de azért volt gyümölcs a kosárban? ;)
de azért volt gyümölcs a kosárban? ;)
Puncicát látogattam meg nemrég Nyiregyen. Fiatal, 20 év körüli csaj, érzéki szájjal, nagy cickókkal, formás alakkal. A képein sem néz ki rosszul, de élőben még dögösebb. Kedves, közvetlen, jókedélyű lány, aki szeret beszélgetni. Könnyen bejutottam hozzá és a helyet is egyszerű volt megtalálni, ahol fogadott. (belvárosi rész)
Egy kis dumcsi egy pohár üdítő mellet, közös zuhanyzás és egymásnak estünk. Vadul, de mégis érzékien szeretkezik, csókol, simogat. Szereti és élvezi ha őt is kényeztetik, nagyon finom, kívánatos nuncija van és érzékeny csiklója. Nincs vastag szerszámom, de így is kellemesen szűk volt. Elég jó szexuális étvágya lehet, mert végig nagyon heves, szenvedélyes volt és valóban úgy tűnt, hogy élvezi amit csinál. Rendesen adtam neki, majd a megkínáltam az arcát egy szép adag *** moderálva ***.
Időnézésnek és sürgetésnek nem láttam nyomát sem. *** moderálva *** mentem, de kb 15 perccel átléptük ezt az időkeretet, de nem problémázott ezen. Tetszett, hogy megadta módját a dolognak és nem csak letudott. Kellemes élményt nyújtott számomra vele töltöt idő alatt. Nincs elszállva magától, nincs fadarab effektus, tökélets barátnő feeling. Mind külsőre, mind személyiségre, mind szextudásra nagyon ott van a szeren.
Dorkáról mit lehet tudni? Van e infótok az egykor a Ferenc körútön rendelő 30-as szösziről? (azt hiszem Eszter néven volt)
Mire elolvastam vóóna moderálták!
Regi egy vékony,csínos,kedves kis fiatal hölgy.Illatos,feszes napbarnította bőre van (sehol egy deka felesleg) - tenyérbe illő formás kis cicikkel.Tiszta, kellemes, diszkrét helyen fogadott.Kezdeti zavaromat hamar feloldotta, azt hiszem még egy-két alkalom és egész jól egymásra fogunk hangolódni. Odaadó, értelmes kis teremtés - normális,igényes férfitársaimnak ajánlom.
Helló Boogie!
Egészen jól hangzik. Ezek kellemes paraméterek.
Hol rendel ezekkel a paraméterekkel megáldott lány?
Esetleg picit részletesebb beszámolót tudnál róla?
Köszönöm az eddigi infót!
Üdv mindenkinek!
Sziasztok megbízható lányokat tudnátok írni?
Szia!
Léna, Bia, Kriszta.
sziasztok! eljott az ideje, hogy kiprobaljak egy ilyen lanyt. azt szeretnem tudni korulberul *** moderálva *** egy alkalom kb?
Szia!
Erre nagyon egyszerű a válasz.
Nézd ki magadnak a megfelelő hölgyet és hivd fel, minden kérdésedre válaszolni fog, de egy jótáncs előtte a nevére keress rá itt a fórumon a megbizhatóság miatt!!!
Remélem tudtam segíteni.
Kriszta, Puncica, Tünde, Linda
És tényleg CSAK napbarnított? :)
Daisy vagyok ..Nem tudom minek kell neki de már ide se tudok belépni mert azon a cimen keresztűl futot a vidéki lány is és megváltoztatta a jelszót -.-
Ne kanyizzál már hogy azota nem voltál senkivel.. amugy is én nem vagyok neked senkid..ugyhogy nekem nem kell hazudni !!
Van egy sejtésem hogy ezt ki kűldte moderálásra ..ez elég gyerekes dolog volt
Ezekszerint az azonnali üzenetküldő szolgáltató jelszavától is megfosztottak? Mert akkor jelezz. :P
Helló Andante!
A lány, akit az általad megadott szempontok alapján ajánlottam, Linda néven megtalálható a hirdetők között.
Régi motoros a szakmában, tapasztalt és többek szerint a városban az egyik legmegbízhatóbb szolgáltatást nyújtja. Egy kedves és barátságos fiatal teremtés, akivel még értelmesen beszélgetni is tudsz, ha éppen ahhoz van kedved. Hibátlan testét többféle tetkó díszíti, de ez nem fog meglepetést okozni, mert a hirdetéseiben látható. Engem az első találkozáskor az arca és a közvetlensége fogott meg. A környezet, ahol fogad, az mindig maximálisan tiszta és rendezett, semmi olyan veszéllyel nem kell számolni, mint amilyen némely rossz hírű helyen tapasztalható. A szexben érzéki és odafigyel rád. Többféle pózt is kipróbálhatsz, a franciája lenyűgöző. Komolyan veszi amit csinál, de ez számára munka. Ha ezen és más fórumon a kereső segítségével visszaolvasol, számtalan véleményt találsz róla. Ezek természetesen mind szubjektív tapasztalatok. Én úgy vettem észre, hogy a helyszínen kialakult hangulat, és az a sokat emlegetett feeling mindig a kölcsönös hozzáálláson múlott. Én eddig még mindig jól éreztem magam nála. Hogy mit, hol és mennyiért, azt el fogja mondani korrekten, ha felhívod. Ha úgy döntesz, hogy meglátogatod, én azt javaslom légy hozzá kedves, szerintem viszonozni fogja. Próbálj meg úgy közeledni hozzá, mintha egy számodra szimpatikus lánnyal randiznál. Ez nem túl nagy befektetés, és a hangulat mindjárt más lesz. Viszont ha csak egy kielégülést akarsz vásárolni, azt rögtön észreveszi ő is és ennek megfelelően fog reagálni. Ha jól akarod érezni magad, egy dolgot ne felejts el: ő sem egy pézbedobó automata, hanem hús-vér ember. Sok szerencsét!
Helló Boogie!
Köszönöm a tartalmas válaszod. Már korábban esedékes volt a Linda nevű lány. Felhívtam, de akkor pont nem vette fel, aztán máshová mentem. Később olvastam róla, hogy ha rossz passzban van, akkor hisztizik.
Mindenkinek van rossz napja, bár ő ezt a munkát választotta, így itt megkell néha erőltetnie magát, ha nem akar elveszíteni látogatókat.
Legyen bunkó azzal, aki bunkózik vele. Már voltam olyan helyen, ahol bunkó volt a lány, pedig én nem voltam az vele. Valószínűleg valaki felbosszantotta előttem, de ahhoz nekem semmi közöm.
Szóval ezért kerülte el a figyelmem Linda.
Persze lehet azért volt hisztis, mert az illető se viselkedett vele megfelelően, aztán aki ezt írta, annak fel sem tűnt, hogy lehet benne is volt hiba.
Mindösszesen köszönöm az infót, fontolóra veszem, mert kívánatos lánynak tartom a Lindát, így fotók alapján.
Aztán, ha elmegyek hozzá, akkor tartok majd beszámolót.
Üdvözlet
Újfent!
Viszont aki tud a Bogiról egy hasznos élménybeszámolót, azt még mindig szívesen venném. Attól picit többet, hogy : "Voltam a csajnál, nagyon tuti! Menj el!"
Már valami változás is van nála a fotók alapján: csatlakozott két "barátnő".
Illetve a Barbi (18) nevű lányról is írhatna valaki, aki volt nála látogatóba. :)
Köszi!
Gyerekek! Millát látom Debrecenben is rendelni! Isteni a lány! Mindenkinek ajánlom Debrecenben is, akinek eddig nem volt ideje Nyiregyházán felkeresni az mindenképpen tegye meg.
Te ki vagy neki?A férje?Esetleg a *** moderákva ***?Ha már a reklámnál járunk kb ugyanannyi csaj dóÓgozik minden városban hirdetés nélkül,mint hirdetéssel.Ezek az un. profi Qvák.Ezek is itt kezdték hirdetni magukat,de ma már állandó vendégeik vannak és az is elég nekik.Nincs szükségük arra,hogy átszaladgáljanak Debrecenbe.