sziasztok aki tud valamit Kira és Csinike nevü csajsziról légyszi írja meg nekem. ***moderálva*** az e-mail címem előre is köszi
sziasztok aki tud valamit Kira és Csinike nevü csajsziról légyszi írja meg nekem. ***moderálva*** az e-mail címem előre is köszi
Szia Bencec
Hogy lehet WL-hez bejutni?
Hetek óta próbálom és soha nem elérhető, küldtem már üzenetet is neki de semmi válasz.
irj, hogy tudnék eljutni hozzá.
***moderálva***
Köszi
DiDÓ- t keresed?
Én DIDÓ-t kersném.
Szia,
türelem rózsát terem :) Ma hívtam és felvette kb. a harmadik hívásnál. Mondjuk előny, hogy el van mentve a számom a telefonjába ;)
Megígérem, hogy elfenekelem, hogyha legközelebb találkozom Vele, hogy ilyen csúnyán viselkedett veled és még az sms-re sem válaszolt :P
Üdv: Bencec
Sziasztok!
Egy inkább csak kellemetlen epizódot szeretnék megosztani Veletek.
Sok jót olvastam a fórumon Nórikáról, így tegnap felhívtam.
Aranyos, kedves intelligens hangja van, kérésemre fényképet is küldött.
Miután megkaptam a képeket, ismét felhívtam és időpontot és helyszínt egyeztettünk délre.(***moderálva*** utca)
Délben hiába hívtam, nem vettem fel...gondoltam, hogy elhúzódott az előző partnerrel a meeting.
Fél egykor felvette, majd közölte, hogy 14 óra előtt nem tud fogadni...
Mit mondjak, nem esett túl jól.
Kétszer beszéltünk telefonon, emailt is váltottunk- szerintem ez elég komoly érdeklődésnek tekinthető.
Nem tudom, hogy csak a kapzsiság miatt csinálta (nehogy legyen véletlenül egy üres félóra, amikor nem tud ***moderálva***keresni), de számomra ez nagyon negatívan jön le.
Innen már csak egy lépés az, hogy akció közben is felveszi a telefont, nehogy lemaradjon néhány ***moderálva***Innentől számomra hiteltelen a Hölgy, maradnak a jól bevált, igazi szolgáltatók.
Tanulság: Ha Nórikához készültök legyen "B" tervetek (Nekem nem volt :( )
Felkerestem a Csinike név alatt hirdető mazsolát. Előny a nagy cici és a formás fenék és akkor ezzel vége is. Unott fej, csak azon van, hogy gyorsan letudja. A fényképeken nem Ő van, mint kiderült Ő a Kyra név alatt hirdető is. Na azok az igazi képek. 10-ből 3-at adnék.
Sziasztok Gyula most Dóra néven hirdet kerüljétek csákó.
Halihó.
Teljesen újonc fórumozóként, megerősíteni tudom a Nórikáról történő hozzászólást.
Egy pár héttel ezelőtt sikerült hozzá bejutnom. Jó volt vele az együttlét, viszont azt kiszúrtam a beszélgetésből, hogy teljesen megjátssza magát és egyáltalán nem szereti ezt a ***moderálva*** . Természetesen, ezt nem tettem neki szóvá.
Ígértem, hogy fogom még őt keresni. Egy jó másfél héttel ezelőtt 4 napi próbálkozás után sikerült nehezen elérnem őt telefonon és időpontot egyeztetni vele. Ezután ért a kellemetlenség, ugyanis, amikor megérkeztem hozzá már ki volt kapcsolva a telefonja.
Szóval, egy színész és egyáltalán nem ajánlott kategória. Külön kértem, hogy jelezze ha valami közbejönne neki, amit én is megteszek felé. Ezt megígérte, erre nagy ívben sz*rt a fejemre. Köszönöm Nórikának. Potom egy személyes tárgyalást tettem át másik időpontra, hogy vele lehessek.
Egy kedves ismerősőm is járt így vele, amiről beszámolt nekem.
Semmi gond, választottam mást, akiben nem csalódtam. Bia volt az. Írok róla hamarosan egy beszámolót, továbbá Krisztáról, Glóriáról, a már (sajnos) nem hirdető főiskolás Adriról, Eszterről, Lilláról.
Nórikának üzenem, hogy el kell menni dolgozni és egy közmondást: "aki k**va, az ne sírjon ha megba***ák. Nem mi vendégek tehetünk róla, hogy lelépett a palija, ő meg magára maradt a gyerekével. Ne velünk bánjon bunkón. Egyébként pedig mindenkinek megvan a maga problémája.
Szeretném felétek jelezni, hogy nem vagyok manager, csak egy férfi, és imádom a nőket. Az a célom, hogy korrekt beszámolókkal segítselek bennetekt, hogy olyan szolgáltatót keressetek fel, aki***moderálva*** és 100 %-ig ránk figyel, akik szemetek, azokról pedog derüljön ki ez minél hamarabb.
Valaki járt már Mayánál? Kiket érdemes még meglátogatni. Várom a beszámolókat.
Üdv itt Páciens!
Köszi a beszámolót Nórikáról, és is vacilláltam, hogy meglátogassam-e. De végül a biztos jó (Kriszta) mellett döntöttem és ahogy látom jó döntést hoztam. :) Biáról várom a beszámolót, mert a képeit már nagyon régóta gusztálom, de ki ezt-ki azt mondja róla.
Úgy látom Daisy hirdetése végre visszakerült. Vajon ez azt jelenti, hogy már elérhető lesz?
Helló Páciens!Írtad hogy voltál Főiskolás Adrinál,nem tudsz Róla valamit?'Rendel' még egyáltalán?
szia Hatas !szivesen venném ha egyszer meglátogatnál viszont azt az irásodat hogy ki ezt ki azt mond rólam nem értem .rolam ezt azt nem igazán irnak sőt nagyon sokáig semmit sem .de ha rudsz rólam negativumot amit hallottál mert irni nem irtak hát én szivesen meghallgatom a negativumot is hisz abbol mindig lehet tanulni! köszönöm szép napot!BIA
Hali..Én is szeretnék többet tudni,a főiskolás Adriról. Állitolag még rendelt,titokban 2-3 emberrel. Sajna a telefonja már ki van kapcsolva,csak mailen tudok bevele beszélni. Amikor én írtam neki,akkor azt mondta,hogy vannak régi vendégek akik,annó anak idelyén sokat voltak nála,azokkal tartotta a kapcsolatot. Lehet arra gondolt,akivel jó volt a szex. Egy ami tény,nagyon jó volt vele az ágyban.
Én úgy tudom, hogy abbahagyta.
Erről már írtam a pl fórumon is.
Sajnálom én is, mert kedves és aranyos csaj volt.
hatas
Én már írtam Biáról, elolvashatod.
Bia
Hamarosan jelentkeznék, ha lehetne a szokásosra...
Akkor hajrá:
Főiskolás Adri:
Aki nem főiiskolás, hanem egyetemista, de tényleg. A szakot nem árulom el. Értelmes, normális csaj.
A ***moderálva*** csarnoktól nem messze volt megtalálható. Teljesen szép, rendezett társasházban.
2011 novemberében találkoztam vele, akkor még elérhető volt.
Bemutatkozáskor legalább egy 20 percet beszélgettünk. Ki mit csinál, stb..., ami ilyenkor lenni szokott. Nagyon szexi, titkárnős feelingje volt. Szép, nagy cicikkel.
Az időpontegyeztetés, az első benyomás, minden stimmelt. Kölcsönös NF, aktus óvszerrel, a végén NFVSZ lenyeléssel. Szimpatikusak is voltunk egymásnak. Aktus közben kicsit óvatosan kellett vele bánni a testalkata miatt.
Sajnos, amikor már második alkalommal szerettem volna menni hozzá, addigra már abbahagyta. Ezt tőle tudtam meg, mégpedig személyesen, mert a városban egyszer összefutottunk és kb. 2 percet tudtam vele beszélni.
Azt mondta, hogy pasija van és komolynak ígérkezik a kapcsolata. Azóta fogalmam sincs, hogy visszatért-e, vagy fogad-e VIP (komoly jattot adó) vendégeket.
Egyébként a teljes nevét tudom, amit természetesen nem fogok elárulni senkinek sem. Ez így korrekt.
Kár érte, de egyszer minden véget ér...
Kriszta(26):
Bo***nyán található a hölgyemény, aki egyáltalán nem nevezhető szépnek.
Nem volt egyszerű elérni telefonon, de sikerült és az időpontegyeztetés rendben volt.
A lakás pazarul néz ki. Mivel nagyon ka**s voltam, ezért maradtam nála egy fél órára, amit nem bántam meg. Leszámítva a küllemét a csajnak, ami tényleg nagyon gáz :(
Azaz, csúnya fej, rengeteg anyajegy a testén.
A ***moderálva*** viszont teljesen korrekt, azt vállalta, amit előzetesen megbeszéltünk. Látszik rajta, hogy imádja a fa**t. Teljesen odaadja magát a vendégnek, nem síránkozik, hogy ezt vagy azt nem lehet.
A vislkedése aranyos, olyan kis bamba lányocska :)
Az NF valami isteni volt, az aktus is jó volt, a végén pedig be a sz*jába, ahogyan azt kell.
***moderálva*** a külsejéhez viszonyítva magasnak mondthatók. ***moderálva***
Komolyan mondom, ha nem lettem volna kanos, és nem ő az első, akihez legelőször mentem volna itt Nyíregyházán, akkor az ajtónyitás pillanatában hátat fordítok neki.
Azóta sem voltam nála és nem is leszek, viszont, akinek bejön, annak erősen ajánlott.
Én is csak hasonlókat tudok mondani róla csak,élvezettel csinálta a franciát. Miből gondolod,hogy szinpatikus voltál neki,szerintem mindenkivel így viselkedett?? Élvezte amit csinált,ha egy férót voltam vele vagy egy órát,azt teljesen végig pőrgette. Szerette váltani a pozitúrákat,legalább is velem. És az élvezezetnek kangot is adott rendesen.
Nyugodtan meglehet kővel dobálni. Nem tudom miért írtam ekkora hülyeséget, de kisdobos becsszó, valami rémlett. Ami késik, (remélhetőleg) nem múlik. :)