Lilla (43):
A ***moderálva*** tér közelében található, ha még ott van, mert nála is tavaly voltam, még akárcsak Krisztánál és persze Adrinál. Szóval, ha már nem ott lenne, akkor sorry, mert én még ott találkoztam vele, velük.
A nőnek olyan érdekes feje van. Se nem csúnya se nem szép. A képek hitelesek, felismerhető a nőci.
A testalkatát látván kicsit megdöbbentem, mert már nagyon le van lakva. Van rajta sok zsír és kopás jócskán. Kár, hogy az ajtónyitás pillanatában ezt nem láttam :(
A ***moderálva*** már odaadtam neki előre és utána fedeztem fel a szörnyűségeket.
A higiéniai kedves hölgyek urak, ismétlem HIGIÉNIA baromi fontos mindkét részről. Lilla nem ismeri ezt a kifejezést. Az erogén zónája irtózatos szagot árasztott ki :(
Pedig azt mondta, hogy már teljesen felkészült a fogadásomra.
***moderálva*** természetesen emiatt semkorrektek. ***moderálva*** Az NF rendben van, az aktus is, a szájba*lvez*s is, de az igénytelensége lerombolta az egészet. Azóta is siratom a ***moderálva*** .
A lakás pöpec, a ***moderálva*** tekintve teljesen figyelmes, kedves, barátságos odaadó, csillagos ötös. Telefonos elérhetőség és időpontegyeztetés is.
Sajnos, de sajnos, mivel már eléggé leharcolt a külleme és az ápolatlanságáról nem is beszélve ezért, hogy valaha ismételten elmenjek hozzá, az kizárt dolog!!!
Kár érte, mert az odaadását és figyelmességét azt tanítani kellene, ha egyáltalán lehet az ilyesmit.