár-nak volt isteni az NF-ja, főleg a Deepthroat! Hú, na az nem volt egy semmi akció!
köszi a válaszokat , és merre van ez a jó hölgy?
Régebben sokat jártam Nyiregyre Dorcihoz, Tamarához, Renihez, Erikához. Sajnos ők már egy jó ideje befejezték.
Most újra megjött az étvágyam egy jó numerához. Az ismerőseim ajánlása és a fórumok olvasgatása alapján az oldalon hirdető Puncica(23)-ra esett a választásom.
Eléggé felcsigáztak az itteni képei és a hangjában is volt valami érzéki, erotikus. Nyíregyháza belvárosában viszonylag újépítésű társasházi lakásán fogadott a megbeszélteknek megfelelően. Kétféle üdítővel kínált és felvezetésnek beszélgettünk egy 4-5 percet. Természetesen, közvetlenül viselkedett velem, úgy mintha már több éve ismernénk egymást. Intelligens, humoros lány, aki szeret csipkelődni és mosolyogni. Meglátásom szerint élőben még dögösebb és csinosabb mint a képein.
A közös zuhanyzás után egymásnak estünk. A franciája ügyes, szeret csókolózni és ő is élvezi ha alul izgatják(ez nálam fontos). Akinek fontos a szép, ápolt, nem elhasznált, finom, igazi nyalnivaló puncika az nála kedvére csemegézhet. A gumi felhelyezése után vad vágtába kezdett és minden pózból, minden egyes szögből keményen megdugtam a puncusát. A végén furulyázott levezetésnek és az arcára durrantam el, ami nagyon izgató látvány és érzés volt.
Az akció végeztével sem sürgetett, ismét lezuhanyoztunk közösen némi csókváltás közepette majd egy üdítő mellett 2-3 percet még ebszélgettünk. Kellemes élményekkel távoztam tőle. Nem unott, nincs agyonhasználva és a stílusa sem lekezelő sok lánnyal ellentétben. Kicsi negatívum, hogy análra nem lehet rávenni és, hogy csak délután 4-ig elérhető. Akiknek bejött a régen sokak által kedvelt Dorci, szöszi Erika, Tamara, Reni által nyújtott színvonal annak csak ajánlani tudom.
Ha Györgyiről vagy Veronikáról valaki tud valamit azt megoszthatná velem.
Hivd fel és elárulja, de én is megmondhatom, hogy borbánya.
Pontos címet tőle kérj telefonon.
Én már láttam valahol a hirdetését.Valamelyik más városban.Ha jól emlékszem akkor még vmi olyan szöveggel hirdetett,hogy csak masszázst és kölcsönös szimpátia esetén egy kis pluszt is kaphatsz.
Én is láttam már valahol! Kíváncsi lennék azért rá. Valakinek van infója? Kép alapján nagyon kívánatos. Ahogy látom viszont az adatlapját már módosította masszázsra. Akkor most mi a helyzet vele? Infó valaki?
Szia!
Veronika régi motoros ebben a szakmában, nem ma kezdte az ipart!
Régebben jártam hozzá, és azt tudom elmondani, hogy eszméletlen jó segge van, a képein ezt lehet is látni.
Régebben volt neki egy nem ma barnult, társa barátja felvigyázója (akit csak később figyeltem meg) stb. .. mostanában nem tudom mi a helyzet vele.
Akkoriban nem volt semmi gond vele, de voltak és vannak is jobb szolgáltatók mint ő.
Remélem tudtam segíteni.
Volt neki egy szintén barnult kolléganője is! Az ő szavaikkal élve szerintem annak az ura vót a fiatalember.
Ismerd be,hogy sokkot kaptál tőle!! Sokkot kaptál mi?!
Nos a hölgy ezelőtt Debrőben rendelt Happy Masszázs néven, kicsit idősebben, de itt Hajdúban szerintem nem tudott érvényesülni.
Nem néztem vissza a hsz-eket róla, de nem túl sok lehet.
Azért ha valaki levadássza kommentelje be. Köszi!
Sziasztok!Leáról valami infót tud valaki?Köszi
Sziasztok!
Nyíregyen leszek a jövő héten egy továbképzés kapcsán. Szeretném meglátogatni Bogit, akivel beszéltem is és megfelelő partner lenne nekem. Viszont olvasgattam itt egy-két érdekes dolgot és nem szívesen keverednék semmi balhéba, ezért kérdezném, hogy ahol ez a lány rendel (Ferenc körút) mennyire biztonságos környék. Milyenek a lakások, parkolás, esetleges Gyulácskák?:)) Köszönöm előre is a segítségeteket.
nem hiszem el h Lara 26-nál még senki sem járt
A feri körút? Kérlek szépen az egész Nyíregyen körbe megy. Szóval olyan mintha azt kérdeznéd van-e az M3-on kátyú.
Bocs az OFF-ért!
Ejnye, barátom! Már megint hülyeséget beszélsz... Miért kell félrevezetni az érdeklődőt? A városon körbevezető útnak csak egy szakasza az említett nevű körút. Több helyen is vannak olyan lakások ahol általában találhatók hirdetők, de semmivel sem rosszabb ez a környék, mint sok más terület a városban. A parkolás nagyon sok helyen ingyenes, és hacsak nem az ablak alatt állsz meg, senki nem veszi észre, hogy éppen hova jöttél. Egy-egy városrész rossz híre inkább abból adódik, ha korábban valahol viszonylag sokan szereztek kellemetlen tapasztalatokat. Viszon egy konkrét hely rossz minősítése leginkább az éppen ott tartózkodó társaság hozzáállásának köszönhető. Ettől még két házzal odébb simán lehet egy nagyon jó minősítést kapó csapat. Inkább érdemes a konkrét neveket és a hozzátartozó személyeket figyelni, kiről milyen vélemények alakulnak ki. Ha egy inkorrekt társaság új helyre költözik, nagy valószínűséggel ugyanazt fogja továbbra is csinálni, csak próbálja elhitetni a gyanútlan közönséggel, hogy ő új, nem pedig xy, akinek már egy ideje rossz híre van a városban.