Nagyon örülök neki hogy nem csak nekem szúrja a szemem ez a mocskolodás.
A beszálolokat olvasva nekem az tünt fel hogy Pánciens neked elég nagy egod lehet és ez a mocskolodás amit itt műveltél az elégé szánalmas.
A többi lányról nem tudok nyilatkozni mert nem ismerem öket .
De a felsorolt lányokból több is a jó ***moderálva***közé tartoznak is nem igazán tudom a leirtakat elhinni.
És amiket rolam irtál,ahoz csak annyi hozzá fűzni valom van hogy ,a forumozok közül többel is tartom a kapcsolatot napi szinten tehát a most leirtakat ök is alá tudják támasztani.
Természetesen a vendégektöl is elvárom a megfelelö higéniát és magamtól még inkább.
Vendég elött és után az az első hogy letusolok.. és még érdekes hogy eddig rolam sose volt negativ beszámoló,megvoltak velem elégedve teljes mértékben.Persze izlések és pofonok igy én se lehetek mindenkinek tökéletes.
A legnagyobb baromság a másnaposság és az alkohol szag drága jó ember te normális vagy ??
Esetleg amit érezhetél az engergia ital .. de azt is kétlem
Nem tudom minek akarsz itt engem beállitani mocskos zugivónak ? aki nap közbe is piál .. vagy nem értem komlyan
De ezek alaptalan és mocskos vádak.
Jah igen és a biztonsági okból való kukkolás .. ez nagyon nem volt korrekt hogy ezeket igy simán leirtad, ugyanis azt is elmondtam neked hogy miért is van ez.
De ezek az alaptalan vádak után megse lepödök hogy ezt is simán leirtad.
Ahhoz képest hogy január végén kezdtem itt elég sok vissza térő partnerem van ..
Szerinted miért ??
Biztos nem azért mert rossz illetve igénytelen ***moderálva***lennék