A múlt héten az itt olvasott kedvező beszámolók hatására a Puncica néven hirdető leányzónál jártam. Külsőre nagyon csinos, formás, 20 év körüli mosolygós lány nyitott ajtót, kellemesen nagy cicikkel, feszes p*psival. Pár perces feszültségoldó-ismerkedő beszélgetés után belekezdtünk a dologba. Tetszett, hogy az egész olyan természetesen ment, mintha már több éve ismernénk egymást és kedvességének, odaadásának köszönhetően eléggé el tudtam engedni magam, pedig eléggé izgulós típus vagyok. Végigcsókolta a felsőtestem, majd érzékien, változatosan bűvölte a szájával a sz*rsz*mom és közben éreztem, hogy ő is egyre jobban nedvesedik. Ápolt, igényes lány, akinek igazán élvezetes ny*lni a p*nciját. Érezhetően nagyon beleéli magát a dologba és szereti, amit csinál. Kellemesen szűk p*ncija van és minden pózt szívesen kipróbál. Miután végeztünk sem sürgetett, hanem még közösen lezuhanyoztunk és utána 2-3 percet beszélgettünk. Mind az ágyban, mind az ágyon kívül nagyon jó volt vele. Friss, lelkes, közvetlen és szereti, amit csinál.